Cruduta isi vinde chilotii la licitatie ca sa isi ia masina noua! Te bagi? Daniela Crudu ar putea sa apeleze la o metoda inedita ca sa isi achizitioneze un automobil. Si nimic nu e prea mult! "Cruduta vrea sa isi vanda chilotii la licitatie! Si-a vandut masina si vrea sa isi ia una noua!", i-a facut reclama Bianca, colega de la "Un Show Pacatos" Danielei Crudu. Bianca a si exemplificat, ridicandu-i rochia brunetei, ca toata lumea sa ii vada chiloteii cu buline. "Hai, sa ii scoatem chilotii! Da, ma, chilotii", s-a bagat in discutie si Mircea N. Stoian, in timp ce Cruduta radea amuzata de idee.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Nu mai este niciun secret: romanca Madalina Ghenea se iubeste cu Leonardo DiCaprio! O arata fotografiile surprinse de paparazzi in ultima saptamana in Australia, acolo unde cuplul se afla in aceasta perioada. Actorul filmeaza pentru "Marele Gatsby" si a profitat de vremea frumoasa si de programul lejer pentru a o invita pe Madalina sa-i tina companie. Dar povestea relatiei lor nu este noua. Cei doi s-au cunoscut de fapt in luna mai, la Festivalul de film de la Cannes, acolo unde modelul fusese invitat special. Au schimbat numere de telefon si au stabilit sa se vada. Nu a mai contat faptul ca Leo venise pe Riviera franceza insotit de iubita lui din acea perioada, Blake Lively, cei doi cazandu-se impreuna la Cap Eden du ROC, in Cap d'Antibes, un hotel exclusivist de 5 stele pe malul Marii Mediterane.

Cumnatul surorilor Gabor a fost arestat in Italia pentru trafic de carne vie. S-au inrudit cu un proxenet! CANCAN a facut o descoperire incredibila legata de cumnatul Monicai si al Ramonei Gabor. Barbatul cu care sora lor, Alina, se va casatori religios la sfarsitul acestei saptamani a fost arestat in Italia pentru trafic de persoane, in urma unei ample actiuni organizate la Roma. La raid au participat inclusiv ofiteri romani specializati in combaterea criminalitatii organizate. Monica si Ramona Gabor au la Bacau o sora care a stat departe de lumea stralucitoare care le-a facut celebre pe cele doua. In timp ce vedetele familiei se afisau cu afaceristi de succes, sora lor cea mare, Alina, l-a gasit pe Marius Flueraru, un traficant de persoane pe care, de altfel, l-a si luat de barbat la Starea Civila din Bacau. Despre acesta, Irinel Columbeanu declara la scurt timp dupa despartirea de Moni ca a fost arestat pentru clonare de carduri. Adevarul este insa ca Flueraru se ocupa cu traficul de carne vie si a fost incatusat in vara lui 2008, la capatul unei ample actiuni care a avut numele de cod "Gloaba", dupa porecla liderului gruparii. Interventia in forta a politistilor a urmarit salvarea a peste o suta de sclave sexuale obligate sa se prostitueze pe strada rau famata Via Salaria.

Lindsay Lohan a pozat goala in "Playboy" pentru un milion de dolari. Actrita cu antecedente penale a primit o oferta pe care nu a putut sa o refuze, de la "Playboy". Lindsay Lohan a negociat intens cu reprezentantii revistei si a reusit sa obtina un onorariu de un milion de dolari pentru un set de fotografii in care sa apara goala. Actrita a realizat sedinta foto weekendul trecut, scrie presa internationala.

Pamela de Romania a vrut sa-si dezbrace colega de trupa! Fetele de la Ecstasy, sedinta foto fierbinte. Simona Trasca, alias Pamela de Romania, si Alina Erimia, adica fetele de la trupa Ecstasy, au realizat zilele acestea o sedinta foto fierbinte, care marcheaza lansarea noului lor single "Baby love". Fetele au ales doua tinute sexy, de la tanara creatoare Paula Milea, care sa le puna in evidenta formele. Prospat siliconata, Pamela de Romania a atentat la posteriorul bombat al colegei de trupa, Alina, pe care a tot incercat sa o dezbrace pe parcursul sedintei foto. Pentru urmatoarele luni, fetele pregatesc o surpriza de proportii fanilor, un featuring cu o vedeta internationala de culoare din afara.

Uite ce bine arata sotia lui Andrei Duban in costum de baie, gravida in cinci luni! Gratiela Duban face exercitii la piscina pentru a arata cat mai bine chiar si in timpul sarcinii. Sotia vedetei de la Kanal D s-a ingrasat mai putin de doua kilograme, datorita alimentatiei sanatoase si exercitiilor pe care le face. Ea isi doreste sa nasca natural, chiar in apa daca se poate. "Imi doresc sa nasc natural, nu vreau nicio operatie, numai ca medicul va decide, depinde cum sta bebele. L-am rugat pe Andrei sa fie langa mine cand voi naste pentru ca vreau sa ma razbun pe cineva pentru durerile pe care le voi avea. Nu vreau sa-l bat, vreau sa fiu o mamica linistita" a spus Gratiela la "Drept la Tinta".

Leo de la Strehaia: "I-am dat cateva capace lui Jasmine, iar in timpul actului sexual mi-a spus sa-i dau un pumn in gura". Leo de la Strehaia face noi dezvaluiri despre cum decurgea relatia lui cu Jasmine, fosta iubita. Leo de la Strehaia a povestit la Zeus TV ca, in preajma Pastelui, cand a aflat ca Jasmine se afla la omul de afaceri Sorin Marcus, a luat-o la bataie, in plina strada. "Am vazut-o cand a parcat masina in fata blocului si la cat eram de nervos i-am dat cateva capace. Pana sa ajunga la politie si-a dat seama ca ii place bataia. In timpul actului sexual ea imi zicea "da-mi un pumn in gura", a povestit Leo de la Strehaia.