Il mai tineti minte pe primul castigator de la Big Brother? Soso e acum medic in Germania! Vezi ce-a mai facut dupa emisiune. Castigatorul primei editii din ¬Big Brother", Soso sau Sorin Fisteag dupa numele din buletin, a investit cei 50.000 de euro castigati, iar momentat traieste in Germania unde profeseaza ca medic. Imediat dupa terminarea reality-show-ului, viata lui Soso s-a schimbat radical. La cei 22 de ani pe care ii avea in momentul respectiv, tanarul a incercat sa se acomodeze cu showbizul, insa, pentru ca nu era facut pentru o astfel de viata, s-a mutat inapoi in orasul natal, unde a lucrat pentru o perioada la o companie farmaceutica. Din cei 50.000 de euro, cat a fost marele premiu, si-a cumparat un apartament, si-a ajutat familia si prietenii apropiati, iar cu restul de bani a calatorit in locurile unde isi dorea de mult sa ajunga.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Bianca face 500 de abdomene pe zi: "Nici nu mai pot sa rad de la febra musculara!" Se teme sa nu ajunga la 80 de kilograme, ca la 18 ani. Ea s-a plans ca abia se mai poate misca de cand antrenamentul de la sala a ajuns deja la un nivel apropiat sportivilor de performanta. "Fac 500 de abdomene pe zi, am febra musculara de nu mai pot sa ma misc, nu mai pot nici sa rad!", i-a spus Bianca Dragusanu unei prietene foarte apropiate. Cu toate acestea, ea nu are de gand sa renunte prea curand. Regimul sportiv strict, cu antrenor personal, este dublat de o dieta alimentara. "Mai nou, mananc doua mese pe zi, nu una ca inainte. Singura carne pe care o mananc e cea de peste, in rest fructe si legume", a mai impartasit "pacatoasa" din secretele noului sau stil de viata. Imaginea cu Bianca Dragusanu grasa, cu o greutate de 80 de kilograme, cu alunite si neglijenta, la emisiunea "Din dragoste", a fost un soc pentru cei care o cunosc doar cu fizicul de acum. Ea a dezvaluit ca pe vremea aceea se ingrasase din cauza iubitului si ca nu i-a fost deloc usor sa slabeasca.

Nati Meir, violat in inchisoare?! "A venit la mine un baiat care mi-a spus ca in noaptea aia va avea un fund de jidan! Voia sa fiu fetita lui". "In luna octombrie 2010, eu am fost transferat la spitalul din Jilava. M-am simtit foarte rau. Acolo m-a bagat intr-o camera comuna. In aceeasi camera eram in vremea aia opt desinuti. Eu eram ultimul venit. A venit la mine un sportiv, un baiat care cred ca avea 28 de ani. Pe veci nu o sa uit ce s-a intamplat acolo. Baiatul mi-a spus 'Ooo, am in noaptea asta un fund de jidan'. Insemna ca in seara aia eu eram fetita lui. Am inceput sa tip. Un gardian mi-a zis ca daca vrea sa ma violeze, asta e. M-a batut, am doua fracturi de mandibula. A tras de haina mea si de pantalonii mei si a vrut sa faca asta anal in public. El era dezbracat si voia sa fiu fetita lui", a declarat Nati Meir la CANCAN TV, la Kanal D. Fostul candidat la presedintia Romaniei sustine ca daca ar fi acceptat, ar fi trebuit sa faca sex cu acel barbat in fiecare seara. Nati Meir a adus in platoul emisiunii CANCAN TV documente medicale care ii atesta cele spuse.

Asistentele lui Morar au ajuns la cutite. Cezara si Rodica s-au certat din cauza unui barbat. Dupa ce s-au distrat pe cinste de Halloween pe podiumul unui club din Capitala, cele doua blonde au inceput sa discute in contradictoriu, ajungand sa se supere din cauza barbatilor din viata lor. Se pare ca Rodica i-ar fi reprosat Cezarei ca, de cand este intr-o relatie, nu mai acorda destul timp activitatilor ca intre fete si ca o neglijeaza. Mai mult, drept razbunare, Rodica si-a gasit un iubit, in persoana colegului ei de platoul "Rai, da' buni", Alin Pascal Cojocarita, si vrea sa-i plateasca prietenei sale cu aceeasi moneda. Desi nu-si mai vorbesc de cateva zile, cele doua blonde se prefac in timpul emisiunii ca totul este roz intre ele.

Oana Zavoranu s-a mutat din "casa blestemata", in care era cat pe ce sa fie violata! A ajuns la ea acasa! "Voi locui intr-o casa impunatoare". Zavo este ajutata de menajera si de o echipa specializata sa stranga tot ce avea in casa. Saci intregi si cutii pline cu lucruri personale au fost pregatite pentru a fi incarcate si duse in noua locuinta a Oanei Zavoranu. A fost nevoie de mai bine de sapte ore pentru ca hainele si lucrurile Oanei sa fie stranse. "Este o seara foarte buna", a declarat ea, foarte fericita ca va schimba locuinta. "Nu imi place sa stau undeva unde nu sunt bine primita. Imi place ca lucrurile care ma inconjoara sa fie incarcate de energie pozitiva", a explicat Oana de ce a decis sa se mute, la CANCAN TV. "Pe Hormonel nu l-am intrebat ce parere are despre faptul ca ma mut", a spus ea despre proprietarul care a vrut sa o violeze. Zavo a primit un cadou special cu ocazia mutarii. Echipa CANCAN TV i-a adus un trombonist care i-a cantat in semn de "Adio".

Radu Valcan, tot mai departe de Adela Popescu. Ce-or fi patit?. Nu cu mai mult de o luna in urma, dupa aproape un an de relatie, cei doi pareau mai indragostiti unul de celalalt mai mult ca niciodata. Cel putin asa se vedea in public, in lumina blitzurilor si a camerelor de luat vederi. Iata insa ca, atunci cand stiu ca nu-i priveste nimeni Adela Popescu si Radu Valcan s-au comportat ca doi oameni blazati. Asa au constatat paparazii CANCAN, care i-au fotografiat la iesirea dintr-un mall bucurestean. Nu numai ca nu se tin de mana, dar la un moment dat au luat distanta serios unul de celalalt, se uitau in gol si evitau sa se priveasca in ochi, ca si cum ar fi avut ceva de ascuns. Imaginile arata o scena, cu Adela si Radu peste care ar fi trecut cativa ani de casnicie, care au disipat, incet-incet, pasiunea.