Elena de la Mandinga, goala si senzuala in Dubai! CANCAN a intrat in posesia primelor cadre pe care Mandinga le-a tras in Dubai. Personajul principal al videoclipului, ce va fi lansat in prima jumatate a lunii februarie, este Elena, solista trupei, care da viata printesei Zaleilah. In videoclip, Elena afiseaza o imagine super-senzuala. Imbracata intr-un costum de baie foarte sexy, cantareata a filmat o serie de cadre incitante la bordul unei barci de mare viteza, intr-o secventa rupta parca din filmele de actiune. Plina de naturalete, Elena are forme apetisante care au pus pe jar imaginatia spectatorilor de ocazie adunati in zona in care s-au desfasurat filmarile.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Se teme ca cineva ii vrea raul si ii face vraji! Adelina cheama preotul acasa, sa sfinteasca, de trei ori pe luna! O serie de intamplari ciudate au speriat-o atat de tare pe Adelina, incat orice cadou primit din partea fanilor o inspaimanta. Asa s-a intamplat si miercuri, cand vedeta a fost sunata de receptionera de la Kanal D pentru a ridica un pachet. "Era o cutie si inauntru o scrisoare in limba germana. Persoana respectiva se prezenta ca un admirator si imi scria ca imi daruieste un talisman care sa-mi poarte noroc. Era un breloc foarte ciudat, din lemn, arata ca si cum ar fi fost foarte vechi. Eu, avand in vedere ca sunt patita si ca am gasit legaturi si lumanari arse pe la usa, buruieni in parbriz si cate si mai cate, ma gandesc ca e cineva care vrea sa-mi faca rau. Asa ca am luat brelocul si l-am aruncat la toaleta. Eu sunt credincioasa si merg foarte des la biserica si am ajuns sa chem preotul acasa chiar si de trei ori pe luna", a povestit Adelina.

O artista sexy, care abia a implinit 40 de ani! Ce-o fi fost in capul ei sa iasa asa din casa? Ghici cine-i blonda-sorcova! In cel mai nou numar al revistei Spy, Crina Matei apare intr-o ipostaza in care nu a mai fost imortalizata. Paparazzii revistei Spy au fotografiat-o la un supermarket, unde Crina era alaturi de o femeie, cel mai probabil mama ei. Ceva mai grasa si cu un look colorat, blonda a reusit sa atraga imediat toate privirile. Daca nu ar fi trecut Revelionul, probabil ceilalti clienti se puteau gandi ca au venit cu sorcova sau cu capra, daca ne luam dupa tinuta violent-colorata, pentru a colinda angajatii de la magazin.

Bianca Dragusanu are planuri mari: vrea sa devina "business woman"! Trei luni de contract o mai leaga pe Bianca Dragusanu de trustul Intact, apoi iubita lui Adrian Cristea e libera sa faca ce vrea. Ea spune ca are deja doua oferte de la doua televiziuni, pe care le analizeaza. Recuperarea dupa operatia la picior e mai mult decat binevenita pentru Bianca Dragusanu, care are, astfel, timp sa mediteze la cele doua oferte pe care le-a primit din partea a doua televiziuni. "Sunt doua propuneri foarte interesante" - este tot ce a vrut sa dezvaluie roscata pentru cancan.ro. Pana una-alta, ea este inca sub contract cu trustul Intact si are de gand sa se ocupe indeaproape de afacerea ei cu haine si sa deschida si alte magazine. "Vreau sa devin business woman!", a mai spus Bianca.

Pepe si-a gasit sufletul pereche: "Simt ca Raluca Pastrama e exact ceea ce imi trebuie. Este femeia ideala, ma intelege si ma sprijina!" Invitat in emisiunea "Happy Hour", Pepe a facut numeroase declaratii despre relatia cu Raluca Pastrama. "Daca ma enervez, va zic eu cum stau lucrurile. Da, am pe cineva. Eu nu mi-am asumat nicio relatie pana acuma. Da, Raluca e iubita mea. Si e mai mult decat iubita. Nu stau sa etalez relatia prin emisiuni. Nu-mi place sa vorbesc despre viata mea intima", i-a spus Pepe lui Catalin Maruta. "Da, ma, sunt cu Raluca. De mai mult timp decat credeti voi. Nu mi-am asumat pana acuma ca sunt cu Raluca. Un barbat cum sunt eu, care a trecut printr-un divort, nu se arunca cu capul inainte", a subliniat artistul.