Oana Zavoranu, injurata ca la usa cortului de mama vrajitoarei Vanessa: "F**-te in gura de mahalagioaica". Oana Zavoranu a fost injurata de mama Vanessei in timp ce vedeta incerca sa le explice motivele pentru care vrajitoarea este la inchisoare pe buna dreptate. Dupa ce au fost scosi de mai multe ori din emisiune pentru ca nu au facut decat sa jignesca, in timp ce Oana Zavoranu le-a vorbit frumos si a incercat sa le demonstreze ca are dreptate, parintii vrajitoarei Vanessa s-au comportat asa cum stiu mai bine, au injurat-o pe vedeta pentru ca le-a bagat fata la inchisoare pentru santaj si inselaciune. "Ati demonstrat ce puteti! Asta era si scopul sa scapam de ei din emisiune. Mai mult nu au rezistat. Cu totii suntem tensionati, persoanele puternice, insa, sunt cele care rezista pana la capat. Pe durata publicitatii am vrut sa plec, pentru ca bati atata cale, treci prin lucruri ingrozitaopre, ai curajul sa vii sa le povestesti", a spus Oana.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Giulia, sedinta foto cu sanii la vedere pentru fanii ei de pe internet! Daca la 10.000 de Like-uri a facut publica o sedinta foto cu ea intr-un pat, iata ca la 20.000, artista a publicat in exclusivitate pe o noua sedinta foto. Cu un look diferit, artista face cuceriri printre fanii ei virtuali care nu se pot abtine din a da Like. Viitoare mamica nu se sfieste sa arate cat de fericita ei si impartaseste acest lucru cu cei ce o apreciaza. In mai putin de o ora artista a strans peste 400 de Like-uri si zeci de comentarii. Shootingul a fost realizat cu ocazia lansarii noului single al Giuliei, "Vorbe Goale". Artista a pozat pana noaptea tarziu, iar look-ul abordat este putin diferit fata de cum si-a obisnuit pana acum admiratorii.

Natalia Oreiro a pozat goala, cu burtica la vedere! Asteapta un baietel! Natalia Oreiro a semnat un contract cu cei de la Greenpeace. Actrita de telenovele a pozat goala, cu burtica de gravida la vedere, pentru a atrage atentia asupra pericolului pe care il reprezinta disparitia padurilor. Nati este insarcinata in luna a opta. Ea asteapta un baietel pe care il va boteza Merlin. Natalia mai are doua fetite. "In Argentina dispare un hectar de padure o data la doua minute. Am pierdut deja 70% din padurile noastre si nu vreau ca baietelul meu sa nu cunoasca natura din aceasta cauza", a spus Natalia, citata de Acasa TV. "Unele mamici le canta bebelusilor, altele le tricoteaza hainute. Eu vreau sa-i daruiesc o padure, pentru ca nu cunosc alt cadru ambiental mai plin de viata si energie", a mai declarat protagonista din "Inger salbatic".

Vezi cum a filmat Simona Sensual de Revelion! Cu un decolteu imens si cu chilotii aproape la vedere! Simona Sensual ne arata tot ce are ea mai bun, de Revelion. Blonda intra in noul an cu sanii si chilotii la vedere. Blonda se afla la filmarile pentru marea petrecere de Revelion de la Pro tv cand a facut o poza in care i se vad sanii si chilotii. Vedeta va fi gazda emisiunii din noaptea dintre ani si dupa cum ne arata Simona vor fi multe de vazut.

Schimbare radicala de look. Diana Dumitrescu, de nerecunoscut! Diana Dumitrescu a starnit rumoare in echipa cu care lucreaza, la filmarile episodului special de Craciun al serialului "Pariu cu viata". Actrita a iesit din cabina de machiaj radical schimbata. Din blonda cu ochi caprui, Diana s-a transformat in bruneta cu ochi albastri. Iar asta s-a intamplat, culmea!, tocmai datorita scenariului. In episodul care va fi difuzat sambata, de la 20.30, actiunea se petrece intr-o lume paralela, in care fiecare dintre personaje se transforma. Iar Diana a fost campioana la... deghizare, ajungand sa fie recunoscuta cu greu chiar si de cei cu care isi petrece ore intregi pe platourile de filmare. "Anul acesta am avut libertatea sa imi aleg si sa imi construiesc tinutele personajului meu. Am lucrat direct cu un stilist si am venit cu propuneri pentru haine, machiaj. Pentru episodul de Craciun, in lumea paralela, m-am gandit sa fiu bruneta cu ochi albastri, putin mai stridenta decat era personajul meu si poate putin mai inconstienta. Imi place sa incerc lucruri noi si acum am ales o peruca", ne-a declarat Diana, mentionand insa ca nu este pregatita pentru o astfel de schimbare in viata de zi cu zi.

Bianca Dragusanu: "Daca mi-as vinde toate rochiile mi-as mai lua un X6". Pentru a nu purta imbracaminte, care poate fi intalnita si la alte vedete, asistenta lui Capatos isi modifica toate hainele. "Eu cumpar tot ce-mi place si de obicei modific ca sa fie unicate in cazul in care le iau de la magazin de genul Zara de unde are toata lumea", a spus Bianca Dragusanu, potrivit unei surse. Este cunoscut faptul ca Bianca Dragusanu are in fiecare seara o alta rochie pentru emisiunea "Un show pacatos", avand de fiecare data o aparitie sexy alaturi de colega ei, Daniela Crudu. Prin urmare, Bianca isi evalueaza intreaga garderoba la 100.000 de euro, numai rochia cu care a aparut la inceputul acestei saptamani costa 700 de lei.