Sase alimente pentru un abdomen plat. A venit vara si dietele sunt mai la moda ca oricand. Abdomenul plat este visul oricui, indiferent de varsta sau sex. Tot acum tentatiile se inmultesc. Inghetata, sucurile reci si dulci sunt numai cateva dintre ispitele de sezon. Specialistii in nutritie au intocmit o lista ce cuprinde sase alimente care, pe langa faptul ca lupta cu grasimile, asigura si un abdomen plat - quinoa, ceai verde, kefir, avocado, oua, grapefruit, scrie EvZ.

Trucuri pentru un par sanatos si stralucitor. Apa sarata de mare, substantele dezinfectante aflate in apa din piscina si mai ales radiatiile solare pot deteriora firul de par. Specialistii in hair-style spun ca radiatiile UV distrug cuticula firului de par, fapt ce duce la uscarea podoabei capilare. Mai mult, razele soarelui activeaza radicalii liberi, ceea ce accelereaza procesul de imbatranire a firelor de par. Potrivit specialistilor, este recomandat sa evitam expunerea parului la soare in intervalul orar 10 – 15. Daca iesiti din casa este recomandat sa purtati o palarie, sapca sau o esarfa pentru a va proteja podoaba capilara, scrie Gandul.

Adevarul despre solutiile naturale de marire a sanilor. Considerate alternative blande la chirurgie, pastilele cu estrogen natural pot cauza cancer. Indiferent daca este vorba de comprimate, de unguente sau de uleiuri esentiale pentru masaj, toate preparatele pentru marirea sanilor contin fitohormoni. In administrare prelungita, mai ales in cazul persoanelor cu predispozitie la cancer mamar sau ovarian, pastilele pentru marirea sanilor sporesc riscurile de boala, scrie Adevarul.

Afla ce factor de protectie solara trebuie sa aiba crema ta. Cea mai eficienta modalitate de prevenire a ridurilor si a imbatranirii pielii o reprezinta utilizarea cremelor cu factor de protectie solara (FPS). Alegerea factorului se face in functie de tipul de ten al fiecaruia dintre noi sau de locul in care ne aflam. „Nu iesiti din casa fara sa aplicati o crema cu FPS de cel putin 8. Atunci cand va expuneti la soare, alegeti insa o crema cu factor de protectie 30. Nu uitati ca protectia este cea mai buna solutie anti-aging”, afirma Luciana Stanciu, estetician coordonator la un salon de infrumusetare din Capitala, scrie Gandul.

Scapa de dureri de urechi cu usturoi. Riscul imbolnavirilor de otita creste vara, dupa scaldatul in bazine sau in piscine. Daca va pricopsiti cu o forma usoara a acestei boli, nu e musai sa dati fuga la medic, ci puteti apela cu incredere la tratamentele naturiste. Iata cateva astfel de metode. Un catel de usturoi curatat se introduce in ureche si se tine pana la aparitia unei usoare senzatii de usturime (de arsura), dupa care usturoiul se scoate si se arunca. Operatiunea se repeta de doua ori pe zi, scrie Libertatea.