Malina Olinescu se iubea cu un baiat cu 12 ani mai tanar decat ea! S-a sinucis inainte de casatorie. Cunoscuta publicului larg prin intermediul show-ului de televiziune "Scoala Vedetelor", cantareata Malina Olinescu a facut o depresie extrem de puternica, cu doi ani in urma, dupa ce sotul ei, Dan Stesco, membru al trupei Compact, a decis sa puna punct mariajului. Artista a suferit un soc si a destainuit apropiatilor, inca de atunci, ca isi doreste sa moara. Multa vreme, ea a sperat ca Stesco se va intoarce la ea, insa acesta si-a refacut viata. Malina a inceput sa slabeasca galopant pe fond nervos, iar mama ei, Doina Spataru, a dus-o la Spitalul Elias, unde a fost diagnosticata cu "depresie anxioasa". In ciuda faptului ca boala o chinuia cumplit, Malina a refuzat internarea si, din nefericire, nu a respectat tratamentul medicamentos prescris de medici, sustinand ca antidepresivele ii schimba comportamentul si ii dau stari de somnolenta.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Roxana Ionescu a plecat acasa cu stomatologul Mihai Stoenescu, iubitul unui top model! Umbla cu un specialist in probleme orale.

Roxana Ionescu (26 de ani), care este inca maritata cu Laurentiu Gheorghe, a fost fotografiata in miez de noapte iesind fericita dintr-un club, alaturi de cunoscutul medic Mihai Stoenescu de la Spitalul Militar Central, specialist in chirurgie orala. Cei doi au parasit localul The Embassy in jurul orei 02.00, impreuna cu un alt cuplu, semn ca Stoenescu nu incearca sa ascunda relatia speciala pe care o are cu voluptuoasa "Mama natura". Chirurgul, a carui iubita oficiala este modelul Cristina Mitrea, este cunoscut in lumea buna a Capitalei drept un mare Don Juan, ce a reusit performanta de a avea, la un moment dat, trei iubite simultan. Weekendul trecut, aleasa serii a fost Roxana Ionescu, alaturi de care medicul a petrecut pana in jurul orei doua.

A iesit cu prietenii la un restaurant! Serban Huidu s-a intors vesel de la Viena. La aproape doua luni de la cumplitul accident de masina, in urma caruia a ucis trei oameni, Serban Huidu pare sa se simta mai bine. A petrecut cateva zile in Austria, de unde s-a intors duminica dupa-amiaza cu o cursa Austrian Airlines. Este posibil ca deplasarea in strainatate sa aiba legatura cu un control periodic recomandat de medicii de la clinica AKH, unde a fost internat mai bine de cinci saptamani. Chiar daca a plecat in mare secret, fara sa anunte in prealabil, drumul la Viena se pare ca i-a priit, pentru ca ieri a luat pranzul in compania unor prieteni la un restaurant dintr-un mall. Conform informatiilor primite pe adresa de email pont@cancan.ro, Serban s-a simtit foarte bine pe parcursul sederii in restaurant, glumind cu amicii sai mai tot timpul. Un martor al discutiei lui Huidu ne-a declarat ca acesta a zambit mereu si a ras impreuna cu cei trei care se aflau cu el la masa, semn ca fostul "Carcotas" a reusit oarecum sa depaseasca tragedia petrecuta pe DN1.

Moni nu se grabeste sa-si vada fiica, dar isi negociaza contractele la sange! Vrea 5.000 de euro ca sa vina in Romania. Comunicarea dintre Monica si Irinel s-a intrerupt brusc de la jumatatea lunii noiembrie, de cand vedeta s-a reintors in America, dupa o luna petrecuta la Bucuresti. Desi milionarul a instiintat-o privind programul de vizita al Irinei si i-a comunicat intervalul in care isi poate lua fiica in preajma sarbatorilor, Moni da dovada de indiferenta maxima. Nu numai ca nu raspunde la e-mailuri, ba chiar a ignorat si toate weekendurile in care si-ar fi putut vedea fetita. Cu toate acestea, desi pare nepasatoare fata de tot ce se intampla in tara, fiind fericita ca duce o viata indestulata la Los Angeles, gratie iubitului ei chinez, vedeta nu a intrerupt legaturile cu Romania. Mai mult, are ganduri mari, dorind sa revina pe podium, dupa o pauza de fix un an. In ultimele zile, fosta doamna Columbeanu a purtat negocieri avansate cu un organizator de evenimente, insa pretentiile ei financiare sunt exagerate, demne de cele ale unui model international: 5.000 de euro pentru o prezentare de moda.

Andreea Popescu se opereaza la Paris pe 7.000 de euro! Isi reconstruieste fata! Patru operatii nu au fost indeajuns pentru a indeparta cicatricile lasate de coltii unui caine pe fata Andreei Popescu, pe cand avea numai trei ani. Trauma postoperatorie a fost insuportabila pentru dansatoare, care s-a vazut nevoita sa manance cu paiul saptamani la rand. Calvarul insa pare sa fi luat sfarsit. Andreea le-a povestit prietenelor ei ca peste cateva zile se va lasa pe mana unui estetician renumit din Paris, care a consultat-o, in urma cu o saptamana, in cabinetul lui din Londra. Operatia care o va scapa de cicatrici si prin care se va face o reconstructie a zonei afectate va costa peste 7.000 de euro, insa, judecand dupa viteza de recuperare, bruneta a marturisit ca merita fiecare banut in parte.

Are grija de imaginea ei! Teo e iar Teo! E imbujorata si a renuntat la peruca. Teo Trandafir este una dintre doamnele televiziunii romanesti. Dupa ce a trecut printr-un adevarat calvar din cauza problemelor de sanatate produse de o pancreatita acuta, finalul de an a readus-o in prim-plan pe cea care a facut milioane de oameni sa o indrageasca. Zilele trecute, paparazzii CANCAN au fotografiat-o pe doamna Teo, alaturi de bunul ei prieten Marian Teodorescu, iesind dintr-un centru de infrumusetare de lux. Lookul vedetei, care a revolutionat talk-show-urile de dupa-amiaza, era unul foarte "fresh", semn ca este din ce in ce mai bine din punct de vedere fizic.