Minivacanta, solutia pentru oamenii fara timp. In ultima perioada, din ce in ce mai multe persoane se gandesc indelung daca isi permit din punct de vedere financiar sa mearga intr-o vacanta. Potrivit unui sondaj recent facut de acest site, 22% din americani au optat anul acesta pentru un astfel de concediu scurt, cu o durata intre doua si patru zile, din cauza resurselor financiare limitate. Expertii in turism afirma ca tendinta multor persoane spre o evadare de cateva zile va incepe sa dispara abia dupa ce economia isi va reveni, relateaza Adevarul.

utileFoto: Colaj foto

Boala Alzheimer poate fi prevenita.Boala degenerativa a creierului ce afecteaza memoria, personalitatea si comportamentul, maladia Alzheimer reprezinta circa 50% din totalul cazurilor de dementa. Potrivit unui studiu publicat luna aceasta in editia online a revistei Neurology" de cercetatorii de la Universitatea Rush", SUA, primele modificari cognitive reprezinta semnale de alarma si pot progresa spre o forma de dementa. Totusi, evolutia lor poate fi incetinita, scrie Adevarul.

Hraneste-ti pielea si parul cu masti naturale!Doresti sa ai o piele catifelata si un par matasos? In zilele noastre, cand cosmetica este o industrie, mastile preparate acasa sunt o alternativa sanatoasa. Pentru a avea un ten stralucitor, nu este suficient doar sa te demachiezi in fiecare seara si sa folosesti creme hidratante adaptate nevoilor tale. Mastile facute acasa din fructe si din legume sunt eficiente cu conditia ca ele sa fie potrivite tenului nostru. Avantajul acestor masti este ca se fac rapid, sunt ieftine si nu contin produsi toxici sau conservanti. Conditia necesara este sa stim care dintre ingredientele pe care le folosim se potrivesc pielii noastre si sa cunoastem eventualele efecte secundare, scrie Adevarul.

Intoarcerea la scoala incepe cu o prima lectie de stil. Odata la sase luni, moda se schimba, lansand noi tendinte in materie de volume , imprimeuri, culori, tesaturi. Se schimba doar modalitatea de combinarea a pieselor si a accesoriilor. Odata la sase luni, moda se schimba, lansand noi tendinte in materie de volume , imprimeuri, culori, tesaturi. De cele mai multe ori, lucrurile nu se schimba fundamental, permitandu-ne folosirea garderobei pe care o avem. Se schimba doar modalitatea de combinarea a pieselor si a accesoriilor. Important este sa avem stiinta de a ne imbraca, mai bine zis de a ne crea propriul stil vestimentar si de a fi la zi cu noile tehnologii care apar in materie de tesaturi mai ales. Iar calitatea tesaturilor este si mai importanta in cazul micilor omuleti care sunt copiii nostri. Mici oameni mari care au, uneori, mai mult chiar decat noi adultii, pretentia de a fi la moda, dar si de a se simti confortabil in pielea lor vestimentara. Si dincolo de multe kitsch-uri foarte la moda care se gasesc la tarabe si pe care le cumparam de multe ori la insistenta lor, furati de modelele pe care le vad, si care ii transforma astfel in adulti penibili, nu este chiar foarte la indemana sa le gasim haine pe masura si de buna calitate. Colectiile de toamna-iarna au aparut deja in magazine, iar inceperea scolii este cu siguranta un moment in care se iau cu asalt magazinele, scrie Romania Libera.

10 greseli pe care le fac stapanii de animale. Daca iti doresti un animal de companie, invata cat mai multe lucuri despre el. Nu il bate niciodata, ofera-i intelegere si spatiu personal. Iata ce greseli nu trebuie sa faci cand ai un animalut de companie. 1. Sa cumperi spontan un animal 2. Sa sari peste sesiunile de dresaj, scrie Romania Libera.