95% dintre romani spun ca satisfactia sexuala tine de incredere. Barbatii au nevoie de incredere pentru a-si satisface partenerele, aceasta e concluzia unui studiu la nivel european ale carui rezultate au fost anuntate luni. Potrivit cercetarii, 95% dintre adultii din Romania considera ca, pentru a avea o experienta sexuala plina de satisfactie, este important ca barbatul sa fie increzator in propria sexualitate. Studiul a evaluat opiniile a peste 504 subiecti, barbati si femei, din Romania, privitoare la increderea in propria sexualitate - increderea in capacitatea de a intretine un raport sexual - si impactul acesteia asupra calitatii vietii. Integral in Gandul.

S-a lansat cafeaua care sterge ridurile si reda elasticitate pielii. Cafeaua antirid, imbogatita cu colagen, a fost lansata in Singapore si Japonia de un mare producator in domeniu, care spune ca bautura are capacitatea nu numai de a limpezi mintea dimineata, ci si de a netezi tenul. Potrivit producatorilor, acest tip de cafea se adreseaza in special femeilor, deoarece contine un ingredient specific cosmeticelor antirid, si anume colagenul, scrie Gandul.

Cearta parintilor, trauma copiilor. Tensiunile in familie ii pot face pe copii anxiosi, le pot genera depresii si chiar dureri fizice. Ne amintim cu groaza de certurile parintilor care ne-au chinuit copilaria, de momentele in care era atata tensiune in casa, incat ne doream sa disparem pur si simplu, si de sentimentele confuze de teama, revolta si disperare mai urate ca orice baubau din cartile de povesti. Integral in EvZ.

Sanse duble de a obtine o sarcina prin fertilizare. Printr-o noua metoda de testare care are la baza principii genetice, medicii le-au marit sansele femeilor cu probleme sa aiba copii. O noua tehnica de screening a embrionilor dubleaza sansele de reusita ale unei proceduri de fertilizare in vitro (FIV), arata BBC News. Introducerea acestei metode in practica zilnica a cabinetelor de fertilizare in vitro ofera sperante zecilor de mii de femei care se lupta sa aiba un copil prin astfel de proceduri, scrie EvZ.

Rezultate spectaculoase in testarea unui nou vaccin impotriva virusului HIV. Un vaccin impotriva virusului HIV, testat recent in Tanzania, a avut rezultate pozitive, extrem de incurajatoare, in cadrul unor studii preliminare de laborator. Acesta are o eficacitate mult mai mare in comparatie cu vaccinul realizat de specialistii thailanezi pe un lot de 16.000 de persoane si ale carui rezultate au fost prezentate publicului luna trecuta. Potrivit expertilor suedezi, noul vaccin, denumit Hivis, creste nivelul de protectie a organismului uman cu 50%, scrie Romania Libera.

Remediile cu isop, benefice impotriva infectiilor. Mai ales in sezonul rece, isopul (Hyssopus officinalis) este un remediu recomandat pentru tratarea afectiunilor respiratorii, datorita proprietatii lui de a distruge microbii. Se poate utiliza cu succes in tratamentul afectiunilor respiratorii (astmul bronsic), hepatice (inclusiv ciroza), cardiovasculare (hipertensiune), psihice (schizofrenie), ba chiar si in cancer. Integral in Adevarul.