Ce sa nu va lipseasca din camara. O gospodina de 88 de ani din Bucuresti ne-a aratat ce contine camara pentru la iarna. Va este dor de camara bunicii umpluta pana la refuz cu bunatati pentru la iarna? Vreti sa faceti economie de timp si de bani in sezonul rece si sa aveti pe masa de sarbatori tot ce va doriti? Inca mai aveti posibilitatea sa va pregatiti deoarece pietele sunt pline de legume si fructe, iar preturile sunt accesibile. Libertatea va spune ce nu trebuie sa va lipseasca din camara.

Spune adio parului alb! Cercetatorii englezi si germani au descoperit un medicament care poate readuce podoaba capilara la culoarea initiala! Medicamentul, sub forma de sampon, are efect doar asupra persoanelor cu par albit din cauza unor boli sau leziuni. Cercetatorii de la Universitatea Manchester (Marea Britanie) si cei de la Universitatea Lubeck (Germania) au facut o descoperire senzationala. Ei au reusit sa prepare un medicament care poate readuce la culoarea originala parul devenit alb, relateaza BBC. Specialistii spera ca acest medicament sa fie transformat intr-un sampon ce va putea fi folosit ca alternativa la vopsit, relateaza Click.

5 exercitii simple, de facut acasa. Nu e neaparat nevoie sa mergi la sala de fitness ca sa slabesti ori sa te mentii in forma. Poti face gim­nastica acasa, daca ai cate­va mi­nute libere dimineata ori sea­­ra. Iata cateva exercitii pe ca­­re ti le recomanda vedeta tv Car­men Bru­ma pentru a scapa de ce­lu­lita si de ki­lo­gramele in plus. Nu sunt greu de fa­cut, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara, scrie Libertatea.

Cum sa eliminati durerile de la primele semne. Un bol cu cereale va poate scapa de migrene, iar o baie fierbinte alunga disconfortul din gat. Problemele de sanatate pot fi tratate si fara a lua medicamente. Mai multi medici, citati de publicatia „Daily Mail“, va spun ce metode folosesc atunci cand sufera de o raceala, dureri de spate, au senzatia de „picioare grele“ sau pielea prea uscata, scrie EVZ.

A facut varicela? Da-i sa bea multe lichide! Denumita popular varsat de vant, varicela este o boala provocata de infectia cu virusul varicela-zoster. Este una din asa-numitele "boli ale copilariei". Cand afecteaza adultii, poate lua insa forme mai grave. Boala se manifesta printr-o eruptie de mici vezicule cu lichid - initial, acesta e transparent, insa cu timpul devine tulbure. In locul micilor bubite apar apoi escoriatii, iar acestea sunt acoperite ulterior de cruste. Aceasta ultima faza a bolii coincide cu momentul in care copilul poate fi dus din nou intr-un colectiv - gradinita, scoala -, pentru ca imediat dupa instalare trebuie izolat, ca sa nu imbolnaveasca si alti copii, scrie Libertatea.

5 reguli ca sa va energizati. Hraniti-va cu portii mici de mancare, faceti sport si dormiti pe saturate. O dieta buna va asigura energie, de aceea este important sa faceti rost de o lista cu alimente sanatoase, care nu ingrasa. O alta regula de aur este sa fiti grijulii fata de gustarile pe care le luati in timpul zilei. Feriti-va de chipsuri si ciocolata! Cat despre sport, n-ar fi rau sa ajungeti la performanta de a exersa 30 de minute pe zi. De asemenea, nu uitati ca atunci cand va simtiti secatuiti de forte, familia si prietenii va pot reda tonusul, anunta EVZ.

Atentie la continutul de plumb din ruj. Un grup pentru apararea drepturilor consumatorilor americani a inceput o campanie pentru siguranta cosmeticelor si avertizeaza asupra riscului pe care il prezinta rujurile pentru sanatate. Specialistii va sfatuiesc sa fiti atenti in alegerea rujului, deoarece multe produse au un continut ridicat de plumb. Plumbul poate afecta capacitatea de a vorbi si de a relationa, reduce performantele scolare, poate cauza infertilitate si avorturi spontane si sporeste agresivitatea, scrie Click.