Nicoleta Luciu isi vrea fizicul inapoi! Proaspata mamica vrea sa isi puna silicoane pentru a poza, din nou, pentru barbati! Nicoleta Luciu vrea sa slabeasca cu orice pret si ia masuri pentru ca acest lucru sa se intample cat mai repede. Proaspata mamica tine dieta, face sport si merge la diverse saloane pentru intretinere corporala. Dupa ce a dat jos surplusul de greutate care era cel mai greu de eliminat, Nicoleta se confrunta acum cu mici depuneri de strat adipor in zona taliei si a sanilor. Aceasta merge la saloane pentru intretinere si are de gand sa isi puna silicoane pentru a recapata frumusetea sanilor pe care i-a avut inainte de alaptat. "Voi purta tot cupa D la sutien, dar voi avea sanii mai fermi. Sotul meu ma sustine pentru ca vrea sa ma vada din nou cu zambetul pe buze. Nu vad de ce nu as poza din nou goala. Am facut-o deja de sase ori, o voi mai face", a declarat Nicoleta Luciu la Acasa Tv.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Delia a ajuns in pragul disperarii dupa ce a vazut ca nici antibioticele nu dau rezultat. Este surda de trei saptamani! Cantareata este la pamant. Dupa nenumarate consultatii medicale, tratamente si investigatii tot nu aude cu urechea dreapta. In urma cu trei saptamani, dupa un concert, Delia Matache a ajuns direct la urgenta acuzand senzatii de ureche infundata si de atunci nu a aparut nicio schimbare. Ceea ce parea la inceput doar o problema minora s-a transformat intr-o adevarata drama pentru Delia Matache. Cantareata risca sa-si piarda auzul la una dintre urechi. Mai grav este ca medicii nu gasesc o explicatie si niciun tratament. In urma cu trei saptamani, dupa un concert, Delia a sesizat ca nu mai aude cu urechea dreapta si a fugit de urgenta la spital. Diagnosticul de atunci a fost "otita". Din nefericire, lucrurile nu erau atat de simple. Artista nu a raspuns la tratamentul clasic. Au urmat noi investigatii si alte tratamente.

Modelul Mihaela Sirbu a patruns in anturajul celebrului artist. Eros Ramazzotti, prietenie stransa cu o romanca sexy. Romanca Mihaela Sirbu se numara printre prietenii intimi ai lui Eros Ramazzotti. Povestea lor a inceput in 2004, cand Mihaela lucra in Italia ca model. Agentia ei a trimis-o la un casting si, surpriza, s-a trezit figuranta in videoclipul celebrului artist. Intre cei doi s-a creat o apropiere pe platourile de filmare. Dupa incheierea filmarilor, Ramazzotti i-a cerut Mihaelei numarul de telefon. Ulterior, intre cei doi s-a legat o prietenie stransa. Intre timp, Mihaela a revenit in tara. In urma cu doi ani, cand Ramazzotti a venit in Romania pentru a sustine un concert, a sunat-o si a invitat-o la masa privata pe care i-au pregatit-o organizatorii show-ului si i-a oferit un permis de libera trecere in culise. S-au reintalnit in Turcia. Anul trecut atat Ramazzotti, cat si Mihaela au ales sa-si faca vacanta acolo. Revederea s-a produs pe o plaja din statiunea in care erau cazati. Bucurosi ca s-au reintalnit, cei doi au impartit un sezlong, au stat la taclale si s-au harjonit, spre amuzamentul prietenilor lor. Cand nu se intalnesc, cei doi vorbesc la telefon. Potrivit apropiatilor modelului, acestia se felicita de sarbatori si nu trece ziua de nastere a niciunuia fara ca celalalt sa-i ureze "La multi ani!".

Sexy Madalina Ghenea! Modelul a pozat in cele mai sexy ipostaze in desuuri senzuale! Vezi ce senzuala e romanca si cum i-a innebunit iar pe italieni! Madalina Ghenea a fost protagonista unei sedinte foto incitante realizata pentru numarul din ianuarie 2012 al unei reviste din Italia, care a facut public clipul filmarilor din "culise". Frumoasa romanca i-a zapacit, din nou, pe italieni cu formele ei senzuale si chipul angelic! Madalina a realizat o sedinta foto in desuuri sexy care i-au pus in evidenta atuurile: sanii, picioarele si fundul obraznic. Ghenea a pozat in diferite ipostaze, de fiecare data dovedind ca este extrem de senzuala si pasionala.

Liviu Varciu s-a batut cu cel mai bun prieten pentru o fata. A fost injurat si lovit. Liviu Varciu socheaza. Nu este vorba despre vreo noua iubita celebra si, desi are legatura cu o femeie, de data asta totul trece intr-un plan artistic. Cantaretul isi va face debutul intr-un spectacol de teatru, in comedia "Menage a trois", de pe scena Teatrul La scena. El si partenerul sau, Ioan Isaiu, interpreteaza rolurile unor ziaristi angajati la publicatia "Colaps". Din cauza vanzarilor scazute, cei doi amici sunt foarte saraci, dar toate grijile trec instantaneu cand in peisaj apare Sophie (Ioana Nedelea). Ei se indragostesc nebuneste de ea, fapt ce-i transforma din prieteni in cei mai mari dusmani. In ciuda sarmului sau bine cunoscut din viata de zi cu zi, Varciu pierde cursa pentru inima Sophiei, din spectacolul de teatru, in favoarea "mai seriosului" Isaiu. Piesa lui Neil Simon, pusa in scena de regizorul Sorin Misiriantu, are de toate, de la confruntari fizice, cuvinte taioase, pana la declaratii infocate de amor, Varciu ajungand la un moment dat chiar infasurat intr-un covor. "Am avut foarte mari emotii inaintea premierei, dar totul a iesit excelent pana la urma. Vom incepe chiar un turneu prin tara, cel mai important spectacol urmand a fi la Cluj", a spus Liviu Varciu pentru CANCAN TV.

N-ai tupeu sa vezi asta! Naomi in fusta mini, cu sanii la buric, lingand acadeaua si cantand muzica Alexandrei Stan! La doi ani dupa ce a plecat din Romania, Naomi s-a intors din Germania, pregatita sa vorbeasca despre viata ei la bordel, despre povestea ei de dragoste, dar si sa demonstreze cum poate ea sa cante. "Am venit sa le arat oamenilor ca oricand pot sa fiu opustioaica", a spus Naomi la CANCAN TV, la Kanal D. Ca sa demonstreze ca stie sa cante, ea a incercat sa interpreteze una dintre piesele Alexandrei Stan , "Lollipop". "Cele mai mari hituri se nasc din improvizatii", a adaugat Naomi. Ba chiar i-a imitat si tinuta Alexandrei, cu fusta scurta de scolarita, bluzita alba si sosete inalte. Numai sutienul a parut sa ii joace feste si i-a alunecat pe sub camasa. Asta nu a impiedicat-o sa linga cu sarg o acadea. Spre final, in studio a aparut si catelul lui Naomi, Baby, care o insoteste peste tot.