Sex si manele la greu in "Loverboy"! Uite cum a facut Ada Condeescu sex in toate pozitiile cu George Pistereanu si prietenii lui! George Pistereanu si Ada Condeescu sunt insa un cuplu doar pe ecran, desi, judecand dupa pasiunea emanata in scenele de sex pe care le-au filmat, ai zice ca se stiu din intimitate. Dupa "Eu cand vreau sa fluier, fluier", in care au inceput timid, George si Ada au facut pasul urmator, mult mai complex, in "Loverboy". Scenele de sex au trecut si ele la nivelul urmator, pentru ca si scenariul era in asa fel incat nu mai lasa cale de intoarcere. Filmul spune povestea lui Luca (George Pistereanu), care, la 20 de ani, seduce in mod profesionist femei pentru a le pasa unei retele de prostitutie.Totul se complica atunci cand apare Veli (Ada Condeescu), cu care baiatul pare sa schimbe registrul, dar pe care nu poate sa nu se abtina sa o trimita si in alte paturi.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

"Profa de sex", stransa cu usa de banca pentru un credit neplatit. Sechestru pe vibratoarele Laurei Andresan! Laura Andresan, binecunoscuta starleta porno care s-a implicat in actiuni de responsabilizare a tinerilor in materie de sex, are probleme financiare. Un credit neplatit de acum cinci ani a adus-o pe "Profa de sex" fata in fata cu executorul judecatoresc, care ii poate "confisca" toate bunurile, inclusiv jucariile sexuale! La sfarsitul lunii noiembrie, corpul executorilor de pe langa o institutie bancara din Capitala a cerut magistratilor Judecatoriei Sectorului 2 incuviintarea executarii silite pentru Laura Maria Andresan. Judecatorii vor lua in discutie solicitarea bancii saptamana viitoare. Asa cum rezulta din documentele de la dosar, "Profa de sex" a obtinut un credit in valoare de 10.000 de euro, pe care insa a omis sa il achite.

Lindsay Lohan, cu partile intime la vedere! Vezi cum arata vedeta uda in costum de baie! Costumul de baie alb al actritei abia iesite din apa le-a oferit paparazzilor un mic si interesant preambul la ceea ce urmeaza sa vedem in Playboy. Lindsay Lohan nu a bagat de seama ca bikinii uzi s-au mult foarte bine pe zonele genitale, oferind astfel un show erotic si lasand libere fanteziilor fanilor.

Paula Seling l-a dezbracat pe Adi Sina in direct la "X Factor"! Paula Seling a vrut sa ii demonstreze unui concurent de la X Factor ca vestimentatia lui l-a influentat pe unul dintre membrii juriului. "Iulian, momentul tau a fost frumos! Tu esti unic, nu exista unul ca tine, desi altii probabil incearca deja sa te copieze! Iti spun ca sunt unii care incearca sa te copieze", a dezvaluit Paula Seling, referindu-se la bretelele concurentului. Apoi vedeta a trecut la fapte si i-a aratat lui Iulian ca cineva din juriu incearca intr-adevar sa il copieze. "Vreau sa iti arat un lucru!", i-a spus Paula, apoi a dat sacoul lui Adi Sina la o parte pentru a scoate la iveala bretelele care ii sustineau pantalonii.

Jennifer Aniston are 42 de ani, dar i-a dat gata pe toti. E cea mai sexy femeie din toate timpurile. Actrita americana Jennifer Aniston are mari motive de bucurie. Ea a fost desemnata cea mai sexy femeie din toate timpurile, eterna ei rivala, Angelina Jolie, care a lasat-o fara barbat, fiind la mare distanta de ea, respectiv pe locul zece. Cititorii revistei "Men's Health" au decis: Jennifer Aniston este cea mai seducatoare frumusete feminina din toate timpurile. Fosta sotie a lui Brad Pitt are 42 de ani, dar arata impecabil. Ba mai mult decat atat, cu cat inainteaza in varsta, cu atat este mai apetisanta, toata lumea admirandu-i lookul si felul de a fi. Acest titlu o bucura pe Jennifer cu atat mai mult cu cat poate fi considerat o revansa contra eternei rivale, actrita Angelina Jolie, care a lasat-o fara barbat in 2005. Actuala partenera de viata a lui Brad ocupa abia locul zece in respectivul top. Jennifer Aniston a devansat multe legende din lumea filmului si a muzicii, precum actrita Raquel Welch, in varsta de 71 de ani, care a ocupat locul doi, si diva Marilyn Monroe, care a murit in 1962, la varsta de 36 de ani, si pe care cititorii au clasat-o pe pozitia a treia in acest top. Top 10 a fost completat de Britney Spears, Madonna, Ursula Andress, Bettie Page, Pamela Anderson, Jane Fonda si Angelina Jolie.

Denisa Nechifor poarta o creatie a lui Catalin Botezatu. Si-a imbracat iubita ca pe Kelly Rowland. Acum mai bine de doi ani, cantareata Kelly Rowland a venit in Romania pentru a sustine un concert intr-un club de pe litoral, la invitatia lui Catalin Botezatu. Atunci, Bote a surprins-o pe solista in momentul in care i-a oferit un costum de baie pe care Kelly il admirase in Jamaica, la Caribbean Fashion Week, si o rochie din colectia sa pre-a-porter de lux. Drept multumire, Rowland a imbracat creatia designerului roman chiar la concertul pe care l-a sustinut la Mamaia. La doi ani de la recitalul mulatrei, Bote a donat o rochie aproape identica organizatorilor evenimentului caritabil "O stea pentru fiecare". Piesa a fost scoasa la vanzare in cadrul unei licitatii ce a avut ca scop strangerea de fonduri pentru un baietel paralizat, dar si pentru alti copii cu handicap mental sau motor de la Centrul "Harap Alb". La eveniment a participat, in calitate de invitat special, si Denisa Nechifor, mama copilului lui Adrian Cristea, blonda pe care paparazzii Spy au fotografiat-o in ipostaze intime cu Bote si care, ulterior, a recunoscut la CANCAN TV ca are o relatie cu designerul. In aceste conditii, nu a fost nicio surpriza ca ea a fost cea care a defilat in rochia lui Botezatu in cadrul licitatiei si nici in faptul ca a licitat cot la cot cu ceilalti doritori, reusind sa si-o adjudece. Asadar, in acest moment, Denisa are in garderoba ei aceeasi creatie Catalin Botezatu pe care o are si fosta componenta a trupei Destiny's Child.