Daniela Crudu dezlantuita! A batut o femeie si a injurat-o de mama focului! "Ma f*t pe tine, fa! Sa-ti bag p**a in c*r!" Daniela Crudu a crescut in Rahova, iar acest lucru se vede la tot pasul. Cruduta a cazut in cursa intinsa de Dan Negru si s-a comportat "exemplar". Asistenta lui Capatos a fost agresata verbal de o actrita de la "Plasa de stele", moment in care bruneta a luat-o razna. A inceput sa o traga de par pe femeie si sa o injure intr-un mare stil. "Ce bani sa-ti dau fa? Da-te-n mortii mati! Fa nebuno, eu nu am facut nimic. Du-te-n mortii matii de aici! Ma doare-n p**a de tine si de masina ta! Ma f*t pe tine fa! Eu n-am facut in p..a mea nimic! Sa-ti bag p..a in cur!", au fost injuriile pe care Cruduta i le-a adus presupusei pagubite.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Britney Spears face sex nebun cu iubitul in videoclip - vedeti aici ce vedeta a filmat scene fierbinti. Controversata cantareata americana Britney Spears, in varsta de 29 de ani, isi doreste cu orice pret sa se bucure de succesul de altadata. Din acest motiv, incearca sa iasa cu orice pret in evidenta, asa cum se intampla si cu cel mai nou videoclip al artistei - "Criminal". Ea a filmat cateva scene fierbinti alaturi de partenerul sau de viata, Jason Trawick. Cei doi joaca rolul unor "Bonnie si Clyde" in varianta moderna. In videoclipul mai sus-mentionat, Jason este un baiat rau care o salveaza pe Britney de iubitul ei violent si de care cantareata se indragosteste nebuneste. Ei nu doar ca jefuiesc impreuna o banca, ci ajung sa faca sex salbatic, dezlantuindu-se in fata camerelor. Artista a marturisit ca a fost extrem de incantata sa filmeze scene erotice alaturi de amorezul ei din viata reala.

Secretul milionarului Tantareanu! Se lauda cu 24 de centimetri! Cunoscut ca iubitor de frumos feminin, dar si foarte glumet de felul lui, Cristian Tantareanu a facut declaratii pe care puteti (sau nu) sa le luati in serios. "Ma intorceam din Sicilia si stewartesele mi-au zis ca pilotii vor sa ma cunoasca. M-au intrebat: 'Dle Tantareanu, in afara de bani mai aveti si alte calitati?' Nu stiu daca a avea 24 de centimetri e o calitate. Mie imi plac thailandezele, ca au mana mica. Pe tot ce pun mana, li se pare mare", a declarat milionarul, pentru Zeus TV.

Bianca Dragusanu, despre o poza de acum 15 ani: "Eram urata cu draci". La vederea unei poze a sa din revista Spy, Bianca nu s-a putut abtine si s-a autocaracterizat. "Moartea in vacanta", a spus Daniela despre colega sa, iar Bianca i-a replicat: "Ce sa ne mai ascundem, eram urata cu draci!". Daniela Crudu si Bianca Dragusanu au venit la emisiune in costumatii sumare, una imbracata in rochie alba, alta in rochie neagra. "Pica rochia de pe mine din cauza lavalierei!", a explicat Cruduta, iar Bianca a adaugat ca ea poarta sutien push-up. Apoi, Cruduta a decis ca ea si Bianca nu au destul ruj pe buze, asa ca si-a mai pus un pic, dar a ajutat-o si pe colega ei sa arate mai "pictata".

Afla cum a ramas Brenciu gol pe scena! "Loredana e singura femeie care ma poate calma". Nimeni nu si-ar fi inchipuit ca legatura dintre Loredana si Horia Brenciu e atat de puternica, dar cantaretul a povestit o intamplare care arunca o alta lumina asupra relatiei lor profesionale. "In urma cu 14 ani, eram la mare, in fata a mii de oameni, cu Loredana si cantam Knocking on Heaven s Door. Stiti ce mi-a facut? A inceput sa ma dezbrace, mi-a dat camasa jos si atunci am ramas pentru prima oara gol pe scena. Publicul a realizat ca Loredana e singura femeie care ma poate calma pe scena!", a explicat Horia Brenciu la "Vocea Romaniei".

Ce sfarcuri mari are Hayden Panettiere si se mandreste cu ele! Actrita Hayden Panettiere si-a afisat sfarcurile prin oras zilele trecute cand era la cumparaturi. Paparazzi au fost pe faza si nu au ratat ocazia de a ii fotografia sfarcurile imense care se zareau de sub bluza. Actrita a devenit cunoscuta datorita rolului de majoreta din filmul "Heroes", Claire Bennet, care avea puteri supranaturale.

Cruduta, sarutata in direct! Vezi cum era gata sa pice din picioare de placere! Cruduta a avut parte de o primire calduroasa la "Un Show Pacatos". Unul dintre sefi a vrut sa ii arate cum se filmeaza o scena de sex in telenovele. Mircea N. Stoian a lasat sa se inteleaga ca va avea un rol episodic in serialul "Narcisa salbatica" si a vrut sa exemplifice cum se saruta partenerii intre ei pe platourile de filmare. "Vrei sa mimam scenele de sex?", l-a intrebat Stoian pe Capatos si imediat Cruduta i-a picat in brate. Daniela nici macar nu a avut timp sa reactioneze, ci era sa isi piarda echilibrul.