​Uite cum arata Inna imediat dupa ce iese din dus. Inna vrea sa ramana in permanenta in contact cu fanii ei de pe Facebook din intreaga lume si le posteaza zilnic dedicatii celor care o indragesc si ii asculta muzica. Inna a postat pe Facebook o fotografie alb-negru in care parea ca este proaspat iesita din dus, cu un prosop pe cap. Pe Facebook, poza a fost insotita de descrierea "Te quiero Mexico!!" ("Te iubesc, Mexic"), semn ca Inna nu a uitat de admiratorii ei din America de Nord.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Ramona Gabor a recunoscut dezmatul de pe iahtul bulgarului! "E adevarat ca am fost cu Alex sub punte! Voi stiti foarte bine cum imi castig eu existenta!" Ramona Gabor nu a lasat ca intamplarea cu bulgarul sa fie perceputa de lume doar prin ochii prietenelor sale si a venit la "Acces Direct" pentru a da cartile pe fata. "Nu mi-a facut placere sa ma vad pe prima pagina a ziarelor cu astfel de subiecte. Acum mi-am dat seama cine trebuie sa fie langa mine, si cine nu. Trebuie sa ai astfel de momente ca sa realizezi aceste lucruri. Cred ca este de bun augur tot ce s-a intamplat. Niciodata nu regret lucrurile pe care le fac", a spus sora Monicai. Ramona a dezvaluit apoi toata intamplarea de pe iaht si a incercat sa isi contrazica amicele cu care a mers acolo. Sora Monicai a explicat si de ce nu o afecteaza despartirea de Gabi Badalau.

DJ Wanda in ipostaze provocatoare! Si-a aratat chilotii in club! Mereu atenta si grijulie cu imaginea ei, iata ca a venit si randul Wandei sa fie prinsa in ofsaid. O singura clipa de neatentie din partea brunetei a fost de ajuns ca blitul fotoreporterului CANCAN sa-i surprinda lenjeria intima in toata splendoarea. DJ Wanda ingroasa randurile vedetelor neatente care si-au aratat chiloteii la evenimentele mondene, fara voia lor. Cum nu a facut niciodata un pictorial nud si nici macar sexy, cu siguranta nu o putem suspecta pe bruneta ca a recurs la acest gest intentionat, pentru a atrage atentia. Dorindu-si sa faca o serie de poze inedite, la o petrecere organizata de o cunoscuta marca de whisky, intr-un club bucurestean, Wanda a aratat fotoreporterului CANCAN chiar mai mult decat acesta s-ar fi asteptat, etalandu-si chiloteii negri, asortati cu rochia.

Jennifer Lopez topless în braţele lui Enrique Iglesias.După ce s-a despărţit de Marc Anthony, Jennifer Lopez şi-a continuat viaţa fără a privi prea mult în urmă şi s-a concentrat pe cariera ei. Pentru a promova piesa "Mouth2Mouth" pe care o interpretează cu Enrique Iglesias, J. Lo a realizat un pictorial în care ea apare în ipostaze fierbinţi, în braţele lui Enrique.

Tudy vorbeste in premiera despre Oana Zavoranu: "Am fost un instrument pentru ea! Ea a facut din tot o poveste pentru bani!" Tudy Ionescu a povestit pentru prima data detalii despre legatura pe care a avut-o cu Oana Zavoranu pe vremea cand ea era maritata cu Pepe, dar si cum s-a simtit apoi. "Amandoi si-au revigorat notorietatea dupa asta. Totul e o poveste, servita, pentru a se vinde, pentru bani. La un moment dat au fost niste sentimente. Si din partea ei. Mai departe, mi-am dat seama ca mai importante sunt aparitiile. Eu, pana la urma, am fost un instrument", i-a povestit Tudy celei pe care credea drept Iulia Rosca. In materialul CANCAN TV de la Kanal D, Tudy crede ca sarcina Oanei a fost o poveste, tot pentru a aparea in presa. "Relatia a durat vreo sase luni. Nu era despartita de Pepe si, sincer, la inceput, nu stiam cine e Oana Zavoranu", a explicat fostul iubit al Oanei.

Pupezele se cred privighetori! Leo de la Strehaia vrea sa fie sponsorul lui Sanzi si Tonciu!Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana vor sa se apuce de cantat si au facut prima incercare in direct, la Maruta in emisiune. Au primit deja propuneri de sponsorizare. "Ne-am apucat de cantat. Pregatim piesele si vrem un nume sexy, gen Red Pussycat sau Pisicile rele", a spus Sanziana Buruiana la "Happy Hour". "Noi spunem clar, noi nu stim sa cantam, e un moft de-al nostru", a marturisit Andreea Tonciu. "Dar avem plamani. Ne pare rau ca nu am participat la Vocea Romaniei", a explicat Sanzi. Deja impresionat de fete, Leo de la Strehaia le-a trimis trandafiri in direct si s-a oferit sa le fie impresar si sponsor. "Au nevoie si de bani, ca sunt la inceput de cariera!", a spus Leo.