A venit la Bucuresti cu obiceiurile culinare de la New York! Moni, dependenta de chinezi. Revenita in tara marti noapte, dupa mai bine de doua luni de "disparitie" aproape totala, Monica si-a facut imediat simtita prezenta. Mai intai, diva a mers la gradinita din Pipera, unde a revazut-o pe Irina, dupa care a iesit in oras cu sora ei, Ramona, si prietena sa cea mai buna, Diana Haidinger. Moni nu a rezistat sa stea departe de preparatele asiatice si au mers sa ia masa la un restaurant chinezesc de pe Bulevardul Lascar Catargiu. Pasiunea Monicai pentru delicatesele chinezesti si povestile pe care a avut sa le spuna prietenelor ei le-au tinut pe cele trei femei vreme de mai bine de o ora si jumatate in restaurant, dupa care au plecat spre cartierul Dorobanti. Desi Monica nu a vrut sa confirme sau sa infirme sarcina despre care vorbeste toata lumea, multumindu-se doar sa spuna ca "este o problema prea personala", se pare ca fosta doamna Columbeanu are pofte care trebuie neaparat indeplinite.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Bianca l-a asteptat pe "Printul" Cristea si i-a sarit direct in brate! Sarut ca-n filme pe aeroport. Scene desprinse parca din filme, cu ea sarind in bratele iubitului si sarutandu-l patimas, s-au consumat ieri pe Aeroportul "Henri Coanda". In rolurile principale: Bianca Dragusanu si Adrian Cristea. Fotbalistul abia se intorsese cu echipa nationala a Romaniei din Albania, iar asistenta lui Capatos l-a asteptat cumintica la Bucuresti, unde incepuse inca de dimineata pregatirile pentru revederea cu Adi. Mai intai a mers sa cumpere scoici pentru a-i pregati pranzul logodnicului, dar nu a gasit ce si-ar fi dorit, astfel ca a renuntat la idee. Urmatoarea oprire a fost la spalatorie, de unde si-a scos bolidul negru impecabil, pentru a-l lua asa cum se cuvine pe "Print" de la aeroport.

Beatrice Tican a fost parasita de logodnic dupa ce a injurat-o pe fosta lui iubita la telefon! Despartire cu scandal! Orice producator de telenovele ar ramane mut daca ar afla detaliile relatiei cu nabadai dintre Beatrice Tican, fosta iubita a lui Pepe, si Daniel Neacsu, patronul unei agentii de turism. Cei doi s-au cunoscut, s-au placut si au decis sa se logodeasca. Imediat dupa eveniment au inceput sa apara problemele, cauzate, se pare, de gelozia fetei. Certurile au fost numeroase, iar unele s-au consumat chiar in public. Nimic insa peste care sa nu se treaca. Asta pana acum cateva zile, cand Beatrice a reusit sa-si infurie atat de tare logodnicul, incat a fost alungata irevocabil din viata lui, cu scandal.

Mama vitrega a Andreei Marin, acuzata de incompetenta de un iesean: "Este o cretina!". Neculai Acsinia s-a stabilit in Suedia in urma cu 20 de ani si s-a casatorit acolo tot cu o ieseanca, Maria Buinceanu. Pentru ca are dubla cetatenie, a fost posibil ca relatia lor sa fie oficializata acolo. Pe certificatul de casatorie eliberat de autoritatile suedeze figureaza doar numele initiale ale sotilor. Actul respectiv dovedeste casatoria, dar in el nu este trecut si numele femeii de dupa casatorie. De aici a plecat tot scandalul, in urma caruia Renata Puscasu, mama vitrega a Andreei Marin, sefa Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor Iasi, este acuzata de incompetenta si este descrisa ca fiind "o cretina".

Sensual cauta un barbat bine care s-o plimbe cu masina! Fii soferul Simonei! Blonda a marturisit reporterilor CANCAN ca a terminat cu sofatul, cel putin pentru o buna perioada de timp, si ca isi doreste un sofer pentru a evita alte necazuri. "Va trebui sa fac o selectie, nu o sa-l iau pe primul venit. Asa cum barbatii cauta femei cu dimensiunile 90-60-90, asta caut si eu la soferul meu, insa cifrele nu reprezinta neaparat dimensiuni. 90 sa fie contul in euro, 60 marimea si ultimul 90 varsta. Sper sa gasesc", a declarat Simona Sensual. Lasand gluma deoparte, blonda a marturisit ca isi doreste un angajat model, cu experienta si aspect placut.

Ce a facut Perversu' de pe Targu Ocna cu banii stransi in urma celebritatii! A ajuns din nou sarac. Un scurt interviu in urma unei batai de strada l-a scos pe Sorin Tiganu' din lumea ghetoului in cea plina de sclipici a showbizului. Devenit celebru in urma catorva fraze, tanarul spalator de masini din Rahova a ajuns sa fie invitat pe la diverse emisiuni, Bendeac a facut episoade bune inspirandu-se din replicile lui, iar filmuletele cu declaratiile "Perversului" au ajuns la sute de mii de vizualizari pe internet. Ce s-a intamplat insa cu Sorin de atunci, de cand a cazut intr-un con de umbra? S-a intors la munca lui de la spalatorie, la viata simpla pe care a dus-o pana la momentul conflictului. "Am strans peste 10.000 de euro pana acum din emisiuni, de pe unde am fost invitat.