Vanghelie si Oana Mizil, fericiti si indragostiti pe strazile din Geneva!

Caru cu vedeteFoto: Cancan

S-au harjonit si s-au imbratisat. Primarul Marian si deputata Oana au debordat de fericire pe strazile din Geneva, in Elvetia: s-au tinut de mana, s-au harjonit si s-au jucat, exact ca doi adolescenti indragostiti. Oana e jucausa, ba alearga, ba isi trage iubitul catre stralucirea vreunei vitrine, ba il imbratiseaza sau se urca in joaca pe jardinierele cu flori de pe trotuarele frumosului oras. La randul lui, primarul de la Sectorul 5 efectiv radiaza si rade mai des decat a facut-o, probabil, tot anul trecut. Fericirea celor doi e vegheata de Donca Mizil, fiica fostului nomenclaturist Paul Niculescu-Mizil si iubita a lui Nicu Ceausescu.

Sotul Oanei Mizil: "Voi inainta actiunea de divort! O s-o iubesc toata viata!"

In exclusivitate pentru CANCAN TV, Jamil Tohme, sotul Oanei Niculescu-Mizil, a declarat ca si-a iubit si isi va iubi sotia. Omul de afaceri libanez a preferat sa ramana extrem de discret in legatura cu viata lor de familie, a admis ca relatiile dintre ei se racisera si a anuntat in premiera ca va inainta in scurt timp actiunea de divort. "Despartirea noastra nu are legatura cu domnul primar. Acum, ea este libera, iar pe mine singurul lucru care ma mai tine in drum sunt actele", a declarat acesta.

Pepe: "Cel mai bun lucru care mi s-a intamplat in 2011 a fost ca am divortat"

Cantaretul nu are niciun regret legat de tot ce s-a intamplat anul trecut si chiar daca n-au fost toate roz, considera ca bucuriile au fost mai multe decat necazurile. "Am avut un an plin cu bune si cu rele, iar cele bune le-au acoperit pe cele rele. Din punct de vedere profesional, am avut doua proiecte foarte importante. Am lansat un album. Cel mai bun lucru care mi s-a intamplat in 2011 a fost ca am divortat", a spus Pepe, la Zeus Tv.

Top 10 vedete dorite ca amante.

Ashleymadison.com a facut un sondaj in randurile utilizatorilor sai, care au fost rugati sa treaca numele divei care ar dori sa-i fie amanta. Nici pomeneala de Jennifer Lopez sau Angelina Jolie in clasamentul rezultat. Prima in top a iesit cantareata Katy Perry, urmata de Rihanna si de actrita Mila Kunis. Pozitia a zecea este ocupata de nimeni alta decat politiciana americana Sarah Palin, care pare sa fie prezenta in fanteziile multor barbati insurati sau implicati intr-o relatie serioasa.

Britney Spears, data in vileag de fostul bodyguard! Orgii cu dansatoarele.

Fernando Flores, una dintre fostele garzi de corp ale lui Britney Spears, a semnat un contract cu o editura americana, pentru a scrie o carte despre aventurile lesbiene, abuzurile de droguri si alcool si experientele de sex in grup, care ar avea loc de fiecare data cand celebra cantareata pleaca in turneu. Mai exact, Flores isi doreste ca povestile despre orgiile din culise sa apara pe piata in ziua in care personajul principal din ele se va duce la altar.