Pentru a va intelege bine cu partenera nu trebuie sa o agasati cu declaratii zilnice de dragoste sau sa o lasati sa planifice mereu intalnirile

Unii psihologi britanici citati de iVillage considera ca felul in care partenerul se comporta la inceputul relatiei este esential pentru viitorul cuplului.

In incercarea de a descoperi care sunt lucrurile care nu trebuie facute in primele luni ale relatiei, specialistii in psihologia cuplului au realizat un ghid destinat barbatilor.

Fara cadouri zilnic. Nu numai ca isi pierd insemnatatea, dar oferite zilnic cadourile sugereaza pe de o parte ca acesta este singurul lucru pe care barbatul mizeaza pentru a-i atrage atentia partenerei, dar ii si creeaza acesteia asteptari referitoare la cadouri. Nu mizati numai pe latura financiara pentru a atrage partenera si nu platiti intotdeauna nota de plata atunci cand iesiti in oras.

Nu petreceti fiecare clipa libera impreuna. Petrecerea timpului liber numai in cuplu afecteaza atat viata sociala a barbatului, cat si pe cea a partenerei. Riscul este reprezentat de neglijarea prietenilor si a propriei vieti, dar si de sufocarea femeii prin acapararea intregului ei timp.

Luati initiativa in planificarea intalnirilor. Femeilor le displac barbatii care nu au initiativa, dar urasc de asemenea sa fie nevoite sa organizeze singure fiecare intalnire. Alegeti ceea ce veti comanda la restaurant sau ce film sa vedeti la intalnire, cu conditia sa tineti cont si de preferintele ei.

Integral in Adevarul