Cinci metode pentru a scapa de durerile de spate. Nu purtati mereu geanta pe acelasi umar, iar pe strada nu mergeti chinuit si cocosat, ci drept si elegant. Sunteti dintre cei care va plangeti de dureri ingrozitoare intre omoplati? Aflati de la specialisti ca acestea sunt o consecinta a mersului cocosat, a posturii incorecte de la birou si a somnului chinuit, pe saltele prea tari si perne mult prea voluminoase, scrie EvZ.

Cele mai nocive cure de slabire. E vara si toata lumea vrea sa arate bine la plaja. Curele de slabire sunt la ordinea zilei in aceasta perioada. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chis, expert in medicina traditionala indiana, ne avertizeaza asupra dietelor nesanatoase care promit rezultate impresionante intr-un timp scurt, scrie Clicksanatate.ro

Dieta de vara perfecta. Rosiile, ardeiul gras si zmeura ajuta la slabit si previn afectiunile majore, care pun viata in pericol. Vara nu este nevoie sa tineti regim, ci doar sa profitati de varietatea de fructe si de legume de pe piata.Tot mai multe persoane au inceput sa manance „light”, asa ca nu este rau sa va alaturati trendului, sustin expertii citati de publicatia medicala „WebMd”, dar si specialistul nostru in alimentatie, profesorul Gheorghe Mencinicopschi, de la Institutul de Cercetari Alimentare din Bucuresti, noteaza EvZ.

Pensatul cu ata, o noua metoda de conturare a sprancenelor. Ata se infasoara pe degetele cosmeticianului, apoi se smulg unul sau mai multe fire odata. Un pensat cu ata costa zece lei. Desi este practicat la scara larga in Orientul Mijlociu, pensatul cu ata este o tehnica noua pe piata din Romania. Mai mult, cu ajutorul atei nu se penseaza doar sprancenele, specialistii in cosmetica spun ca ata poate fi folosita si la epilatul pometilor sau a parului din zona perciunilor, scrie Gandul.

Alunitele suspecte trebuie indepartate! Cele mai solicitate interventii de chirurgie dermatologica sunt de extirpare a tumorilor pielii, spun specialistii. Observarea periodica a aspectului alunitelor permite indepartarea in timp util a formatiunilor cu potential cancerigen, cu sechele minime. Se recomanda anual un control dermatologic prin care sa fie observata starea alunitelor. Cancerul de piele se manifesta cu precadere in zonele in care tegumentul este intens expus la soare: fata, maini, antebrate si scalp, iar persoanele cu riscuri crescute sunt cele cu tenul deschis, parul blond si ochii albasti, scrie Adevarul.

Masajul cu sapun intinereste pielea. Efectele masajului - pielea este revitalizata, corpul se detoxifica si se relaxeaza, circulatia sangvina se imbunatateste. Masajul cu sapun, cunoscut sub numele de Soap Dream, este un ritual de detoxifiere si revitalizare a pielii, avand si rolul de a imbunatati circulatia sangvina si de a intineri epiderma, scrie Gandul.