Liviu Varciu: "Sunt un curvar! Am fost cu 20 de femei, ca am crezut ca o sa-mi gasesc jumatatea". Liviu Varciu este foarte suparat pe fosta sa sotie. Actorul crede ca Adelina Pestritu este ipocrita, mai ales dupa ce amandoi au fost invitati saptamana trecuta la CANCAN TV si s-au certat. "Gata, ma las de fumat, ma las de Adelina", a spus Liviu Varciu la Happy Hour. "Sa nu mai pozeze atat Adelina! Sunt un curvar, recunosc. De ce sunt curvar? Am fost cu 20 de femei, ca am crezut ca o sa-mi gasesc jumatatea", a completat fostul sot al Adelinei Pestritu la PRO TV. "De ce esti, ma, prost, de ce pui mana pe telefon si o suni?", l-a certat Catalin Maruta pe Varciu. "De ce minte ca am inselat-o. Cat am fost impreuna eu nu am inselat-o nici macar cu privirea", a explicat Liviu. Varciu crede ca Adelina are nevoie de promovare. "Intrase intr-un con de umbra, nu se mai scria despre ea", a spus el.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Intalnire de gradul zero! Moni si Irinel au dat nas in nas la un eveniment monden. Intalnire de gradul zero in aceasta seara, la ora 22, la Casa Vernescu, la petrecerea aniversara a cazinoului. Invitati de onoare ai evenimentului, Monica Gabor si Irinel Columbeanu au dat nas in nas, dupa ce si-au facut aparitia la numai doua minute distanta unul dupa celalalt. Moni a venit insotita de prietena sa, Diana Heidinger, si s-a ferit cat a putut de camerele de luat vederi. Timp de cateva minute, a schimbat cateva vorbe cu nasul ei, Matei Miko, dar si cu numerosi alti cunoscuti. Monica a fost pana de curand imaginea acestui cazinou. Fosta doamna Columbeanu si Diana Heidinger au plecat de la petrecere dupa numai 15 minute, in aceeasi masina cu care au fost impreuna si in weekend, la Bacau, la nunta Alinei Gabor, in vreme ce Irinel a mai ramas de vorba cu nasul sau.

Simona Sensual a facut "valuri" de Halloween! Vezi cum s-a costumat blonda sexy! Simona a fost invitata de Halloween intr-un club din Cluj-Napoca, unde i-a uimit pe cei prezenti cand si-a facut aparitia in costumul de petrecere. Vedeta a ales o metoda originala de deghizare, marca Sensual: ea a aparut aproape goala la un eveniment organizat de sarbatoarea Halloween-ului, scrie ziarul National. Materialul din care era alcatuit corsetul si voalul care ii "acoperea" fesele au fost unanim apreciate de barbatii din club. "Eu nu am nevoie de masca pentru ca sunt deja vrajitoare. Vrajitoare de barbati! Un fel de Ciresica sau Mercedesa, cum le chema pe alea ale Oanei Zavoranu, dar ma ocup cu magia dragostei", a glumit Simona Sensual.

Madalina Ghenea in ipostaze sexy! Admir-o pe iubita lui Leonardo DiCaprio in lenjerie intima! Madalina Ghenea, frumoasa iubita a lui Leonardo DiCaprio, ne uimeste din nou si isi arata formele perfecte, imbracata in lenjerie intima. Tanara a postat acum cateva ore pe site-ul de socializare Facebook noi fotografii cu ea, in ipostaze foarte sexy, de la o sedinta foto pentru lenjerie intima.

Teo Trandafir s-a intors la catedra si este intr-o forma de zile mari. Prima zi de munca! Dupa noua luni de cand a fost diagnosticata, operata si tratata de pancreatita acuta, intr-o clinica din Viena, si o lunga perioada de refacere anevoioasa, Teo Trandafir a revenit in sfarsit la munca. Cu o atitudine de invingator, zambitoare si vizibil fericita, vedeta TV s-a prezentat in fata elevilor sai natural, de parca nici nu ar fi vazut moartea cu ochii in primavara acestui an. Ora de curs a debutat in forta, iar Teo, care a stat in picioare pe tot parcursul ei, s-a spovedit, recunoscand ca a petrecut o ora in fata oglinzii ca sa se aranjeze pentru acest moment, si a inceput sa le explice cursantilor ce asteptari are de la ei. "Modestie, colegialitate, fraternitate si fara mistouri malitioase. Astea sunt reguli pe care trebuie sa le respectati daca o sa lucrati la TV. Acum, eu va cer prietenia neconditionat. Stiu ca o sa spuneti ca ea se castiga, dar noi nu avem timp. Trebuie sa fructificam fiecare minutel", a spus Teo in deschidere. Apoi a continuat sa povesteasca intamplari haioase din cariera sa, sa vorbeasca laudativ despre Nuami Dinescu, alias Tanta, sa faca piruete si fete-fete, care mai de care mai haioase si sa interactioneze spectaculos cu elevii sai, uluiti de forta omului-spectacol.

Adelina a ratat prezentari de moda si participarea la "Dansez pentru tine" din cauza operatiei la nas. A pierdut 15.000 de euro. Adelina Pestritu a trecut prin clipe de cosmar dupa ce a suferit interventia chirurgicala la nas, in urma careia a fost nevoita sa stea bandajata mai bine de o luna, fapt care a avut consecinte si asupura buzunarului sau. Cum abia s-a incumetat sa iasa din casa, camuflata precum o araboaica, bruneta a avut un concediu prelungit obligatoriu, refuzand absolut toate angajamentele profesionale. Astfel, luna august fiind una prolifica, Adelina a ratat sase evenimente si prezentari de moda, ceea ce i-a produs o gaura in buget de aproximativ zece mii de euro. Aflata in carti si pentru noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care a inceput in urma cu doua saptamani, nici acest contract nu a ajuns sa fie semnat, in cele din urma. Negocierile s-au incheiat, insa, intr-o faza incipienta, inainte sa stabileasca onorariul, caci, din cauza operatiei, bruneta nu ar fi putut incepe antrenamentele in august cu concurentii. Se pare ca, producatorii show-ului de la Pro TV ar fi fost dispusi sa o plateasca cu 2.000 de euro pentru o editie, insa Adelina ar fi acceptat sa bata palma pentru 2.500.

Cine-i blonda, cu sani voluptosi si picioare lungi, din parcare? Dotarile fizice corespunzatoare, respectiv sanii voluptuosi si picioarele lungi, le-au asigurat accesul in lumea televiziunii in calitate de asistente. Ambele au avut parte de o viata amoroasa tumultuoasa. Desi implicate in relatii stabile, acestea nu au rezistat pe termen foarte lung. Cine sa fie cele doua fete sexy, surprinse, luna trecuta, de paparazzii Cancan intr-o parcare din Bucuresti? Este vorba despre Sanziana Buruiana si Andreea Tonciu.

A plecat la petrecere si a uitat sutienul acasa! Vezi despre ce vedeta e vorba! Invitata la un eveniment caritabil, Jaime Winestone a socat prin tinuta ei: rochie neagra, lunga, transparenta si fara sutien! Actrita britanica Jamie Winestone, cunoscuta din serialele "Dead Set" sau "Cinci fiice", a participat la evenimentul caritabil organizat de Elton John, Grey Goose Winter Ball. Tinuta ei a socat publicul: a purtat o rochie transparenta si lunga, pana in pamant. Un mic amanunt: vedeta si-a uitat sutienul acasa, lasand sfarcurile la vedere!