Roxana Vancea face show! Si-a aratat chiloteii in direct! Roxana Vancea, vecina sexy de la "Neatza cu Razvan si Dani", a facut in aceasta dimineata un dans foarte energic. Ea si-a aratat chilotii, iar cameramanul a fost pe faza. Roxana a purtat o rochita foarte scurta, iar in timpul dansului chiloteii ei albi au iesit la iveala. Dansand pe melodia celor de la "Provincialii", "vecina" ne-a aratat lenjeria ei intima chiar de la primele ore ale diminetii. Roxana Vancea ne-a obisnuit cu aparitiile ei incendiare si cu decolteurile generoase, pe care si le arata in emisiune, mai ales ca le pune in evidenta cu ajutorul unor haine mulate sau scurte. "Masurile mele sunt 100-60-90", a spus Roxana Vancea in urma cu cateva zile.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Adrian Enache recidiveaza. O insala si pe Iuliana Marciuc! Dupa ce vreme de multi ani a trait o viata dubla, si cu sotia, si cu amanta, artistul arata ca nimeni nu este de neinselat in viata lui. Revista Spy publica fotografii explicite cu Enache si cea cu care o "traduce" pe Iuliana Marciuc. Abia in urma cu doi ani, Adrian Enache a decis sa paraseasca domiciliul conjugal, pentru a trai cu Iuliana Marciuc, femeia care i-a fost amanta vreme de 14 ani si i-a daruit si un baietel, in urma cu patru ani. Totul parea sa intre, in sfarsit, in normalitate pentru cuplul Enache-Marciuc, dupa atatia ani in care au trebuit sa se fereasca de ochii indiscreti ai lumii. Revista Spy face, in numarul aparut astazi pe piata, o dezvaluire-soc: Enache isi insala fosta amanta cu... actuala amanta.

Daniela Crudu nu se cuminteste chiar daca are iubit! Uite cum pipaie barbatii si le sare in brate! Daniela Crudu ramane la fel de pacatoasa chiar daca are iubit. Asistenta lui Capatos are o relatie cu stelistul Mihai Costea, dar asta nu o impiedica sa isi faca de cap in cluburi si sa flirteze cu barbati. In fiecare saptamana, joia, Cruduta si colegii ei de emisiune merg in club si se distreaza de minune. Sufletul petrecerii este, cum era de asteptat, Daniela Crudu. Ea dezbraca barbatii, ii pipaie si le sare in brate, dezinvolta ca de obicei, fara sa tina cont ca pe iubitul ei l-ar putea deranja aceste "apropieri" periculoase.

In sfarsit, Andreea Tonciu este in elementul ei! S-a deghizat in clovn si s-a certat cu politia din Venetia! Dan Negru, campionul divertismentului, intinde din nou plasa de stele! Maine, de la 20.15, telespectatorii o vor vedea pe Andreea Tonciu intr-o situatie incredibila! Aflata intr-o escapada de shopping in Venetia, asistenta TV a devenit protagonista unui conflict de proportii cu politia italiana, fiind suspectata de afaceri ilegale. Deghizata in clovn, Andreea a aruncat cu frisca si faina spre politistul care o acuza, determinandu-l sa-i dea o amenda substantiala! Cum a ajuns Andreea in aceasta situatie, telespectatorii vor descoperi maine, de la 20.15, intr-o noua editie "Plasa de stele".

Doru Todorut (Deepcentral) s-a distrat de minune fara sotia lui. Dans porno cu o bruneta! Are o sotie frumoasa pe nume Rocsana, pe care o tine ascunsa de ochii lumii, si o fetita minunata de un an si jumatate. Cu toate acestea, Doru de la Deepcentral nu poate renunta la apucaturile de Don Juan. Nu o data, artistul a ridicat mari semne de intrebare asupra fidelitatii lui. Un episod menit sa-i zdruncine imaginea de familist s-a consumat weekendul trecut, intr-un club de fite din Capitala, unde Todorut s-a distrat alaturi de cativa amici, insa fara sotia lui. Tocmai acest lucru i-a permis sa dea o atentie deosebita unei brunete din grup, pe care a imbratisat-o toata seara si careia i-a soptit, el stie ce, la ureche. Incins de cele cateva pahare inchinate pentru atmosfera, cantaretul s-a apropiat si mai mult de partenera lui din acea seara, iar fata a raspuns cat se poate de pozitiv invitatiei la dans. Si nu au executat un dans de societate, ci unul extrem de lasciv, cu atingeri si unduiri asemanatoare unui preludiu. La un moment dat chiar, miscarile au devenit sacadate, cei doi mimand parca o partida de sex. Si toate acestea in timp ce, probabil, sotia lui dormea linistita dupa ce isi culcase fetita.

"Pamela de Romania" i-a dat papucii lui Andrei Jilavu! Vezi aici ce nu a suportat SimonaTrasca sa ii faca iubitul! "Pamela de Romania" este din nou singura. Simona Trasca a renuntat la Andrei Jilavu, dupa o scurta relatie. Cei doi s-au despartit pentru ca blonda nu suporta ca iubitul ei sa o jigneasca si sa ii interzica sa mai defileze in cluburi. "Spunea ca el este co-prezentator de televiziune si eu nu ma pot afisa oricum", a declarat Simona Trasca la Antena 1.

De ce a rezistat mariajul lui Kim Kardashian doar 72 de zile? Sotul a prins-o cu instructorul de yoga gol pusca. "Kourtney & Kim Take New York", reality show-ul in care Kim Kardashian este personajul principal, a inceput ieri si a scos la iveala adevaratele motive pentru care mariajul dintre bruneta si Kris Humphries nu a rezistat decat 72 de zile. In unul dintre episoadele show-ului, Kim, impreuna cu sora ei si cateva prietene cheama acasa un instructor de yoga care a ales sa-si tina lectia intr-un mod neobisnuit: gol pusca. In timp ce fetele se bucura de lectia de yoga, sotul lui Kim a ajuns acasa si s-a declarat oripilat de ce a vazut.