Oana Zavoranu, batuta si hartuita de proprietarul apartamentului unde a stat in chirie. Oana Zavoranu a fost agresata de proprietarul apartamentului in care a stat cu chirie, duminica noapte, in zona Dorobanti. Proprietarul, care avea mana in pantaloni cand a iesit sa vorbeasca cu vedeta, a bruscat-o pe Oana Zavoranu si i-a aruncat telefonul pe jos. "Inainte de a intra in apartament, a venit acest obsedat sexual care tinea mana in pantaloni, in dreptul... si striga ca un nebun 'Iti place, iti place p... c**va ordinara'', spune Oana Zavoranu. Vedeta a fost insotita de Razvan Dumitrescu, prietenul ei, pentru a-si lua o teava, dupa cum se vede in imaginile inregistrate de camerele de supraveghere. Dupa ce acestia au iesit din apartament, fostul proprietar a iesit cu o scrumiera in mana, pregatit de scandal. Oana a revenit si a incercat sa filmeze cu telefonul intregul eveniment. Conflictul a fost aplanat de doi agenti de politie. Mama Oanei ii sare in aparare: "Te calc in picioare daca te mai iei de fiica mea".

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Nicoleta Luciu, in costum de baie la piscina! Uite ce semne au lasat sarcina si oboseala pe tenul ei! Mamica eroina a tripletilor, Nicoleta Luciu si-a luat o pauza pentru relaxare si a lasat toate treburile in seama lui Catalin Maruta. "Sunt mai tare ca o bona filipineza", s-a laudat Maruta, care a avut grija de Kim, Kevin si Karoly cat mama a inotat. Nicoleta a dat deja jos foarte multe kilograme, 23, dar din imagini se vede foarte clar ca tenul actritei a avut de suferit in urma sarcinii. De altfel, e clar ca actrita nu prea se odihneste, pentru ca are cearcane adanci. Nico are acum 68 de kilograme, dar nu se opreste aici.

Fotografii soc cu Inna nemachiata. Inna a spart topurile din multe tari ale lumii in ultimul timp, iar specialistii sunt de parere ca si imaginea ei impecabila, de baby-doll, a avut o contributie decisiva. Fie ca zambeste de pe scena, la interviuri sau in reclame, de fiecare data bruneta straluceste pur si simplu, de la par la dantura perfecta si pana la accesoriile alese cu inspiratie. Revista Ciao! publica, in numarul aparut astazi pe piata, cateva fotografii care ar putea da peste cap toate aceste prejudecati. Coafura neglijenta, lipsa machiajului, privirea rece, fara pic de zambet si cearcanele adanci de pe fata Innei socheaza.

Astfel de imagini fac barbatii sa-si lase nevestele! Uite cat de "buna" este in chilotei iubita romanca a lui DiCaprio! Apreciata pe intreaga planeta pentru frumusetea ei, Madalina Ghenea a ajuns de putin timp cunoscuta in Romania, o data ce a fost facuta publica relatia sa cu superstarul Leonardo DiCaprio. La 23 de ani, olteanca din Slatina se mandreste cu un corp de zeita, care pune cu botul pe labe orice barbat. Iat-o cat de bine poate sa arate in lenjerie intima in teaserul unui film italian.

Mihai de la 3SE prins in flagrant in timp ce ii oferea bani unei prostituate. Situatie penibila pentru Mihai de la 3SE: cantaretul a fost prins de politie in flagrant, in timp ce ii oferea bani unui travestit. Cum a reactionat artistul pus in fata acestor acuzatii si ce a avut de spus spus in apararea sa, aflam de la Dan Negru in aceasta seara, de la 20.15, intr-o noua editie de colectie "Plasa de stele". Lista vedetelor prinse cu dibacie in capcana de campionul divertismentului, Dan Negru, a fost completata de curand de un artist dintr-o indragita trupa romaneasca. Mihai de la 3SE se afla pe litoralul romanesc, impreuna cu impresarul sau, in cautarea unui teren de vanzare. In timp ce erau pe punctul de a viziona o oferta, o tanara domnisoara le taie calea. Aceasta, aparent in graba, scapa pe jos o bancnota, iar Mihai, fara sa stea pe ganduri, o ridica si se grabeste sa o returneze.

Jean de la Craiova a adoptat reteta Monicai Columbeanu: "Recapitulez gramatica si invat cuvinte din DEX". Jean de la Craiova se bucura de un mare capital de simpatie la public si, de cand a intrat in lumea buna a actorilor, face tot ce-i sta in putinta ca sa tina pasul cu oamenii ce-l inconjoara. Cum recunoaste ca a mai chiulit de la scoala, cantaretul compenseaza acum, la 41 de ani, si, dupa reteta Monicai Gabor, a investit in carti si dictionare: "Ma perfectionez, recapitulez gramatica, daca eu am doar liceul. Mai pun mana pe un dictionar cat am timp liber, invat cuvinte noi. Eu acum ma intalnesc cu tot felul de oameni si nu vreau sa-mi spuna ceva, vreo intrebare capcana, si eu sa raman gura-casca din cauza ca nu stiu cine stie ce cuvant. In viata trebuie sa evoluezi, sa te perfectionezi", a declarat Jean pentru CANCAN.

Iuliana Luciu a dat de belea. Hartuita de un masochist. Sora Nicoletei Luciu s-a trezit din senin ca i-a cazut cu tronc unui masochist care ii trimite mesaje dezgustatoare, adresandu-i-se vedetei TV cu apelativul "Stapana". Respectivul pretinde ca este un "sclav menajer" care asculta si executa ordinele stapanei sale, multumindu-se sa i se permita, la schimb, sa ii sarute talpile dominatoarei sale. "Am mai servit diverse doamne dominatoare de-a lungul timpului, in special ca sluga in casa. (...) Nu va ating decat la ordin. Nu e vorba de nimic sexual, doar sa ma exploatati dupa bunul plac intr-o servitute casnica, in termenii impusi de dumneavoastra. Sarut-talpile, Zeita", spune hartuitorul, care si-a pus ca poza de profil o fotografie care il prezinta fix in aceasta ipostaza. Iuliana nu a raspuns acestor mesaje si urmeaza sa raporteze comportamentul "prietenului" virtual angajatilor Facebook.