Video Doar o umbra a celei ce a fost! Claudia Pavel a slabit excesiv! Se stie ca, de ceva vreme, Claudia Pavel, ex-Cream, a apelat la o cura drastica de slabire, combinata cu miscare. Palida si vizibil fragila, Claudia Pavel a cantat una dintre cele mai recente piese ale sale la emisiunea "Bingo Metropolis" de la Antena 1. Ea pare sa fi exagerat insa cu dietele, pentru ca dadea impresia ca abia poate sa se tina pe picioare. Claudia are o alimentatie bazata pe indicele glicemic. Asta inseamna ca mananca paste sau pizza, dar gatite un pic altfel: pizza are blat fibrio, e cu spanac si are sparanghel in loc de peperonii si mozarella. Cantareata a renuntat si la carne si lactate.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Rona Hartner si-a aratat chilotii la Festivalul de Film de la Venetia! Entuziasmata de rochia ei roz, de firma, Rona Hartner se afiseaza peste tot pe unde poate imbracata in ea. La Festivalul de Film de la Cannes le-a aratat fotografilor si ce lenjerie si-a asortat. Rona Hartner era la o sedinta foto pentru promovarea filmului "Poulet aux Prunes", cand s-a pus pe facut piruete. Probabil nu si-a dat seama ca rochia Manoush se va ridica foarte tare, dar a fost de ajuns pentru ca toti cei prezenti sa ii vada chilotii negri pe care ii purta sub tinuta.

Lady Gaga se promoveaza fara chiloti. Excentrica artista americana Lady Gaga, in varsta de 25 de ani, stie cum sa-si faca reclama pentru a atrage atentia asupra sa. Cantareata a pozat in ipostaze incendiare pentru a-si promova cel mai recent single "You and I". Intr-una dintre fotografii, Gaga isi ridica rochia cu care este imbracata, lasand sa se vada ca nu poarta chiloti. In plus, vedetei i se pot admira cele doua tatuaje pe care le are pe sub rochie.

Inna, fara tone de machiaj si rochie de firma! Iti mai place? Asa cum si-a obisnuit fanii, Inna a postat pe Facebook o noua fotografie. De data aceasta, cantareata nu mai e pe scena sau pe la vreun eveniment cu covor rosu. Inna e imbracata ca orice adolescenta din zilele noastre, cu pantaloni scurti de denim, franjurati si cu buzunarele pe afara, si cu un top simplu. Singurele care ies in evidenta sunt cizmele cu multe sireturi si toc foarte, foarte mare, menit sa o faca pe romanca ceva mai inalta. Cantareata a ales sa isi prinda parul intr-o coada simpla si se vede ca nu prea e machiata evident, asa cum ne obisnuise in ultima vreme.

Oana Roman are grija sa nu-si modifice silueta. Oana Roman se numara printre putinele persoane publice care declara cu mana pe inima ca se simte perfect in pielea ei si ca nu este deloc deranjata de kilogramele in plus. Recent, Onuca a fost fotografiata de paparazzii revistei Spy undeva la malul marii, pe cand iesea dintr-o benzinarie. Pentru ca nu era o zi de plaja, sexy-Oana si-a lasat costumul de baie acasa si a imbracat o rochie scurta transparenta, care-i punea in evidenta formele apetisante. Dupa ce si-a alimentat masina, Oana Roman a parasit benzinaria, nu inainte de a-si cumpara mai multe batoane de ciocolata, numai pentru ea. Pentru a vedea mai multe poze cu Oana, luati cel mai nou numar al revistei Spy, deja existent la toate magazinele de profil.

Marina Dina o copiaza pe Simona Sensual! Cu extensiile la vedere. Desi are intotdeauna grija ca atunci cand iese in public sa fie mereu ingrijita, sa aiba coafura intacta si vestimentatia bine aleasa, uneori Marina Dina clacheaza. Asa s-a intamplat si zilele trecute, cand blonda a avut o aparitie demna de Simona Sensual. Marina Dina a fost fotografiata de paparazzii revistei Spy intr-un moment care nu-i face tocmai cinste. Blonda a iesit din casa cu parul nepieptanat si si-a lasat la vedere extensiile de par pe care le are puse de o bucata buna de timp. Noroc ca tinuta lejera, compusa dintr-o pereche de pantaloni de jeans scurti si un maiou roz, care a salvat putin imaginea Marinei. Pentru a vedea cum a iesit blonda asistenta in plina zi pe strada, cititi noul numar al revistei Spy, deja existent la toate punctele de difuzare a presei.

Ramona doarme pe plaja, Andreea Popescu se racoreste cu alcool. Vedetele nu prea au mai avut curaj sa faca topless la mare, astfel ca au preferat sa se bronzeze cu urme, purtand sutiene. Obosita probabil dupa o noapte de clubbing, Ramona Gabor a atipit la plaja. Ceva mai rezistenta, Andreea Popescu s-a energizat cu o bautura care contine si alcool. Fetele din showbizul autohton si-au lasat iubitii acasa in weekenduri, preferand sa petreaca la mare singure, dansand prin cluburi si lancezind ore bune la plaja. Crina Abrudan a fost fotografiata de paparazzii revistei Spy balacindu-se impreuna cu o prietena, iar Ramona Gabor a "incalzit" sezlongul, atipind minute bune.