Ceaiul din frunze de nuc combate transpiratia. Pentru a scapa de transpiratie fara medicamente sau interventii chirurgicale, specialistii in terapii alternative ne sfatuiesc sa folosim ceaiuri. Plantele antisudorifice pot fi utilizate atat sub forma de ceaiuri, cat si sub forma de bai, pentru combaterea sudorii excesive la nivelul axilelor si al mainilor si picioarelor, scrie Libertatea.

Caravana pentru barbatii care sufera de disfunctii erectile. Cea mai mare unitate medicala de consiliere in probleme de sanatate masculina, un camion de 13 metri compus dintr-o sala de asteptare si doua cabinete de consultatii, si-a inceput vineri, la Timisoara, traseul in tara noastra. Spre surprinderea organizatorilor, camionul a fost asaltat de barbati. Caravana „Sanatate in miscare” a pornit pe 1 iunie si a traversat deja Portugalia, Olanda, Polonia, urmand ca dupa Romania sa ajunga in Spania. Sambata, 27 iunie, caravana ajunge la Polus Center in Cluj-Napoca, urmand ca duminica sa se instaleze in parcarea Hotelului Aro Palace din Brasov, iar pe 29 si 30 iunie sa fie in Bucuresti, in parcarea de la Baneasa Shopping, noteaza EvZ.

Lamaie pentru calcaie catifelate. Ai calcaiele crapate? Ai incercat o gramada de creme pentru hidratarea calcaielor si nici una nu a dat rezultate? Probeaza cateva retete naturiste. Aplica pulpa unei banane coapte pe zona afectata si lasa sa actioneze timp de 10 minute. Apoi indeparteaz-o cu apa calduta, scrie Libertatea.

Mierea este remediul ideal impotriva nevrozelor si asteniilor. Scapi de insomnii daca amesteci doua lingurite de miere intr-o ceasca de ceai cu musetel. Specialistii in nutritie recomanda ca dintr-o alimentatie echilibrata sa lipseasca nu mierea, deoarece are in compozitie proteine, calciu, magneziu, fier, antioxidanti, factori antibiotic, acid folic si urme de polen. Expertii spun ca atat mierea cat si alimentele derivate din miere sunt ideale in perioada de crestere a copiilor, scrie Gandul.

Scapati de urticarie cu ajutorul cremelor din plante. Odata cu venirea zilelor foarte calduroase se inmultesc si cazurile de imbolnaviri de urticarie, din cauza consumului unor alimente pe care organismul nu le agreeaza. Insa aceasta afectiune poate sa apara si ca urmare a stresului sau la contactul cu an umite substante iritante. Urticaria este o afectiune destul de frecventa, care se manifesta prin eruptii cutanate. Acestea se caracterizeaza prin mancarimi puternice, iar aspectul pielii seamana cu cel provocat de urzicare, scrie Libertatea.

Peste si legume, dieta pentru o silueta perfecta. A venit vara si va doriti, peste noapte, o silueta perfecta? Nu uitati ca, inainte de toate, organismul trebuie sa fie sanatos. Specialistii site-ului ediets.com ne propun dieta cu peste si legume. Pentru a scadea in greutate, organismul are nevoie de o detoxifiere, proces care se realizeaza cu succes daca apelati la o cura de legume. Daca pe langa asta mai consumati si peste, bogat in acizi grasi, veti obtine un corp sanatos si bine proportionat, scrie Click.