Caragea e tare, vinde haine in parcare. I-a aratat portbagajul unui "rival". Corina Caragea este o fata descurcareata. Cum prea mult timp liber nu are la dispozitie, bruneta a gasit o metoda prin care sa mai stranga ceva "lichiditati" pe langa salariul de la Pro. Din cand in cand, Corina organizeaza pentru prieteni cate un mic "showroom" pentru haine in propria masina. Asa s-a intamplat si luni dupa-amiaza, cand vedeta a iesit dintr-un centru wellness cu o papornita plina cu articole din noua colectie "la portbagaj". Cum a ajuns langa automobilul sau, Corina a fost "acostata" de Andrei Nourescu, realizatorul emisiunii Sport Cafe de la GSP TV. Dupa ce s-au salutat cordial, cei doi au trecut la afaceri. Stirista a deschis portbagajul si l-a pus pe "clientul" de ocazie sa isi aleaga hainele care ii plac. Nourescu s-a miscat rapid, probabil din cauza frigului patrunzator, dar si pentru a nu fi vazut in timp ce negociaza pentru produsele vestimentare din papornita.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Cristea s-a asigurat ca isi vede logodnica in fiecare weekend! I-a facut Biancai abonament la avion pe un an, ca sa vina la Cluj! Relatia dintre Bianca si Cristea pare sa devina pe zi ce trece mai sudata. Asistenta lui Capatos isi petrece fiecare weekend la Cluj, in compania iubitului ei, efort pe care, pana de curand, il platea din banii ei. Fie ca mergea cu masina, fie cu avionul, Bianca intra serios in banii ei ca sa poate sta cu iubitul. Ca un gentleman, Cristea s-a "simtit" si a facut un gest pe cat de frumos, pe atat de costisitor. El a platit un abonament pe un an in avans la Tarom, pe ruta Bucuresti - Cluj si retur, pentru Bianca, la Bussiness Class. Ce-i drept, a facut un pic de economie intrucat abonamentul scade considerabil pretul biletului. Astfel, potrivit celor de la Tarom, un bilet spre Cluj "la liber" dus - intors costa 339 de euro, in timp ce, cu abonament, este 237 euro.

Vanghelie Jr. canta in corul bisericii. Alexandru,fiul primarului Sectorului 5, a inceput cursurile la Oxford. Sinceritatea lui Vanghelie Jr. n-a ramas "nepedepsita" de prietenii de pe reteaua de socializare, care s-au intrecut in glume la adresa lui. "Eu cred ca te-a trimis tac-tu la liceu de preoti", i-a scris un prieten. "Te-a trimis la manastirea de taici!", a comentat un alt fost coleg de la "Jean Monnet", unde Alex a studiat pana anul trecut. Nici nu-i de mirare ca liceanul si-a uimit tovarasii ramasi in Bucuresti, el fiind un obisnuit al cluburilor din Capitala. In urma cu un an, Alex a aparut in toata presa dupa ce si-a postat pe Facebook poze in care aparea dansand sexy pe mesele dintr-un club din Capitala, alaturi de mai multe pustoaice! Ca sa fie pregatit pentru cerintele de la prestigioasa institutie de invatamant din Anglia, Alex Vanghelie a urmat, in aceasta vara, un curs de trei saptamani la Oxford, unde a studiat intensiv materiile in care vrea sa se specializeze: managementul si relatiile internationale.

Marina Dina pleaca de la Antena 2. Nu mai suporta concurenta de la "Rai, da' buni". Dupa trei ani in care a ocupat functia de asistenta in emisiunea "Rai, da' buni", Marina Dina rupe prietenia cu trustul Intact si paraseste Antena 2. Decizia blondei lui Morar este definitiva, potrivit surselor noastre, aceasta anuntandu-si deja sefii ca nu are de gand sa semneze un contract pentru sezonul viitor. Conform informatiilor noastre, Marina nu s-a sfiit sa le spuna acestora motivul care a determinat-o sa ia aceasta decizie, recunoscand ca nu i-a picat prea bine aducerea Rodicai si a Cezarei, cele doua noi asistente ale lui Mihai Morar, in echipa emisiunii. Se pare ca nemultumirile Marinei sunt cu atat mai mari cu cat, la inceputul acestui sezon, ea a sperat ca va fi apreciata pentru cele doua interviuri pe care le-a realizat in exclusivitate cu actorii Gabriel Corrado si Matt Dillon, lucru care nu s-a intamplat. Zvonul demisiei a circulat cu viteza, iar de cateva zile Marina a inceput sa primeasca oferte din partea concurentei.

Sarut adolescentin in fata unui hotel de cinci stele. "Colombina" i-a pus inima pe jar milionarului Eduard Uzunov. Scene rupte parca dintr-un film de dragoste s-au petrecut saptamana trecuta, in seara zilei de joi, in fata unui hotel de cinci stele din Capitala. Eduard Uzunov si-a cuprins in brate iubita, pe Andreea Caranda, si a sarutat-o patimas, sub privirile portarilor si clientilor care se perindau prin zona. Milionarul a eliberat-o cu greu dupa cateva zeci de secunde si a privit-o dragastos, afisand un zambet care ii lumina toata fata. Cei doi tocmai participasera la un eveniment monden cu circuit inchis, care le-a impus o anume conduita. Evadati din contextul rigid al intrunirii la care au participat personaje grele din mediul politic si al afacerilor si imbiati de aerul racoros al serii, Eduard si Andreea au dat frau liber sentimentelor. Afaceristul si iubita lui au reusit sa ramana indragostiti, in ciuda problemelor pe care le-au avut in perioada divortului milionarului. Au fost vremuri grele, in care Andreea l-a sustinut din umbra. Povestea lor de amor a inceput in 2009, cand Uzunov se afla in plin proces de divort si increderea in femei ii era pe deplin zdruncinata. Cu toate acestea, Andreea l-a ajutat sa si-o recapete.

J. Lo a facut show erotic la gala American Music Awards. Fierbinte, papi! Cei care inca nu se plecau in fata formei fizice in care este cantareata Jennifer Lopez, la cei 42 de ani ai sai, vor trebui sa-si inghita comentariile rautacioase. Artista, imbracata intr-un costum bej, lipit de trup, a fost mai sexy ca niciodata la gala American Music Awards, care a avut loc duminica seara, in Los Angeles. In plus, cantareata, recent separata de sotul ei, Marc Anthony, a invartit barbatii pe degete pe tot parcursul spectacolului. Pe de o parte a avut pe scena o armata de dansatori tineri si musculosi, intre care si noul ei iubit in varsta de 24 de ani, Casper Smart. Pe de alta parte l-a mai avut aproape - foarte aproape - si pe rapperul Pitbull, caruia i-a facut o demonstratie de dans erotic. Cand Lopez si-a lipit celebrul posterior de "barbatia" lui Pitbull, pantalonii rapperului, putin umflati in zona de... contact, au aratat cat de incantat era acesta de momentul artistic.