Dupa ani intregi de singuratate, in care nici un barbat nu i-a trecut pragul, Mirabela Dauer a reintålnit marea dragoste. Luni seara, cåntareata s-a afisat pentru prima data in public la bratul logodnicului sau, Alexandru. Norocosul ii va deveni in aceasta vara sot cu acte in regula, indragostitii logodindu-se dupa numai patru luni de relatie. Luni seara, la prezentarea noii colectii “Seductie” a creatoarei Liza Panait, si-au facut aparitia Irinel Columbeanu, Aura Urziceanu, printul Paul de Romania si printesa Lia, Ivan Patzaichin, insa senzatia serii a fost Mirabela Dauer.

Cantareata de muzica usoara a venit insotita de Sandu, mai tånarul sau logodnic. Dupa doua mariaje esuate lamentabil, nici o femeie nu ar mai avea puterea sa iubeasca din nou, dar iata ca una dintre cele mai cunoscute doamne ale muzicii romanesti face exceptie de la regula. La varsta de 60 de ani, Mirabela Dauer a cunoscut din nou ce inseamna fiorii dragostei si are de gand sa-si mai incerce inca o data norocul in loteria casniciei. Mirabela a pasit prima data la altar cu Willy Dauer, cel pe care il considera in continuare sufletul ei pereche si al carui nume a continuat sa-l poarte si dupa divort. Al doilea mariaj, cel cu Doru Traian Popovici, a fost insa si mai tragic decat primul.

Dupa divort, barbatul i-a interzis artistei sa-si mai vada fiul, actualmente in varsta de 30 de ani. Dupa un deceniu de asteptari in zadar, Mirabela, rapusa de durere, a decis ca aceasta cruce este prea grea pentru umerii sai. “Acum nici nu ma mai intereseaza sa-l vad. Dragoste cu sila nu se poate. Asa mi-a spus si tata toata viata. Sa nu fortez pe nimeni sa ma iubeasca”, a povestit atunci Mirabela Dauer. A trecut insa peste toate, si acum cantareata este mai fericita ca oricand, pregatind, in detaliu, o nunta ca in povesti despre care se crede ca va avea loc anul acesta.

Gardianul