Vrajitoarele au refuzat sa-i inapoieze Oanei Zavoranu Porsche-ul cu care s-a deplasat in Chitila pentru un asa-zis "ritual de purificare": "Mi-au spus ca masina e plina de licori diavolesti si trebuie arsa". Pentru prima oara in Romania, o vedeta a acceptat sa faca publica o poveste cumplita. Oana Zavoranu a vorbit, in exclusivitate pentru CANCAN, despre cum a intrat pe mana vrajitoarelor si a povestit cu lux de amanunte terifianta experienta. Vreme de luni bune, bruneta a fost supusa unei presiuni ingrozitoare si nu o data "specialistele in magie alba si neagra" si clanurile lor au recurs la santaj si amenintari pentru a-i smulge din ce in ce mai multi bani. Terorizata, Oana Zavoranu a fost nevoita sa renunte la masina, la case si la sume uriase de bani, pentru a scapa de permanenta amenintare a unui dusman nevazut: diavolul, cel despre care vrajitoarele Melissa si Vanessa ii induceau continuu ideea ca o urmareste, o pandeste si cauta cu orice pret sa o omoare.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Naomi transexualul s-a tunat si se vinde pe net! Accepta fisting si dominare sado-maso soft! Naomi s-a tunat pana s-a transformat intr-o "domnisoara" in toata regula! Transexualul a investit o avere in look-ul lui de femeie si acum, cand "opera" lui este terminata, s-a scos la vanzare pe internet! Criza pare sa nu il fi afectat de loc, Naomi investind multi bani in operatii estetice care acum trebuie sa ii umfle buzunarele tunatului. Transexualul Naomi si-a facut profil pe un site de escorte unde s-a scos la vanzare in schimbul a unor servicii pentru domni generosi care sunt dispusi sa plateasca bani grei pentru o seara sau mai multe cu "blonda". Silicoane si mese par sa il caracterizeze mai nou pe transexual care vrea sa isi recupereze banii de pe investitie. Cum videochatul nu mai este la fel de rentabil ca inainte, Naomi se vinde pentru o noapte, o zi sau chiar calatorii de vacanta pentru cei care au fetish-uri cu transexuali.

A mers la sexshop ca sa isi condimenteze viata sexuala! Uite ce fantezii nebune are amanta "Perversului de pe Targu Ocna"! Dupa ce amanta l-a prins pe Sorin Tiganu, zis Perversul de pe Targu Ocna, intr-o camera de hotel, cu o prostituata, bruneta a vrut sa treaca la masuri extreme, care sa tina barbatii aproape de ea. Filmarea care apare pe "Ziarul Atac" o infatiseaza pe amanta Perversului intr-un sex shop, uitandu-se la jucariile si costumatiile din magazin. Peste cateva clipe, ea vine pe scari echipata ca pentru o fantezie fierbinte, gata de nebunii sexuale. Mai mult, intr-un colt al sex shop-ului o asteapta un domn bine mascat, la bustul gol, care miroase lenjeria pe care pare sa o fi dat jos chiar bruneta. Amanta lui Sorin l-a prins recent pe iubitul ei intr-o camera de hotel, unde a facut ditamai scandalul. "Am fost ca orice baiat pentru ca nu ai cum sa stai cu una singura, ce e asta? Sa zic ca nu am inselat-o? S-a intamplat, ce vrei sa fac? Dar tot la ea m-am intors", a explicat atunci "Perversul".

Rasfatata de un barbat care i-ar putea fi tata! Eleva Madalina Pamfile nu mai este "iubita lui Mazare". Eleva in ultimul an de studiu la cel mai de fite liceu din Capitala, Madalina Pamfile locuieste singura in Bucuresti. Ea se declara deja independenta financiar si este prezenta pe la mai toate concursurile de Miss si la evenimente mondene, unde nu se sfieste sa atraga privirile masculine. Chiar inca inainte de aparitiile sale publice, Madalina a intrat in gratiile unui barbat cu mult mai in varsta decat ea. Constantin Dinescu, un om de afaceri trecut de prima tinerete, dar foarte bogat, a pus ochii pe Madalina si, conform informatiilor primite de adresa pont@cancan.ro, ar fi foarte generos cu aceasta si i-ar face toate poftele. Mai mult, aceasta relatie neobisnuita ar dura de aproape doi ani, timp in care Madalina s-a bucurat din plin de generozitatea omului de afaceri. Barbatul, care este patronul unui magazin de accesorii de lux din centrul Capitalei, are o slabiciune pentru tinerele frumose. El nu rateaza nicio ocazie sa se pozeze cu fete sumar imbracate si sa le admire pofticios formele, desi declara pe blogul personal ca este casatorit si are un copil.

Daniela Crudu si-a primit deja cadoul de Craciun, un piercing in limba: "Mi-am mai facut o gaura"! Cruduta si sora ei, Ana Maria, s-au dus pe la pranz la un salon de piercing-uri din zona Muncii, unde si-au "plantat" cate o bobita in limba. Operatiunea nu a durat mult, dar a fost dureroasa, dupa cum a marturisit Daniela Crudu la iesire. De altfel, asistenta lui Capatos a vorbit destul de greu, pentru ca inca avea limba umflata de la interventie. Cu toate acestea, zambetul nu i-a disparut deloc de pe fata, semn ca era foarte multumita de noul accesoriu. Intrebata daca si-a facut piercing-ul pentru Mihai Costea, Cruduta a raspuns ca nu. "Mi l-am facut pentru mine, e cadoul de Craciun. Mi-am mai facut o gaura!". Ea se poate lauda acum cu un arsenal intreg cu care sa atraga atentia: pe langa bobita din limba, are si patru tatuaje.

Iulia Vantur, mai sexy ca Angelina Jolie! Uite ce provocatoare este cand trage cu arcul! Iulia Vantur a realizat un pictorial incendiar. Vedeta de la PRO TV a pozat afisand o atitudine foarte sexy si provocatoare, mai ceva ca Angelina Jolie in "Lara Croft-Tomb Raider". Blonda de la "Dansez pentru tine" si-a incordat muschii si a tras cu arcul. Imbracata in haine de piele, Iulia a fost foarte incantata de aceasta experienta noua. "Experienta a fost una interesanta si am reusit, prin intermediul ei, sa-mi exersez chiar si abilitatile de jurnalist - pentru ca un jurnalist merge intotdeauna direct la tinta! Iar impreuna cu invitatii mei am avut parte de o zi placuta in care am invatat ce inseamna precizia, viteza de reactie si autocontrolul", a declarat Iulia.

Rihanna o tine tot intr-un show erotic - isi pipaie zonele intime in concert. Cantareata Rihanna, in varsta de 23 de ani, stie foarte bine sa incite publicul. Din acest motiv, ea mizeaza foarte mult pe erotism in concertele pe care le sustine in diverse colturi ale lumii. La spectacolul pe care l-a sustinut la Forum di Assago din Milano, artista, imbracata sumar asa cum ne-a obisnuit, a reusit sa-si innebuneasca fanii cu miscarile ei lascive si nu numai. In timp ce canta, Rihanna s-a pipait indelung in zona intima si s-a apucat puternic cu mainile de fund, in uralele celor prezenti la concert.