Ce le trece prin cap barbatilor cand se cearta cu femeile? Jurnalistii revistei americane pentru femei Glamour s-au intrebat ce ganduri negre trec prin mintea unui barbat atunci cand este in toiul unui scandal cu iubita lui. Iar ca sa afle raspunsul, au chestionat zece tineri obisnuiti, alesi la intamplare. Rezultatul a fost cel asteptat: dureros, dar sincer. JUAN (27 de ani) - "Hmm... Oare cum va fi partida de sex de impacare?"; ROBERT (25 de ani) - "Am nevoie de o iubita noua, una care sa nu ma mai certe atat." KYLE (30 de ani) - "Care cearta?! Mi-am dat volumul la minim!" Integral in Libertatea.

Cu 70% mai multe viroze. In ultima saptamana, numarul celor cu infectii respiratorii a crescut, elevii fiind cei care au contribuit la raspandirea virusurilor. Numarul romanilor care au facut infectii respiratorii in ultima saptamana a crescut cu 71 la suta in comparatie cu saptamana precedenta. Datele provin din statisticile centralizate la Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor transmisibile (CPCBT) de la medici din toata tara, noteaza EvZ.

Ce sport i se potriveste copilului. Inotul ii ajuta pe copii sa depaseasca momente critice, baschetul le creste precizia, iar baletul le confera o prezenta eleganta. „La ce sport sa-mi inscriu copilul ca sa-l dezlipesc de calculator?” Este intrebarea care sta pe buzele multor parinti la inceput de an scolar. Ofertele cluburilor sunt variate, iar preturile sunt destul de accesibile. Practicarea unui sport nu fereste copilul doar de sedentarism, ci il ajuta sa-si dezvolte abilitati care ii vor fi necesare in viata: invata sa se controleze si sa ia decizii in momente dificile, iar spiritul de echipa ii face sociabili, noteaza EvZ.

„Ucigasii” sexului – meciurile de fotbal si shoppingul. Trei spanioli din patru sunt dispusi sa-si neglijeze partenera daca au de vazut un meci important. 80% dintre romance prefera o inghetata buna in locul unei partide de amor. Femeile secolului 21 isi ocupa timpul cu tot felul de activitati care de care mai ciudate si pun sexul pe un loc secundar. Astfel, cercetatorii britanici au ajuns la concluzia ca femeile prefera shoppingul in locul sexului. Pentru realizarea acestui studiu specialistii au chestionat 2.000 de femei cu varsta cuprinsa intre 20 si 54 de ani cu privire la activitatile care le ofera satisfactie pe deplin, noteaza Gandul.

In Romania sunt peste 200 de tipuri de virusuri gripale in circulatie. Cresterea numarului cazurilor de infectii respiratorii este un fenomen normal pentru acest sezon, in care sunt in circulatie 200 de tipuri de virusuri, dar si pe fondul reluarii cursurilor, a declarat, vineri, agentiei Mediafax, secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Adrian Streinu Cercel. "Ceea ce se intampla acum, respectiv numarul mare de persoane racite, cum se spune frecvent, reprezinta un fenomen normal. In prezent sunt in circulatie 200 de tipuri de virusuri. Mai mult, revenirea copiilor si studentilor la scoala, cei care «colporteaza virusuri» intrucat sunt extrem de mobili, face ca numarul cazurilor de infectii respiratorii sa cresca. Dar, indiferent de manifestarea bolii, recomandam celor bolnavi sa stea acasa", a spus medicul Streinu Cercel, specialist in boli infectioase, noteaza Romania Libera.

7 pasi ca sa-l dezvatati pe cel mic de televizor. Cel mic sta toata ziua la televizor si se uita la desene animate? Nu va mai intelegeti cu el, jucariile au devenit neinteresante si va este teama sa nu aiba contact cu scenele de violenta? Ei bine, puteti lua cateva masuri de siguranta si in acest fel puteti controla impactul televiziunii asupra copilului. Blocati canalele neadecvate varstei lor! 1. Stabiliti cat si cand are voie copilul sa priveasca la televizor. Luati-va un ghid tv si marcati programele pe care le poate viziona. In acest fel, copilul invata sa fie selectiv in privinta programelor tv si sa-si gestioneze optim timpul de joaca. 2. In camera celui mic nu instalati un televizor. Asa diminuati riscul de urmari programe tv cand ar trebui sa se odihneasca. Integral in Libertatea.