Primarul Vanghelie, bagat la cheltuieli de Oana Mizil! Doua ceasuri, 18.000 de euro. Vanghelie si iubita lui, Oana Mizil, au "rupt" o zi din romantica vacanta de lux in Franta pentru un drum in Elvetia, la Geneva, calatorie din care v-am prezentat, in editia de ieri a ziarului nostru, imagini absolut spectaculoase. Excursia "fulger" a fost, asadar, un bun prilej pentru indragostiti sa se plimbe pe strazile frumosului oras, insa pasii i-au purtat in special in zona comerciala a Genevei, acolo unde, ca orice iubita rasfatata, Oana Mizil a dorit ceva mai mult decat sa priveasca vitrinele stralucitoare. Iar daca Vanghelie nu stia ca, uneori, un cadou face cat o mie de cuvinte, iubita lui i-a dat o prima lectie: in valoare de... 14.000 de euro!

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Ilinca Vandici: "Marica m-a inselat cu Bianca! Cand am aflat cu cine, nici macar n-am putut sa ma simt prost". Intr-un interviu acordat revistei Tabu, Ilinca Vandici dezvaluie cele mai siropoase secrete din relatia sa cu fotbalistul Ciprian Marica si recunosste in premiera ca a fost inselata cu fosta asistena a lui Capatos. "Primul lucru pe care l-am facut cand am aflat ca sunt inselata a fost sa port o discutie civilizata, fara crize si isterii, plecand de la intrebarea: "De ce ai facut asta?". M-am ferit sa par o nebuna, asa cum barbatii au foarte usor tendinta sa ne considere in asemenea momente, poate pentru a-si masca vina. M-am simtit dezamagita, fiindca mi s-a raspuns prin negatii, deci am fost si mintita, pe langa faptul c-am fost inselata", a declarat Ilinca Vandici pentru Tabu. Bianca Dragusanu nu a fost singura femeie in bratele careia Marica voia sa caute alinare, pe lista lui se afla si Adelina Pestritu, cu care insa nu a reusit decat sa aiba un schimb de mesaje.

Cantaretul Laurentiu Cazan a sedus si a lasat gravide doua femei, la diferenta de cinci luni! Are si o fetita nelegitima cu o rusoaica. Chiar daca pe plan profesional nu a mai surprins cu nimic in ultimii ani, cantaretul Laurentiu Cazan (54 de ani) are o viata privata demna de un adevarat Don Juan. La patru ani de cand o tanara din Ploiesti a dezvaluit ca are un copil cu artistul, o alta poveste incredibila iese la iveala. In urma cu 12 ani, Laurentiu Cazan ar fi sedus o rusoaica stabilita in Olanda, in urma relatiei rezultand o fetita. Interpretul si-ar fi abandonat fiica, pe care nu a recunoscut-o nici in ziua de azi. In vara lui 2007, Claudia Voicila, o tanara din Ploiesti, a facut o declaratie-soc: este mama unui baietel de opt ani conceput cu Laurentiu Cazan, iar artistul nu vrea sa auda de el. Scandalul a tinut prima pagina a ziarelor o perioada lunga, dar, odata cu trecerea anilor, povestea a fost data uitarii. Tanara si-a refacut viata, renuntand la procesul de paternitate. Iata, insa, ca o noua telenovela din viata artistului, al carui scenariu a fost "scris" tot in urma cu 12 ani, este dezgropata si scoasa la suprafata: Laurentiu Cazan ar avea si o fetita nelegitima.

Loredana Chivu isi arata formele generoase pe un site de socializare! Uite ce decolteu obraznic are! Fanii Loredanei Chivu i-au putut admira formele de invidiat in cateva fotografii postate chiar de ea pe pagina de Facebook. Loredana Chivu este o foarte activa pe Facebook, asa ca le impartaseste mereu fanilor sai ultimele sale opinii si fotografii. Ea a postat in aceasta seara cateva fotografii in care i-au innebunit pe fanii ei de sex masculin. "Ce balcoane ai. si ce buze ai. vai ceai putea face cu ele", i-a scris un fan. Insa ea a primit si de la alti admiratori comentarii de genul: "frumos decolteu", "ceva mai hot nu se poate???" sau "ce plamani frumosi ai Loredana ;)".

Incredibil! Andreea Tonciu s-a impacat cu mama ei! Cele doua au izbucnit in plans in clipa in care s-au sarutat si s-au imbratisat! Dupa ce a plecat de acasa si nu a mai vorbit o saptamana cu mama ei, Andreea Tonciu i-a facut o vizita surpriza acesteia in platoul emisiunii CANCAN TV de la Kanal D, aducandu-i un buchet de flori. Induiosata, mama a iertat-o pe loc. "Am emotii pentru ca faceti surprize emotionante! Eu nu am fugit de acasa, stau la prietenul meu si da, nu am mai trecut pe acasa. Inelul este dupa dulap, a cazut. Mama se va bucura (n.r. de nunta), chiar daca ma cearta ma iubeste foarte mult si ma iarta! Tata are un atelier in care fabrica lumanari din ceara. Stiu sa fac ornamente si buchete de flori", a declarat Andreea. "Mama e obisnuita cu ce fac acum, la mama nu tip niciodata. Stau in pat sa ma relaxez, dorm, vorbesc la telefon. Stau in pat toata ziua!", sunt activitatile pe care le face zilnic Andreea de cand s-a mutat la Mitea.

Iurie Darie si Anca Pandrea, condusi acasa de catelul lor invalid! Mai bine pe trei picioare decat pe trei carari. Iurie Darie si Anca Pandrea au reusit in ultimii ani sa socheze opinia publica prin mai multe iesiri in decor, cea mai evidenta avand loc in 2010, cand au aparut goi pusca in mai multe fotografii cu tenta sexuala. Parerile despre exentricul cuplu de artisti au fost impartite, multi invinuind-o pe actrita de influenta negativa pe care o are asupra sotului ei, trecut de 80 de ani. O posibila explicatie pentru derapajele perechii Darie-Pandrea ar putea reiesi din aceste fotografii, in care actorii parcurg drumul spre casa. Nimic iesit din comun, pana la o privire mai atenta a felului in care doamna Pandrea paseste pe strada. Nu pare tocmai un mers normal, ci mai degraba seamana cu un dans de genul "doi pasi la stanga si doi la dreapta". Norocul Ancai Pandrea se numeste Iura, asa cum isi alinta ea sotul, cel care o tine strans de mana, pentru a tine drumul drept. Nu este insa un demers tocmai simplu pentru barbatul de 83 de ani, sotia sa balansandu-se serios, pe trei carari. Interesant este ca, la cativa metri in fata, paseste agale cainele lor invalid, Steve, care, desi are doar trei picioare, reuseste sa tina drumul mai drept decat stapana sa. Anca Pandrea are o tinuta total neadecvata pentru luna ianuarie, pe langa cojoc, in partea de jos poarta niste pantaloni trei sferturi, potriviti mai degraba pentru plaja. Doar obrajii ei imbujorati, de un rosu aprins, se asorteaza de minune la colantii pe care-i poarta pe sub pantalonasi.