Bianca recunoaste ca s-a logodit cu Cristea: "Am discutat despre casatorie, suntem foarte fericiti". Dupa doi ani de relatie zbuciumata, Bianca Dragusanu si Adrian Cristea s-au logodit oficial! "Au trecut doi ani de cand suntem impreuna. Am trecut peste toate, am gresit amandoi, dar in momentul de fata suntem foarte fericiti. Este barbatul care simt ca ma completeaza. Acum am discutat pentru prima data despre casatorie. In momentul de fata avem o relatie care nu se bazeaza pe interes sau bijuterii, ne iubim si ne simtim minunat in acest moment. Am gasit in el echilibrul de care aveam nevoie. Eu sunt o fire mai zbuciumata, el este mai calm si ma tempereaza. Se poarta cu mine minunat, cum niciun alt barbat nu a mai facut-o pana acum. Aventura mea cu Cristea s-a transformat intr-o relatie, cea mai importanta relatie din viata mea. Au trecut 2 ani in care indiferent ce certurile dintre noi, lumea nu m-a vazut cu alt barbat, singurul a fost Catalin, din cauza impreujurarilor, dar doar ca si colegi, atat", a spus Bianca la Un show pacatos.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

VIDEO Marina Dina si-a uitat sutienul acasa! Uite cum i se vad sanii prin maiou! Marina Dina este una dintre cele mai provocatoare asistente TV, iar ea o stie foarte bine. Blonda a invatat de-a lungul timpului sa isi puna in valoare calitatile fizice. Posesoarea unui bust siliconat, Marina Dina "uita" din cand in cand sa isi puna sutien si isi lasa liberi sanii. In emisiunea din aceasta seara de la Antena 2, Marina Dina nu a purtat nimic pe sub maioul alb, astfel ca nu era prea greu sa distingi ce se afla pe sub el, mai ales si ca era cam frig in studio.

Ramona Gabor a participat la o orgie pe un iaht! Uite cum s-a sarutat cu un miliardar bulgar si cum l-a excitat pe barbat! Ramona Gabor l-a uitat pe Gabi Badalau in bratele unui om de afaceri din Bulgaria. Sora mai mica a Monicai ex-Columbeanu l-a cucerit definitiv pe bulgarul Chavdar Alexandrov, un cunoscut miliardar de peste Dunare. Cei doi au fost impreuna la Cannes si au petrecut pe iaht, proprietate personala a omului de afaceri. Ramona si Chavdar Alexandrov au fost foarte apropiati. In cateva fotografii se vede foarte clar cum cei doi se imbratiseaza, ba chiar se si saruta. Ramona Gabor a luat-o cu ea si pe prietena ei Madalina Radu, anunta Zeus TV. Dupa cum se vede in fotografiile prezentate, sora lui Moni a participat la o adevarata orgie pe acel iaht. Intr-una din imagini, pe langa Ramona si iubitul ei, mai apar doi tineri, femeia fara sutien fiind la fel de apropiata de barbatul de langa ea, precum tanara bacauanca.

Ele sunt sexy si fara silicoane: voteaz-o aici pe diva cu cei mai frumosi sani naturali! Intr-o lume in care sex-appealul este direct proportional cu dimensiunea bustului, nu este de mirare ca mai toate vedetele feminine au dat buzna la cabinetele de chirurgie estetica pentru a-si mari sanii. Moda silicoanelor a atras adepte pana si din randul celebritatilor care nu aveau neaparata nevoie de astfel de interventii. Dar cum trebuie sa tii pasul cu tot ce este nou, cele mai multe vedete au ales calea bisturiului pentru un bust mai generos. Exista, insa, si celebritati care au preferat naturaletea si au toate motivele: sanii lor sunt daca nu perfecti, aproape de perfectiune.

Transformare spectaculoasa: fetita aceasta a ajuns una dintre cele mai sexy prezentatoare TV din Romania. Mititica din fotografie avea trei anisori in momentul in care a fost realizata aceasta fotografie. Era Ajunul Craciunului 1985, iar ea il astepta, impreuna cu fratiorul sau, cu patru ani mai mare, pe Mos Craciun, in casa lor din Deva. "Am avut intotdeauna o relatie speciala, asadar nu e intamplator felul in care ne uitam unul la altul...", ne-a spus protagonista. Anii au trecut, ea a ajuns la facultate in Timisoara, apoi s-a mutat la Bucuresti, iar acum este una dintre cele mai sexy vedete de la Antena 1. Daca tot n-ati ghicit despre cine este vorba, va spunem noi: Raluca Lazarut, prezentatoarea emisiunii SuperBingo Metropolis.

Cum s-a despartit de George Clooney, cum a pozat dezbracata! Afla ce vedeta si-a dat hainele jos! Elisabetta Canalis a fost pentru o lunga perioada iubita lui George Clooney si, dupa despartirea de el, a hotarat ca e vremea sa profite si financiar de perioada cat inca mai e cunoscuta. Recunoscuti pentru campaniile cu vedete cat mai golase, cei de la PETA, organizatia de protectie a animalelor, au adus-o in prim-plan pe Elisabetta Canalis. Fostul model a avut insa grija sa isi acopere macar o parte din corp, sub sloganul "Mai bine goala decat sa port haina de blana". Iar George Clooney va ofta cu siguranta cand va vedea fotografiile, macar de dragul vremurilor trecute.