Adelina Pestritu si Marina Dina s-au pupat pe scena! Au ingropat securea razboiului! Dupa o perioada in care nu prea s-au inghitit una pe cealalta, blonda si bruneta au defilat pe acelasi podium din Princess, iar la finalul prezentarii de moda chiar s-au pupat, ca sa arate ca au o relatie buna. Adelina Pestritu a inlocuit-o pe Marina Dina, in postura de asistenta a lui Mihai Morar, la "Rai da' buni", iar dupa un timp, blonda si-a reluat locul pe scaun, in detrimentul fostei sotii a lui Liviu Varciu. Tot acest episod a facut ca manechinele sa nu fie tocmai cele mai bune prietene, ele evitandu-se in mai multe randuri, atunci cand se intalneau pe la diverse evenimente mondene. Weekendul trecut, blonda si bruneta au decis sa ingroape securea razboiului si au revenit pe podium impreuna, fiecare dupa o perioada mai lunga, cauzata de problemele de sanatate. Mai mult, Adelina si Marina s-au tinut de mana, atunci cand au iesit pe scena la finalul prezentarii si chiar s-au pupat, pentru a arata ca nu mai au nimic una cu cealalta. Daca pe podium totul a parut perfect, nu acelasi lucru s-a intamplat in culise, acolo unde cele doua fete i-au socat cu fitele lor exagerate pe reprezentantii mass-media, care au crezut, la un moment dat, ca pe scena trebuie sa urce Madalina Ghenea si Catrinel Menghia, nu o asistenta TV si fosta sotie a lui Liviu Varciu.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Fetele de la Heaven se incing repejor! S-au dezbracat dupa prima melodie. Doar cateva minute le-a luat fetelor de la trupa Heaven sa renunte la jachetele din piele si sa ramana cu umerii goi! Invitate sa cante la Constanta, ele s-au infierbantat pe scena in doi timpi si trei miscari. Cele trei membre ale trupei Heaven au venit la malul marii super-aranjate, imbracate in geci din piele neagra si incaltate cu cizme inalte. Dupa o melodie, ele s-au infierbantat si, spre bucuria spectatorilor, au renuntat la haine si au ramas cu umerii goi. Cu toate ca afara erau doar patru grade, iar unele persoane din public purtau chiar geci cu blana si caciuli, fetele pareau sa nu simta racoarea. Lor le-a placut la Constanta si au promis sa revina cat mai curand.

Bendeac e cel mai tare amant din showbizz! Dupa ce a facut sex cu Daniela Crudu, a avut-o si pe Alina Plugaru pe o masa. In emisiunea "In puii mei" de duminica seara, Mihai Bendeac a dovedit inca o data ce barbat potent este! El a filmat o sceneta alaturi de Alina Plugaru. Aflati la Starea Civila in roluri de tineri insuratei, Bendeac a sarutat-o cu foc pe Alina Plugaru si a pus-o pe masa, in fata ofiterului starii civile! Se vede ca "mirele" este foarte nerabdator sa se iubeasca cu mireasa lui, Alina Plugaru.

I-au bagat Pamelei de Romania sute de euro la sutien. "Pamela de Romania"a facut senzatie intr-un restaurant libanez din Afi Palace Cotroceni, dupa ce a purtat bijuterii de peste 150.000 de euro intr-o prezentare de moda alaturi de colega sa din trupa Ecstasy, Alina. Finalul serii a fost unul incendiar, Simona Trasca dansand din buric spre bucuria libanezilor prezenti in local. Acestia au rasplatit reprezentatia cu cateva sute de euro, bani pe care i-au plasat cu grija in sutienul generos al vedetei.

Vedete care si-au luat-o pe coaja! Bataia e rupta din showbiz? Un studiu la nivel european, realizat de USAID (Organizatia de Dezvoltare Internationala), releva faptul ca trei din 10 romance sunt agresate fizic de partenerul de viata. Cercetarea releva ca acestea rar apeleaza la organele abilitate pentru a-si face dreptate si, mai rau, chiar accepta bataia barbatului. Studiul este sustinut si de vedetele autohtone, surprinse in plina confruntare fizica de catre fotoreporterii CANCAN. Altele insa doar au povestit cum au fost bumbacite. Arte martiale cu Andreea Spataru si Ion Boschet. El este bogat si renumit printre interlopi, iar ea a fost asistenta "Barbie" de emisiune matinala. Reteta parea sa mearga pana cand revista Ciao! a zguduit showbizul cu un set de poze uluitoare in care Andreea incasa pumni si picioare, in plina strada, chiar de la iubitul Boschet. Totul s-a petrecut dupa ce fosta asistenta matinala l-a anuntat ca-l paraseste. Incercarile ei de a-si baga valizele in masina au fost presarate cu lovituri de toate genurile, inspirate din filmele cu arte martiale.

Excentrica Lady Gaga si-a scos pisoarul la licitatie pentru fanii ei! Excentrica Lady Gaga a obisnuit publicul prin aparitiile ei soc si prin videoclipurile iesite din comun. De data aceasta, cantareata si-a scos la licitatie un... pisoar! Este un fapt cunoscut ca fanii ar da orice pentru a intra in posesia unui obiecat care a apartinut sau a fost atins de idolul lor, drept urmare Lady Gaga a scos la licitatie pisoarul pe care l-a "folosit" in timpul sedintei foto a variantei japoneze a revistei Vogue. In pictorial, artista a fost imbracata ca un barbat si a pozat cu pisoarul pe care a si dat un autograf: "I'm nou fucking Duchamp but I love pissing with you", in traducere insemnand "Nu sunt Duchamp dar imi place sa ma p** alaturi de voi". Marcel Duchamp a fost un artist de origine franceza care a prezentat un pisoar in colectia sa de arta din 1917, pe care juriul l-a respins din prezentare. Pisoarul a fost scos la licitatie cu suma de 460.000 de dolari, adica 334.000 de euro, spre dezamagirea fanilor care nu au in posesie suma exagerata.