Cum sa iti accelerezi arderea grasimilor. Pentru a scapa de kilogramele in plus nu trebuie sa te infometezi, ci sa mananci inteligent, adica sa alegi alimente care ajuta la cresterea metabolismului. Cand metabolismul creste, corpul tau arde mult mai repede caloriile, ajutandu-te sa slabesti. Afla in continuare care sunt alimentele ce ajuta la cresterea metabolismului. Ceaiul verde este cunoscut pentru beneficiile sale asupra sanatatii, aminteste site-ul Life 123, citat de ziare.com. Antioxidantii din ceaiul verde cresc metabolismul si ard grasimile. De asemenea, ceaiul verde previne bolile de inima, cancerul si imbunatateste starea de spirit. Integral in Romania Libera.

Rezistenta la antibiotice omoara 25.000 de europeni. Din cauza folosirii excesive de antibiotice pentru tratarea racelilor si a gripelor, medicii nu mai au solutii de tratament pentru multi bolnavi. Peste 25.000 de europeni mor in fiecare an pentru ca tratamentele cu antibiotice nu mai sunt eficiente in cazul lor. Un studiu prezentat zilele trecute si realizat printre medici din sectiile de terapie intensiva din toate tarile Uniunii Europene arata ca opt la suta dintre ei au avut in ultimele sase luni cel putin 10 pacienti cu bacterii rezistente la tratament. Integral in EvZ.

Ca sa atraga, femeile isi dezgolesc 40% din trup. Pentru a atrage atentia unui barbat, o femeie trebuie sa-si dezgoleasca 40% din trup, releva un studiu al cercetatorilor britanici de la Universitatea din Leeds. Potrivit studiului, un singur brat dezgolit creste gradul de atractie cu aproximativ 10 la suta, iar goliciunea unui picior - cu 15 la suta. Pentru a ajunge la aceste rezultate, cercetatorii britanici au ales un grup de femei, pe care le-au imbracat mai mult sau mai putin provocator. Voluntarele si-au testat sex appealul intr-una din cele mai aglomerate discoteci din Marea Britanie, scrie Gandul.

Acizii grasi recomandati femeilor insarcinate. Stres, poluare, alimentatie nesanatoasa, toate acestea isi pun accentul si asupra femeilor insarcinate. Medicii ginecologi le recomanda acestora suplimente alimentare, care au rolul de a ajuta la buna dezvoltare a embrionului. Pe piata din Romania s-a lansat de curand un nou produs pe baza de Omega 3, care este recomandat atat femeilor care doresc sa ramana insarcinate, femeilor gravide, cat si mamelor care alapteaza, scrie Gandul.

Oameni storsi de prea multa munca. La fel ca masinariile, si oamenii au limitele lor. Atunci cand ignoram orele de somn sau de relaxare de dragul muncii, organismul se razbuna si cedeaza cand ne asteptam mai putin. Epuizare fizica si psihica totala. Unii dintre cei care muncesc non-stop ajung sa incerce aceasta stare, din care isi revin greu. Oboseala isi pune amprenta pe fiecare dintre noi. Pentru cativa insa, aceasta stare de epuizare se transforma intr-un cosmar, scrie Adevarul.

A aparut ciocolata care ajuta la slabit. Cercetatorii spanioli au inventat Lola, ciocolata care te ajuta sa slabesti. Specialistii, care au creat produsul mult asteptat de femei, sustin ca acesta pacaleste creierul si taie pofta de mancare. Vestea este si mai buna pentru ca inventatorii recomanda oamenilor sa manance unul sau doua batoane inaintea fiecarei mese. Armando Yanez, unul dintre specialistii care a ajutat la crearea ciocolatei, sustine ca desertul minune contine fenilalanina si aminoacizi care inhiba secretia peptidelor de catre creier, hormoni care stimuleaza foamea, evitand astfel o supraalimentare. Integral in Libertatea.