Tanara cu sani uriasi, provocata la duel: "Daca as arata ca Oana, mi-ar fi rusine". Ascensiunea incredibila a Oanei, tanara din Busteni cu cei mai mari sani naturali din Romania, pare sa fi declansat o adevarata revolta in randul detinatoarelor de decolteuri generoase. O bucuresteanca de 30 de ani o provoaca pe aceasta la duelul cantarului si al centimetrilor, fiind convinsa ca o va detrona, considerand-o cam "pufoasa". Raluca Saru (30 de ani) a declarat reporterilor nostri ca a ramas uimita cand a vazut-o pe Oana la emisiunea CANCAN TV de pe Kanal D. "Am vazut-o la piscina. Nimic de zis, are un bust mare, dar e cam grasuta. Daca as fi in locul ei, as merge putin la sala de fitness, ca sa mai scap de kilogramele in plus", a spus Raluca, pe un ton acid. Bucuresteanca, cea care a acceptat sa-i fie masurat pieptul imens cu un metru de croitorie, a marturisit ca bustul de 107 centimetri i-a dat mari batai de cap.

Caru cu VedetFoto: Colaj foto

Raluca Lazarut, aproape goala sub dus. Raluca Lazarut a fost o prezenta constanta la malul marii. Fie ca era acompaniata de iubitul ei sau de prietene, bruneta a facut senzatie pe litoral. Ultima data, vedeta a atras privirile celor de pe plaja in momentul in care s-a spalat la dusul special amenajat. Recent, paparazzii revistei Ciao! au fotografiat-o pe Raluca Lazarut in niste pozitii nu tocmai comode. Dupa ce a iesit din apa Marii Negre alaturi de o prietena, Raluca nu s-a tolanit imediat pe sezlong, asa cum probabil fac majoritatea turistilor, ci a dat fuguta la unul dintre dusurile special amenajate pe plaja, pentru a-si da jos sarea de mare. Bruneta a luat toate pozitiile posibile pentru ca nu cumva vreo parte a corpului sa ramana nespalata.

Delia Matache s-a casatorit?! Uite-o cu voal de mireasa! Vedeta are o relatie de ceva vreme cu Razvan Munteanu si, in ciuda declaratiilor repetate conform carora nu ar avea planuri de nunta, Delia socheaza si apare imbracata in mireasa. Delia Matache a postat recent pe pagina de Facebook o fotografie in care apare cu voal de mireasa, tinand un buchet de flori in mana. Totusi, la o privire de ansamblu putem vedea ca tinuta sa nu este decat o gluma, numai ca, Delia a postat si faptul ca a prins buchetul. Asa ca daca este sa ne luam dupa vechile superstitii, artista chiar urmeaza sa isi puna pirostriile.

Dovada ca Daniela Crudu nu mai bea! Pana de curand, bruneta nici nu intra bine in club, ca dadea repede peste cap cateva shoturi, pentru a se integra in atmosfera. "Tratatia" clasica a Crudutei s-a terminat in momentul in care doctorii i-au prescris niste pastile puternice pentru afectiuni mai vechi. Chiar daca nu mai poate sa bea, acest lucru nu o impiedica pe asistenta "pacatoasa" sa mearga in continuare in cluburi. Sambata seara, paparazzii CANCAN au fotografiat-o pe Crudu in momentul in care un echipaj de politie a tras-o pe dreapta. Nici nu a iesit bine din parcarea clubului ca politistii au si oprit-o pentru un control de rutina. Chiar daca bruneta este o prezenta agreabila, politistul nu s-a lasat impresionat de farmecele Crudutei. Omul legii i-a intins imediat aparatul de etilotest si a pus-o pe vedeta sa sufle. Pentru ca nu consumase bauturi alcoolice, Daniela a fost lasata sa-si continue drumul.

Carmen Serban are probleme cu legea! Acuzata ca si-a rapit nepotii din Spania! Carmen Serban are belele. Artista de muzica de petrecere este acuzata ca si-a rapit nepotii din Spania. Cantareata se apara si spune ca a avut acordul mamei micutilor de a-i lua pe acestia si a-i aduce in tara. "Nu sunt hoata de copii", declara ea. Ce s-a intamplat de fapt? Cei doi copii au plecat sa petreaca o parte din vacanta de vara la bunica din Spania. Ei ar fi trebuit sa se intoarca in Romania la sfarsitul lunii august, insa nu au mai facut-o. Carmen Serban si fratele ei au incercat sa dea de mama copiilor, dar in zadar. "Din momentul in care au ajuns acolo, au rupt legaturile cu noi aproape total, noi nu mai aveam nicio cale de comunicare cu ea sau cu copiii", a spus Carmen Serban pentru Stirile Pro TV.

Lady Gaga s-a maritat! Vezi cine este sotul controversatei artiste. Pentru ca Gaga este o artista careia ii place sa socheze prin actiunile sale, nici "sotul" ei nu poate fi unul obisnuit. La o ceremonie dedicata memoriei victimelor atacurilor din 11 septembrie 2001, Lady Gaga a marturisit ca se simte foarte apropiata de orasul New York. "Am urmarit cum turnurile gemene se prabusesc de pe acoperisul scolii in care eram si imi tineam in brate cei mai buni prieteni. Relatia mea cu orasul New York poate fi descrisa ca si cum metropola ar fi sotul cu care nu m-am casatorit niciodata", a spus Lady Gaga.