Cele mai sexy romance in 2011! Vezi cum au trecut de "proba" costumului de baie. O mamica, printre cele mai bune aparitii la plaja!Pentru paparazzii revistei Spy a fost o adevarata placere sa le fotografieze pe Geanina Varga, Laura Cosoi, Cosmina Pasarin sau Oana Zavoranu imbracate in costume de baie. Prezentatoarea stirilor sportive, Geanina Varga, trecuta deja de experienta maternitatii, a fost o aparitie impecabila atat pe plaja, cat si la piscinele din Capitala. Cu un abdomen perfect, picioare fara strop de celulita si un fund impecabil, Varga a dat clasa multor vedete autohtone. In aceeasi situatie se afla si Marina Dina, care si-a reinventat corpul cu ajutorul unui antrenor personal, Laura Cosoi, care pe langa frumusetea diafana are si un corp perfect, dar si Oana Zavoranu, despre care multi sustin ca este anorexica.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Nu regreta scena de sex cu Stefan Banica Jr.! Oana Sarbu n-ar refuza sa mai joace intr-o scena erotica: "Acum as fi mult mai pretentioasa". Oana Sarbu, protagonista uneia dintre primele secvente erotice din filmul romanesc de dupa Revolutie, a acceptat sa vorbeasca despre aceasta experienta, pentru CANCAN.ro. Dupa ce in pelicula "Liceenii" din 1987, ea si partenerul din film, Stefan Banica Jr., se imbratiseaza si se saruta timid, in continuarea filmului, iesita pe piata in 1992, cei doi se dezbraca si fac amor in fata camerei. In momentul lansarii filmului care a surpris prin indrazneala intreaga tara, Oana avea 24 de ani, iar Banica jr. - 25. "Nu regret c-am filmat-o, dar nici nu mi-a adus vreun plus de imagine, dovada ca tot "Liceenii" e cel mai popular film! Poate c-as mai juca o astfel de scena daca mi s-ar propune si filmul ar cere-o, iar scena ar fi justificata si profesionist filmata. Totusi, au trecut aproape douazeci de ani de la "Liceenii rock and roll", acum as fi mult mai pretentioasa", ne-a spus Oana. "Nu mi-a fost usor pentru ca era lume multa in spatele camerei de filmat si a fost o scena tehnica, ceea ce a facut ca lucrurile sa nu fie jucate tocmai natural", a mai spus Oana.

Roxana Vancea s-a sarutat cu o blonda in club. Roxana Vancea nu mai este fata cuminte, asa cum ii impune contractul pe care il are cu matinalul "Neatza cu Razvan si Dani". Intr-un exces de zel sau poate de euforie, satena a poftit la buzele senzuale ale unei amice si a simtit nevoia spontana sa le guste. Ghinionul ei ca in clubul in care s-a derulat incitantul episod se afla si un fotograf vigilent. Oare ce vor avea de spus Razvan si Dani, care au ales-o pe Roxanica satui de escapadele Crudutei?

Cruduta, suparata pe conditiile de la Ranca. A stat doua zile in camera pentru ca nu a gasit jacuzzi! Mihai Costea a dus-o pe Daniela Crudu intr-un ultim weekend in doi inainte de inceperea pregatirilor, el urmand sa intre in cantonament cu Steaua pe 13 ianuarie. "Nila" si Cruduta au ales pentru a se distra statiunea Ranca din Muntii Parang. Asistenta lui Capatos nu si-a lasat insa acasa si pretentiile de diva si a dorit sa se cazeze la o cabana cu jacuzzi. Dupa ce a batut intreaga statiune de la un capat la altul fara succes in acest sens, bruneta a acceptat totusi sa stea la o cabana situata chiar langa partia principala din Ranca. Crudutei nu i-a trecut insa supararea ca nu a gasit jacuzzi, motiv pentru care a stat doua zile in camera, fara sa iasa nici macar la restaurant. In tot acest timp, iubitul ei, Mihai Costea, a parut mult mai relaxat. Fotbalistul a mancat la restaurantul cabanei, unde a fost asaltat de fani, carora le-a dat autografe. Surse din randul personalului spun ca "Nila" si Cruduta doreau sa stea cateva zile, dar asistenta lui Capatos a primit un telefon si a fost nevoita sa paraseasca statiunea.

Shaggy i-a deschis toate usile peste Ocean lui Costi Ionita. In vizita la Jay Leno! De cand compune pentru Shaggy si colaboreaza cu P. Diddy, Pitbull si Bob Sinclair, Costi Ionita a inceput sa se invarta in lumea sclipitoare si spectaculoasa a artistilor consacrati pe plan mondial. Asa se face ca, pe 5 ianuarie, intr-una dintre zilele petrecute pe continentul american, Costi l-a insotit pe Shaggy pe platoul celei mai apreciate emisiuni de televiziune, locul in care ajung "pe canapea" numai invitati unul si unul. Solicitarea a fost facuta de moderatorul talk-show-ului lui Shaggy, iar pentru ca acesta urma sa cante in platou, alaturi de Kat deLuna, melodia "Dame", compusa de Costi Ionita, artistul l-a invitat la randul sau si pe roman. Asa a ajuns Costi pe platourile "Jay Leno Tonight Show", unde, inainte de emisiune, a avut ocazia sa schimbe cateva vorbe cu Jay Leno.

Petrecere cu peripetii pentru invitatii Oanei Roman. Politia le-a dat stingerea! Sambata seara, Oana Roman, pe numele ei real Ioana Sabina Roman, si-a organizat o mica petrecere cu ocazia onomasticii. Potrivit calculelor ei, cheful trebuia sa tina pana in zorii zilei, insa scocoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din... pubul de pe 1 Mai ales de Onuca pentru a-si serba ziua de nume. Nici nu trecuse bine de miezul noptii si fiica cea mica a lui Petre Roman s-a trezit cu politia la usa localului. Suparati nevoie mare de zgomotul care razbatea prin toti peretii pubului, impotriva programului de liniste, locatarii din zona au sunat la 112 si au cerut ajutorul. In scurt timp, la fata locului s-a prezentat un echipaj de politie care a fost luat pe sus de oamenii furiosi si tarat in dormitoarele lor pentru a auzi cu propriile urechi tambalaul. Apoi, fara niciun dubiu ca muzica ce razbatea de la petrecerea Onucai este prea tare, agentii au luat calea barului, hotarati sa faca ordine. Si au facut!