Injectiile cu acid hialuronic sunt o alternativa viabila la „clasicele” silicoane

Sanii pot fi mariti si printr-un tratament pe baza de pastile naturiste

In Marea Britanie s-a pus la punct un mod nechirurgical de marire a sanilor, care consta in injectarea in san a acidului hialuronic. Aceasta substanta permite modelarea sanului dupa cum doreste femeia. Dupa efectuarea injectiei, rezultatele apar imediat sanul devenindmai voluminos, sustin specialistii. Sanul are aspect neted. Procedura dureaza intre 30 si 90 de minute.

Pacienta se resimte cateva zile dupa efectuarea tratamentului. Aceasta interventie este recomandata in special pentru marirea partii superioare a sanului. Trebuie precizat ca, dupa 12 luni, efectele dispar si ca aceasta injectie nu este atat de eficienta incat sa mareasca foarte mult sanul.

Din punct de vedere al sigurantei, studiile nu au aratat nici o reactiei adversa. Mai mult, fata de implanturile de silicon, aceasta solutie nu influenteaza rezultatele mamografiilor. Astfel, cancerul de san poate fi depistat inca din faza incipienta. Aceasta depistare se face mai greu in cazul femeilor care au implanturi. Efectele acestor injectii dureaza intre 12 si 18 luni. Acest tratament costa aproximativ 2.800 de lire sterline.

Multe metode nechirurgicale de marire a sanilor nu „dureaza”

O alta metoda de marire a sanilor sunt tabletele. Pe piata sunt disponibile anumite pastile pe baza de plante. Se pare ca aceste plante stimuleaza secretarea de estrogen in corp si, astfel, sanii vor creste, sustin specialistii.

Integral in Gandul