Bianca face dezvaluiri senzuale! Afla daca a facut sex cu femei si cu cati barbati a fost in ultimii doi ani! Bianca Dragusanu a fost sincera la "Un Show Pacatos" si a explicat tuturor ce se intampla in dormitorul ei. "N-am facut niciodata sex cu o femeie!", a fost prima marturisire a Biancai. Si, de parca nu era de ajuns, a tinut sa faca si alte precizari. "Am facut sex doar cu un singur baiat de doi ani!", a explicat asistenta lui Capatos. Probabil ca e vorba despre Adi Cristea, desi Bianca nu are chiar doi ani de cand s-a despartit oficial de Catalin Botezatu.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Laurette a pozat goala pentru iubit! Insarcinata in luna a saptea, Laurette nu se dezminte si continua sa pozeze sexy. De data aceasta nu a facut un pictorial in adevaratul sens al cuvantului, ci s-a lasat fotografiata in ipostaze provocatoare chiar de catre iubitul ei, Mihai. Acoperita doar cu cearsaful, probabil dupa o partida fierbinte de amor, mulatra este mai sexy ca niciodata: sanii i-au crescut foarte mult, nu s-a ingrasat decat cinci kilograme si emana senzualitate prin toti porii.

Sylvia face sex in public. Cantareata Sylvia demonstreaza ca este o persoana lipsita de orice inhibitie. De curand, blonda a realizat un pictorial sexy in timpul caruia a povestit ca nu are nici cea mai mica retinere in a face plaja aproape goala si ca este adepta sexului in locuri publice. "Obisnuiesc sa fac plaja fara sutien la mare, insa nici la piscina nu am rezerve. Cat despre sexul in aer liber, recunosc ca am experimentat tot ce se poate", a declarat artista in "FHM".

Rolls-ul alb de la chinez nu i-a adus fericirea. Ambitioasa nevoie mare, aproape ca nu exista lucru pe care Monica Gabor sa si-l puna in minte si sa nu i se indeplineasca. De altfel, vedeta nu a ascuns niciodata faptul ca isi doreste sa evolueze in viata, construindu-si un viitor indestulat caramida cu caramida, iar Universul a contribuit pana acum la realizarea dorintelor ei cu varf si indesat. Asa se face ca, la numai 24 de ani, dupa o adolescenta zbuciumata in Bacau si un divort scandalos, Monica a ajuns sa traiasca precum o milionara veritabila in America, tara tuturor posibilitatilor, gratie iubitului sau chinez, care i-a pus lumea la picioare. Vedeta se bucura de privilegiul de a locui intr-un apartament de vis, evaluat la doua milioane de dolari, insa chinezul s-a gandit ca acest lucru nu este suficient pentru a-i rasplati dragostea pe care romanca i-o poarta.

Trei luni de inchisoare cu suspendare pentru Simona Sensual: "Nici batuta nu ma mai urc la volan". Blonda a facut tot posibilul sa scape de inchisoare si a reusit. Mai intai a dat vina pe silicoanele care au "obligat-o" sa conduca fara a avea permis, deoarece avea dureri insuportabile si trebuia sa ajunga la medic. Apoi a apelat la ajutorul divin si a mers la preotul sau, care s-a rugat pentru o pedeapsa mai usoara pentru enoriasa sa. Se pare ca motivele invocate sau rugaciunile au fost auzite, pentru ca judecatorii au decis ca Simona Sensual sa fie condamnata la doar trei luni de inchisoare cu suspendare. Instanta a precizat ca suspenda conditionat executarea pedepsei pe durata termenului de incercare de doi ani, timp in care, daca mai comite vreo infractiune, va fi trimisa direct dupa gratii. Blonda a fost obligata sa plateasca cheltuieli judiciare catre stat de 1.100 de lei. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs in termen de zece zile.

Pamela de Romania si-a marit din nou buzele! "Vreau sa arat ca o ratusca". Simona Trasca si-a injectat acid hialuronic in buze. Este pentru a saptea oara cand Pamela de Romania apeleaza la o astfel de interventie. Blonda isi doreste buze mai mari, nasul mai mic si un bust generos, asa ca se gandeste sa mai treaca pe la medic. "Imi doresc buze de ratusca, vreau sa fac mac-mac", a explicat Simona la "Acces Direct". Pamela a fost foarte dezamagita cand a aflat ce interdictii are: nu se poate saruta cu nimeni timp de o saptamana, nu poate merge la sauna sau la solar si trebuie sa doarma doar cu fata in sus.

DJ Harra nu mai mixeaza in sanii goi! DJ Harra a renuntat sa mai mixeze muzica fara sutien. Fosta iubita a lui Liviu Varciu si-a dat seama ca este judecata gresit de conationali, asa ca nu se mai dezbraca in cluburi. "In Romania nu mai fac topless. Am incercat sa fac un alt proiect care sper sa prinda. Cred ca e suficient 2-3 ani, cat au fost promovati sanii", a declarat Dana Neacsu pentru Zeus TV. Dupa ce si-a marit din nou buzele, DJ-ita nu are de gand sa se opreasca. "Gasesc eu ce sa-mi maresc. Ma gandesc sa fac ceva cu cearcanele", a completat Harra. Dana s-a suparat pe iubitul ei pentru ca a avut o reactie ciudata cand a venit vorba de barbatii cu care ea a avut o relatie. "El a specificat ca daca a auzit lucrurile astea nu inseamna ca le si crede, dar m-a deranjat reactia lui. Eu nu sunt sfanta Cecilia si nu m-a cunoscut la 15 ani, ci la 28. Era normal sa am un trecut si s-a intamplat sa fiu cu barbati cunoscuti, care au fost doi la numar, nu 50", a precizat DJ Harra.