Video in premiera Dan Bordeianu: "Sunt homosexual, dar Sorana m-a convins sa nu mai fiu". Dan Bordeianu a spus ca este homosexual si singura femeie care l-a facut sa renunte la orientarea sa sexuala a fost buna sa prietena, Sorana, ex Asia. Cei doi au iesit impreuna la masa si s-au simtit foarte bine. Au mancat, au ras, au discutat zeci de minute. La iesirea din restaurant, ei au stat de vorba cu jurnalistii. "Suntem siamezi, unde e unul e si celalalt", a spus Sorana. Dan Bordeianu a mers mai departe si a facut o declaratie socanta: "Sunt homosexual, dar ea a reusit sa ma convinga sa nu mai fiu. Este prima femeie care a reusit, dupa ce eu am fost doi ani balerin la Balsoi".

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Carmen Plesea o desfiinteaza pe Cruduta! "E o tarfulita betiva! A si uitat numarul p*****r pe care le-a inghitit". Carmen Plesea a fost iritata de faptul ca asistenta lui Capatos, Daniela Crudu, a imitat-o intr-o emisiune anterioara de la "Un Show Pacatos!". Carmen a calcat pe capete si nu a suportat sa fie denigrata la televiziune. "Nu mi-am dorit sa fiu imitata de aceasta persoana. Putea sa ma imite altcineva, nu aceasta tarfulita anonima. Cand m-a vazut ea cu ochelari de soare in vreo emisiune! Va doresc sa aveti o nepoata ca Cruduta, sau un nepot ca Marculescu.", a punctat Carmen. Ca spectacolul sa fie complet, Plesea si-a postat si pe Facebook nemultumirea. "Nu inteleg cum o 'ziarista' care a ramas gravida dupa un gang bang, un poponar ratat care se lauda in fiecare an ca se insoara, doar doar mai apare si el pe la TV si o tarfulita betiva care a uitat numarul p*****r inghitite pana acum sa ma denigreze la TV", a scris Plesa pe pagina ei.

Raluca Podea face baie in lapte intr-o cupa imensa, in stilul La Leche, concept deja consacrat in cluburile din Ibiza, Barcelona, New York sau Londra! Raluca Podea va fi invitata speciala a unei petreceri care reprezinta deja cel mai mare concept de evenimente in Europa si SUA si un fenomen in cluburile de fite din Ibiza, Barcelona, New York sau Londra. Daca saptamana trecuta Cristina Roman a facut un show intr-o cupa plina de ciocolata, in club BOA, vinerea aceasta, dupa miezul noptii, laptele va fi vedeta la Leche Party. De data aceasta, Raluca, protagonista unui scandal cu fostul impresar, dar si a unui sarut cu o femeie, va face show intr-o cupa umpluta cu... lapte. Imbracata in lenjerie alba sexy, ea va fi acompaniata de doua dansatoare profesioniste, care au participat la toate evenimentele La Leche din orasele mari ale lumii, unde mii de petrecareti vin imbracati in alb.

Scene incredibile in culisele unei emisiuni TV, intre Beatrice Tican si logodnicul ei. A "altoit-o" cu ziarul in cap! La prima lor aparitie la televizor, "fosta" lui Pepe si actualul ei iubit s-au dat in spectacol in culisele emisiunii unde erau invitati. Martorii oculari au ramas socati in momentul in care Daniel Neacsu a inceput sa-i dea cu ziarul in cap tinerei manechine. Beatrice Tican a ajuns in centrul atentiei presei mondene dupa ce a fost fotografiata in compania lui Pepe. La putin timp, latino lover-ul a disparut din peisaj si tanarul manechin si-a prezentat noul iubit, in persoana lui Daniel Neacsu, fost boxer la Dinamo. De aici nu a mai fost decat un pas pana cand presa a prezentat un set de fotografii din care se putea deduce ca barbatul o insala pe "fosta" lui Pepe. Pentru a demonstra ca formeaza un cuplu solid, Beatrice si iubitul ei au mers pentru prima data intr-o emisiune TV, pentru a inchide gura lumii. Numai ca in culisele emisiunii filmate la Romexpo s-a petrecut un episod care i-a lasat masca pe cei prezenti. La un moment dat, extrem de nervos, Neacsu a inceput sa strige la prietena lui si sa o loveasca destul de tare cu un ziar peste cap.

Rica Raducanu a spalat-o pe picioare pe Mantea! Uite cum o atinge pe bruneta! Rica Raducanu si Andreea Mantea au avut un schimb de replici spumos. Cei doi au fost impreuna la cules la vie in urma cu putin timp, iar bruneta a zdrobit strugurii cu picioarele. Fostul fotbalist a luat-o la misto pe vedeta de la Kanal D spunand ca nu se spalase pe picioare de vreo luna. Mantea s-a suparat si nu a vrut sa accepte buchetul de trandafiri pe care i l-a adus fostul portar. A adus un lighean plin cu apa, in care a pus si petale de trandafiri, pentru ca nea Rica sa o spele pe picioare. Rica Raducanu s-a conformat imediat. A spalat-o bine pe picioare, dupa care s-a asezat cuminte pe canapeaua din studioul CANCAN TV.

Antonia isi face fotografii in dormitor! Uite cat de sexy e bruneta! Artista a postat recent pe pagina de Facebook o fotografie care pare facuta chiar in dormitorul sau. "Continua sa respiri si nu te lasa coplesit de stres", a scris Antonia pe pagina sa de pe reteaua de socializare. Frumoasa bruneta apare intr-un maiou simplu, intr-o incapere ce pare a fi chiar dormitorul sau. Fanii artistei s-au semnalat imediat si au coplesit-o cu vorbe frumoase si complimente.

Ce bine arata Tania Budi nemachiata la 43 de ani! Cu toate ca sezonul estival a trecut, Tania Budi a tinut neaparat sa mai vada o data marea. Imbracata bine, blondina s-a plimbat pe plaja pustie. Ea a postat pe Facebook o poza facuta pe litoral. Ce nu putea sa treaca neobservat este faptul ca Tania arata exceptional chiar si nemachiata la varsta de 43 de ani.