Catrinel Menghia a renuntat la mariajul cu Massimo Brambati! Cea mai frumoasa romanca si-a parasit sotul! De catva timp, in anturajul fotomodelului Catrinel Menghia, 26 de ani, circula zvonul conform caruia mariajul acesteia cu italianul Massimo Brambati, 45 de ani, este intr-un mare impas. Superba ieseanca s-ar fi plans unor apropiati ca relatia cu fostul jucator din Serie A nu mai merge si ca sunt la un pas de ruptura. Anul acesta, Catrinel a incercat totusi sa ascunda problemele, oferind intr-un interviu acordat in "Cizma" o declaratie magulitoare, dar si in oarecare masura surprinzatoare, la adresa lui Brambati: "E amantul perfect". In realitate, insa, lucrurile intre ei mergeau tot mai prost. Iar separarea s-a produs acum sase luni, cand Menghia a decis sa puna capat povestii lor de iubire, principalul motiv fiind se pare gelozia excesiva si continua a italianului.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Un nou cuplu monden de senzatie, in lumina reflectoarelor! Varciu a combinat-o pe Mantea la o saorma. Liviu Varciu a facut senzatie, in urma cu nici doua sapatamani, in studioul CANCAN TV, unde a avut niste schimburi savuroase de replici cu fosta lui sotie, Adelina Pestritu. In tot acest timp insa, cantaretul nu a incetat o clipa sa flirteze cu Andreea Mantea, co-prezentatoarea lui Adrian Artene. Bruneta a zambit de fiecare data larg si a dat replici spumoase, pe gustul lui Varciu, care se simtea provocat. In spatele camerelor de luat vederi, cei doi au continuat sa tina legatura. Putina lume stie insa ca jocurile lor au un substrat, dupa ce in urma cu mai mult timp in urma, pe vremea cand erau colegi de filmari la o telenovela, Liviu Varciu si Andreea Mantea au avut o tentativa de a se "combina", care pana la urma nu a avut sorti de izbanda.

Huidu incearca sa obtina "o intelegere amiabila" in privinta daunelor! Vrea sa cada la pace cu rudele victimelor. Cheia importanta din ancheta este expertiza masinii realizatorului TV, expertiza care se afla in desfasurare la laboratorul interjudetean din cadrul Institutului National de Expertiza Criminalistica. Pana la finalizarea acestei analize, anchetatorii merg pe varianta ca Huidu nu a adaptat viteza la conditiile de drum, avand in vedere faptul ca, in acea zi, soseaua era acoperita cu mazga si afara fulguia. In cele doua declaratii pe care le-a dat pana acum, una in fata politistilor si alta in fata procurorilor, Huidu a sustinut ca nu isi aminteste ce viteza avea. Intre timp, avocatul Ioan Manjina se ocupa de partea civila. "Am stat de vorba cu colegii avocati, reprezentanti ai familiilor victimelor, pentru a gasi o cale amiabila de-a rezolva partea de daune morale.

Moni si Ramona s-au retras in separeu cu Joseph Seroussi: Intalnire intima cu "Regele confectiilor". Intalnirea dintre cei doi s-a produs intr-o incapere privata, destinata clientilor importanti. Moni a sosit prima in spatiul select, ca la cateva minute sa i se alature o persoana de varsta a treia, un personaj ce parea desprins din filmele italiene, care a fost ajutat sa coboare scarile sprijinit de doi angajati ai cazinoului. Seniorul este nimeni altul decat Joseph Seroussi, afaceristul evreu, in varsta de 78 de ani, care detine casa de moda Seroussi si a carui avere depaseste cu mult 50 de milioane de euro. Usile grele au fost inchise in urma acestora si asa Moni si afaceristul israelian au ramas singuri o perioada, fiind serviti bineinteles de o armata de chelneri, barmani si angajati, care alergau de colo-colo pentru a-i multumi.

Se ingroasa gluma in dosarul de viol al omului de televiziune! Cristian Tabara, interogat de politistii de la "Omoruri". Aceasta masura exceptionala a fost dispusa de procurori dupa ce ancheta initiala, instrumentata de politistii Sectiei 9 si incheiata cu neinceperea urmaririi penale, a fost desfiintata de instanta Tribunalului Bucuresti. Decizia magistratilor a venit ca urmare a unei contestatii formulate de avocata fetei, care a demonstrat ca cercetarea penala nu s-a facut ca la carte si ca, in acest fel, suspectul Cristian Tabara ar fi fost favorizat. Pentru a inlatura orice suspiciune legata de corectitudinea cercetarilor, procurorii au dispus ca directorul Departamentului Film din cadrul Televiziunii Romane sa fie cercetat de Serviciul Omoruri, chiar daca acesta nu este suspect de crima sau de o alta infractiune contra vietii.

Atentie, nu e ceea ce pare...e mult mai mult! Vezi prima imagine cu Adela Popescu cu sanii la vedere. "Eu si Adela ne doream de mult un shooting impreuna. Dorinta noastra s-a implinit in vara aceasta. Tin tare mult la aceste poze, in care suntem amandoua foarte diferite de cum am mai aparut pana acum. Iar acesta este doar primul capitol al povestii", scrie Dana Rogoz pe blogul ei. Desi unele fotografii de la acest shooting sunt ceva mai "cuminti", in una dintre ele se pot vedea destul de clar sanii Adelei Popescu.

Mihai Bendeac si-a iesit din... pantaloni! Uite cum i s-a vazut penisul in timpul emisiunii - Celia era doar la cativa centimetri de el!Se stie ca lui Bendeac ii plac deghizarile si sa interpreteze tot felul de personaje, dupa cum se stie si ca e prieten foarte bun cu Celia, cea care i-a fost invitata in cea mai recenta editie "In puii mei". Dupa mai multi invitati de seama in emisiune, a venit vremea ca si Celia sa calce platoul lui Bendeac, de fapt sa treaca prin patul lui. Numai ca Mihai pare sa fi fost foarte fericit ca bruneta i-a ajuns in sfarsit in brate, asa ca se vede clar cum prin sortul rosu actorului ii da barbatia pe afara.