Milionarul Sorin Visenescu, dat in judecata pentru stabilirea paternitatii. Fotomodelul Norina Sandra vrea ca fiul ei sa poarte numele tatalui. Femeia, acum in varsta de 28 de ani, a formulat trei capete de cerere in actiunea depusa la judecatorie. Celebrul fotomodel se va intalni in sala de judecata cu afaceristul abia in luna martie a anului viitor, cand a fost fixat primul termen al procesului, in ciuda faptului ca frumoasa "leoaica" a solicitat preschimbarea datei fixate de calculator. In cercul de prieteni ai celor doi se cunostea faptul ca Norina are un baiat dintr-o relatie cu un anume Razvan Patru, bun prieten al lui Sorin Visenescu. Atat numele reclamantei, cat si cel al paratului au aparut de nenumarate ori in presa, el fiind cunoscut ca un "rechin imobiliar", iar numele ei fiind asociat cu "distractia". Buna prietena cu Monica Gabor, Norina si fosta doamna Columbeanu au dat un adevarat spectacol in urma cu ceva vreme intr-un club din Capitala, cand s-au sarutat minute in sir.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Radu Valcan are preferinte bizare in materie de sex! "As vrea sa fiu la un concert, cu multa lume in jur, sa opresc timpul in loc si sa o fac acolo, de fata cu toata lumea!". Intr-un interviu acordat celor de la Playboy, Radu a vorbit despre viata sa de cuplu, despre sex, dar si ce planuri de viitor are. In materie de sex, Radu a dezvaluit ca are preferinte bizare si este dispus sa incerce lucruri extreme. "As vrea sa fac sex intr-o masina de curse care sa ruleze la viteza maxima. Sau as vrea sa fiu pe strada, la un concert, unde sa fie foarte multa lume si sa opresc timpul in loc, pentru o partida de sex, ca si cum ai da pauza ae telecomanda. Asa, de fata cu toata lumea...", a marturisit Radu Valcan.

Sanda Ladosi i-a permis inconstient bonei sa se inghesuie cu cei doi copii ai ei pe scaunul din fata al masinii: "Imi asum faptul ca sunt in pericol!" Atunci cand ea conduce masina de teren, Sanda Ladosi lasa Smart-ul pe mana soferului si a bonei, care aduc copiii de la gradinita sau ii duc in parc, la joaca. Astfel, paparazzii CANCAN i-au surprins pe cei doi angajati si pe cei doi copii ai solistei, Bogdan (4 ani) si Ioana (2 ani), toti inghesuiti in masina cu doua locuri, fapt periculos, dar si cu iz penal, totodata. In cazul unui impact, viata micutilor ar fi serios pusa in pericol. Toate acestea se intampla, culmea!, cu stirea si consimtamantul Sandei, care se vede obligata sa accepte capriciile copiilor, acestia refuzand cu vehementa sa stea in scaunele speciale: "Sunt constienta si imi asum faptul ca sunt in pericol. Noi avem si un jeep, dar cand sunt eu plecata, soferul ramane cu Smart-ul. Periculos este in trafic oricum si daca suntem cu cealalta masina si ne loveste un TIR, tot suntem in pericol.

Andreea Popescu sufera dupa operatia de reconstructie faciala. Nu mananca de 5 zile si a slabit 4kg. Andreea Popescu s-a operat la nivelul fetei, pentru a scapa de cicatricea cu care a ramas dupa ce a fost muscata de un caine la varsta de trei ani. Desi parea ca tot ce era mai greu a trecut... calvarul abia acum incepe. De cinci zile, Andreea nu s-a atins de mancare si a slabit de la 53 de kilograme la 49. Asa cum i-a promis chirurgul care a operat-o, recuperarea se va face rapid. La patru zile de la interventie, umflaturile s-au mai retras si durerile s-au mai atenuat, insa dansatoarea nu se poate hrani inca. Potrivit surselor noastre, cu putin noroc, dansatoarea va fi externata la finele saptamanii si isi va putea petrece Craciunul in familie.

Monica Gabor se scuza ca de patru zile nu si-a vazut fetita! "Am vrut sa stau cu ea, dar Iri mi-a spus ca nu am nicio sansa!" Monica a participat zilele acestea la cateva evenimente mondene, a mers chiar la cumparaturi, dar nu si-a vizitat fiica. "Mi-am dorit sa stau cu Irina din prima zi in care am venit, l-am sunat pe fostul meu sot, dar mi-a zis ca nu am nicio sansa", a spus fosta doamna Columbeanu pentru CANCAN.ro. Afirmatiile Monicai au fost facute in aceasta seara, cand ea a participat la un eveniment monden la Hotelul Mariott. Irinel s-a aratat extrem de surprins, dar nu a vrut sa faca niciun fel de comentarii.

Sarbatori incendiare la Capatos! Vezi cum au rupt Craciunitele hainele de pe ele si au aratat ce au mai bun!Atmosfera din studio s-a incins maxim, iar "Craciunitele" invitate au renuntat la caciula si palton si au aratat ca se poate petrece iarna si in pielea goala. Ai vrea una din ele la tine sub bradut?

Angelina Jolie, la un pas de moarte! Actrita a fost salvata in ultimul moment de medicii din SUA! A luat o supradoza de amfetamine! Se pare ca actrita a facut o obsesie pentru slabit, iar acest lucru ii putea fi fatal. Starea proasta i s-a tras de la un medicament african pe baza de amfetamine. Angie a fost gasita intr-o stare critica de catre sotul ei, Brad Pitt, care a chemat de urgenta salvarea. Medicii au reusit cu greu sa o aduca la viata, dupa mai mult de doua ore de interventie. Angelina a capatat aceasta obsesie pentru slabit dupa ce a nascut ultimul copil si a fost nevoita sa scape de kilogramele in plus pentru a filma la pelicula "Salt". Un alt motiv a fost acela ca in misiunile din Africa in care mergea dadea peste copii subnutriti si mereu a considerat ca e nedrept ca ea sa manance, iar acei oameni sa moara de foame.