"Aplaudaca" Alina si-a tradat sentimentele pentru "amant" pe pagina de Facebook! Topita dupa Turcescu! Robert Turcescu a calcat stramb. Cel putin asa reiese din fotografiile incendiare facute de paparazzii Ciao!. Potrivit numarului aparut ieri pe piata al revistei Ciao!, realizatorul TV are o amanta, iar sub semnul intrebarii este in acest moment si fidelitatea lui in relatia cu Oana Sarbu, dupa ce Ciao! a publicat imagini care demonstreaza ca "aplaudaca" Alina, caci asa o cheama, si-a petrecut noaptea in apartamentul lui. Idila pare una aprinsa si de durata, daca luam in calcul faptul ca amanta nu-si poate tine in frau fascinatia pentru barbatul Robert Turcescu. Complet expusa, tanara de 27 de ani si-a postat pe pagina personala de Facebook, inca de pe 31 octombrie, fotografii cu realizatorul TV facute chiar de ea, cu telefonul mobil, in platoul de la B1 TV.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Zina Dumitrescu a iesit la geam in timp ce fiul ei dadea interviuri la poarta azilului! "Mama nu e legata cu catuse, se simte ca la pensiune". Catalin Negreanu a ajuns ieri la centrul de cazare si ingrijire pentru persoane varstnice din comuna damboviteana Matasaru, unde se afla de cateva saptamani mama sa. De data aceasta, fiul fostei doamne a modei romanesti a incercat sa linisteasca opinia publica cu privire la disparitia misterioasa a Zinei Dumitrescu de la domiciliu. Catalin Negreanu a declarat presei ca a ales sa o interneze pe mama sa in acest centru pentru binele ei, pentru ca nu se mai poate ingriji singura. "Am adus-o pe mama mea aici in urma cu ceva timp pentru ca stiam ca urma sa plec din tara de sarbatori si o persoana la varsta a treia nu poate fi lasata singura. Este mult mai bine pentru ea sa stea intr-un centru care sa aiba grija de ea. Cand i-am spus ca este mai bine decat sa stea acasa, ca va fi ingrijita 24 de ore din 24, nu a fost convinsa de acest lucru, dar s-a convins ca este foarte bine.

Laurette a povestit calvarul prin care a trecut la salonul de infrumusetare: "Le-am zis ca ma doare, au continuat, am lesinat si tot n-au vrut sa cheme Salvarea!" Laurette s-a mai linistit acum, dar tot nu-i vina sa creada prin ce calvar a trecut miercuri dupa-amiaza: "Saptamana trecuta m-am dus la clinica si le-am spus ca as avea nevoie de un tratament pentru salbit si de unul pentru vergeturi. Am dat un avans de 150 de euro, iar miercuri am fost pentru prima sedinta. M-au dat cu un gel pe burta si au inceput sa ma maseze cu un aparat. Eu le-am spus ca ma doare, dar au incercat sa ma calmeze, spunandu-mi ca asa se intampla prima data. Dar durerile erau din ce in ce mai mari si tot nu s-au oprit, desi eu le-am spus. In cele din urma, am lesinat, apoi le-am zis sa cheme Salvarea, dar tot nu au vrut. Abia dupa ce mi-am pierdut cunostinta iar au sunat la Salvare. Astazi trebuia sa platesc restul de bani, inca 600 de euro, norocul meu ca n-am mai apucat, n-am mai ajuns la casierie", a povestit Laurette, pentru CANCAN.ro.

S-a temut ca trecutul sa nu o ajunga din urma! Moni i-a povestit si chinezului cum a fost violata. Cele trei saptamani petrecute de Moni in Romania au coincis cu reizbucnirea scandalului ce are in prim-plan trecutul ei zbuciumat, implicarea ei intr-un caz care are de-a face cu proxenetismul si traficul de carne vie. In tot acest timp, sustine ca a refuzat sa se lase influentata de acest scandal, n-a deschis nicio clipa televizorul, concentrandu-si toata atentia asupra fiicei sale. Se pare ca Moni i-a dezvaluit fragmente din adolescenta ei, perioada in care au planat asupra ei suspiciuni ca s-ar fi prostituat, mizand probabil pe ideea de a impresiona, victimizandu-se, prin sublinierea momentelor in care a fost violata. O varianta pe care i-a servit-o si lui Irinel cu o zi inainte de casatorie. Cert este ca afaceristul chinez nu a dat bir cu fugitii, ci, conform spuselor Monicai, a devenit marea ei alinare.

Fiica milionarului constantean Tapangea, rasfatata numai cu daruri de mii de euro! Silicoane la 17 ani, pe Puya si Alex Velea la 18. Raluca Tapangea este fiica prosperului om de afaceri din Constanta, Ioan Tapangea, care a facut o avere considerabila de pe urma extractiei pietrei ornamentale si a pietrei pentru constructii, din jocuri de noroc si pariuri, fiind detinatorul mai multor sali de jocuri de la malul marii, dar si din cateva saloane de infrumusetare si baruri. Inainte de a implini 18 ani, tanara a tinut mortis ca la petrecerea de majorat sa afiseze un bust impresionant, asa ca si-a convins parintii ca are nevoie urgenta de silicoane si a obtinut semnatura lor pentru operatia de marire a sanilor.

Fetita lui Johnny Depp s-a transformat intr-o adevarata domnisoara! Mai sexy ca mama ei! Cantareata franceza Vanessa Paradis, in varsta de 39 de ani, a iesit la cumparaturi insotita de cei doi copii pe care ii are cu actorul american Johnny Depp: Lily-Rose Melody (12 ani) si John Christopher "Jack" (10 ani). Cei trei au mers la un magazin din Los Angeles pentru a cumpara o chitara. Fiica Vanessei a atras toate privirile si pe buna dreptate. Pustoaica a crescut si este acum o adolescenta foarte atragatoare si seamana perfect cu mama ei, asa cum arata aceasta pe vremea cand canta hitul "Joe le taxi" si cand avea doar 14 ani. Lily-Rose este chiar mai sexy decat artista franceza.