Asta e nebunia lui Salam! L-au rupt cu bataia rokerii intr-un club de manele, dar el a facut caterinca de incident! Duminica, Florin Salam a avut un concert care s-ar fi incheiat, din pacate, cu o bataie pe care a incasat-o si care i-ar fi lasat urme adanci. Intr-un club de manele din Bucuresti, Salam s-a trezit inconjurat de mai multi "rockeri", dupa cum spune Salam. Manelistul a fost batut cu bestialitate, fara ca nimeni sa intervina. "Eu trebuie sa imi fac datoria. Nu prea ma simt bine. Poti sa ma conduci?", a intrebat-o Salam pe Andreea Mantea, la CANCAN TV, la Kanal D. "Sub ochelari ascund niste semne de la ce s-a intamplat. Nu mai tin minte ce s-a intamplat. N-am mai patit asa ceva niciodata. Nu erau oameni din lumea interlopa, aveam de-a face cu niste rockeri. Ei sustuneau ca de ce am aparut eu, erau invidiosi. Cu ochiul asta nu pot sa vad nimic", a adaugat el. Manelistul si-a dat jos ochelarii si toata lumea a putut sa ii vada vanataia de la ochiul drept.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Profu' de la "Monnet" a jucat in telenovela "Iubire si onoare" alaturi de Adela Popescu! Figurant pentru 30 de lei pe zi! Invatamantul nu a fost prima optiune a profului Dan Octavian Visan. Acesta a avut mai multe incercari de a deveni celebru si, dupa ce, in urma cu sapte ani, a realizat ca nu poate face performanta in fotbal, si-a indreptat atentia catre televiziune. Asa a ajuns Visan in baza de date a unei agentii de casting. Sansa nu i-a suras imediat... In 2010, profu' acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu eleva lui a primit vestea cea mare. Fusese selectat sa apara in telenovela "Iubire si onoare", o productie Mediapro Pictures. Chiar daca nu i s-au solicitat serviciile decat ca figurant, urmand a fi platit cu doar 30 de lei pe zi, era totusi un inceput. Pana la urma, exista sansa sa fie remarcat si sa i se ofere, la un moment dat, un rol adevarat. Astfel, proful a aparut in mai multe secvente ale serialului alaturi de vedete consacrate precum Adela Popescu, Razvan Fodor, Wilmark Rizo, Andreea Patrascu Ibaka si Catalin Catoiu, chiar daca participarea lui la actiune era una chinuita... de fundal.

"Iepurasul" Madalina Pamfile trecea neobservata in urma cu doi ani! Ratusca cea urata! A crescut in Gugesti si facea 20 de kilometri ca sa ajunga la scoala in Focsani. Si, cu toate acestea, Madalina Pamfile a stiut intotdeauna ca vrea sa fie vedeta. Si pentru ca Focsaniul nu-i oferea prea multe posibilitati, aceasta a inceput sa colectioneze titluri la concursurile de "Miss". Pe vremea aceea, nu mai demult de doi-trei ani, Madalina arata complet diferit. Avea parul lung si ondulat si isi fixa bretonul cu mult fixativ. Trasaturile ei nu apucasera sa se cizeleze si nici stilul vestimentar. Bruneta putea trece lejer neobservata. Lucrul acesta nu se poate spune despre ea si azi, cand Madalina pare sa se fi transformat din "Ratusca urata" in lebada. Formele ei voluptuoase au atras atentia revistelor destinate barbatilor, ajungand ca intr-un timp record sa bifeze doua pictoriale incendiare in "Playboy", in special datorita bustului natural extrem de apetisant.

Incredibil! Cat l-a costat pe Bendeac sexul cu Daniela Crudu? 80.000 de lei. Antena 1 s-a ales cu o amenda de 80.000 de lei pentru limbaj vulgar si scene cu tenta sexuala la emisiunea lui Mihai Bendeac "In puii mei". CNA a sanctionat televiziunea din Baneasa pentru prestatia lui Bendeac in sceneta in care mima ca face sex cu Daniela Crudu. Se pare ca emisiunea a incalcat legislatia audiovizuala privind protectia copilului. "In cadrul emisiunii sunt reinterpretate din perspectiva artistica o serie de fapte din viata reala. (...) Faptul ca unele personaje au aparut sumar imbracate intr-un context comic, ce este in mod indubitabil ca atare perceput de orice telespectator, indiferent de varsta, nu poate insemna, ca respectiva scena ar avea caracter vulgar, obscen. Tipologia unui astfel de umor este deja impamantenita, fiind utilizata in trecut si de alti comici (Benny Hill, Mr. Bean)", se arata in documentul trimis de CNA Antenei 1. "Ceea ce deranjeaza sunt 'limbajul vulgar si mimarea scenelor de sex" a spus Rasvan Popescu, presedinte CNA.

Iubita lui Stelian Ogica are cea mai subtire talie din Romania! Uite ce fund pervers are si cat de bine arata! Iubita lui Stelian Ogica are cea mai mica talie din showbizul romanesc. O masuratoare efectuata in direct in emisiunea Simonei Gherghe a scos la iveala ca iubita sa, Vanessa are 52 de centimetri in talie. Comparativ cu o alta persoana de 20 de ani, Vanessa se poate mandri ca are un corp de viespe. Momentul culminant l-a constituit chiar masuratoarea, atunci cand iubita lui Ogica a ramas doar in bikini.

Incredibil! "Printul Ratiu" o filma pe ascuns pe Marina Voica la ea acasa! Ce spune artista: "Nu pot sa cred asa ceva, il cunosc de 20 de ani". Politistii au descoperit noi indicii care arata ca "Printul Ratiu" spiona vedete. Se pare ca acesta pastra filme inregistrate pe ascuns si fotografii cu diverse persoane publice. Printre inregistrarile aflate in posesia anchetatorilor se gaseste si o filmare, facuta pe ascuns, cu Marina Voica, cea care i-a luat apararea de mai multe ori atunci cand politistii l-au acuzat pe acesta de lipsire de libertate si proxenetism. Andrei Prisecaru o numea pe cantareata chiar nasa lui si a declarat in nenumarate randuri ca este foarte apropiat de aceasta. "Cu ce scop sa ma filmeze el? Cum eram imbracata? A fost la mine si el, si Tatiana, dar nu am nicio legatura cu ce face el. Nu pot sa cred asa ceva. Il cunosc de 20 de ani" a declarat Marina. Intrebat de ce exista aceasta inregistrare, "Printul Ratiu" a explicat ca in momentul in care filma era la un interviu video si testa camera in locuinta Marinei de la Breaza.