Dan Bittman, asa cum nu l-ai vazut niciodata: face sex salbatic si musca de sani o femeie dezbracata! Nici daca esti cel mai inrait cinefil nu te-ai fi gandit niciodata ca il vei vedea pe Dan Bittman intr-o asemenea ipostaza. Solistul celor de la Holograf a cochetat in tinerete cu industria cinematografica si se pare ca a facut-o destul de bine. Pe langa rolul celebru din filmul lui Sergiu Nicolaescu, Orient Expres, el a mai fost distribuit in 2001 in pelicula Proprietarii de Stele unde a jucat alaturi de nume mari precum Stefan Banica Jr sau Monica Anghel. Bittman a jucat rolul unui tanar cuceritor care este indragostit de o blonda. In timpul filmarilor, el a fost nevoit sa joace si doua scene de sex, pe care le-a jucat cu pasiune.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Nicoleta Luciu prezinta "Marea siliconare": "Un kilogram de tate, sper sa le fac fata!" Vezi cum arata! La doar doua zile dupa ce a a fost operata la sani, Nicoleta Luciu e gata sa ia in piept showbizul. "Trebuie sa dorm cam doua luni pe spate. Dupa doua saptamini pot sa merg la solar. Cel mai tare ma deranjeaza ca nu mai pot sa dorm pe burta", a spus Nicoleta la "Happy Hour". "O sa repozitionam glanda mamara si o sa ii dam forma, o sa fie perfect, asa cum ti-ai dorit", i-a explicat doctorul. "Un kilogram de tate, sper sa le fac fata!", au fost ultimele cuvinte ale actritei inainte de a intra la operatie. La externare, Luciu era multumita si fericita. "Nu ma doare, ma asteptam ca prima seara sa fie mai grea. Pot sa fac sport, banda, bicicleta, pot sa urc scarile, sa ridic copiii, sa le fac baie. Sanii vor arata normal intr-o luna. Am fost operata cu laser. A doua zi m-am machiat si imbracat singura. Operatia a durat patru ore. Acum sanii sunt foarte, foarte tari, sunt inflamati. Zsolt n-a vazut rezultatul inca, vreau sa il vada pe cel final", a explicat Nicoleta, care vrea ca si sora ei Iuliana sa isi puna silicoane. "Are nevoie, sa aiba si ea cupa E, ca mine", a adaugat Luciu.

Bote socheaza: "Daca Bianca ar face primul pas, probabil ne-am impaca". Certurile dintre Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu ar putea lua sfarsit in cel mai scurt timp. Relatia lui Bote cu Denisa Nechifor se apropie de final, iar designerul si-ar putea gasi fericirea din nou in bratele Biancai. Aflat la Sinaia pentru a filma pentru un show, Bote a acordat un interviu colegilor nostri de la CANCAN TV si le-a facut o marturisire soc. Si-ar dori o relatie noua cu Bianca, daca ea ar face primul pas. "M-as impaca cu Bianca, daca ea ar face primul pas. Nu stiu ce sa zic. Probabil ca am putea avea un nou viitor. Eu vorbesc cu mama ei foarte mult, dar momentan nu putem sa vorbim de un viitor impreuna", a spus Bote la CANCAN Tv de la Kanal D.

Uite cum arata Andreea Popescu dupa operatia estetica de reconstructie a fetei! Andreea Popescu a trecut printr-o operatie estetica la Paris, in decembrie, dar a stat foarte multa vreme inchisa in casa, nemultumita de rezultate. Interventia a fost una complexa, pentru ca a implicat reconstructia fetei, dar si umplerea cicatricelor cu grasime. "Am avut voie sa ma machiez dupa o saptamana, Recuperarea definitiva va fi dupa 6 luni. Numai Dumnezeu poate face sa dispara definitiv. E un lucru sensibil pentru mine, dar nu vreau sa dramatizez. Am facut mai multe operatii de-a lungul vremii, asta sper sa fie ultima. M-am operat la Paris, pentru ca acolo au alta tehnica", a explicat Andreea Popescu la CANCAN TV, la Kanal D. Dansatoarea a spus ca operatia nu a costat-o foarte mult, dar ca aceasta nu era posibila in Romania.

Oana Lis, in pragul divortului? Si-a luat cocosel tanar si japonez! "Sper sa nu raman gravida cu el". Oana Lis s-a saturat de sotul ei asa ca a trecut la cocosei mai tineri. Sotia fostului primar al Capitalei si-a luat un nou partener campion si japonez. Pentru a nu se plictisi, Oana Lis a primit din partea echipei "Drept la tinta", un cocos, rasa matase japonez, cu care se pare ca are ganduri mari. "El m-a cunoscut pe mine pe Facebook. Viorel a zis ca imi accepta acest moft, a zis ca o sa-mi treaca. Este foarte mandru, este foarte frumos. Sper sa nu mi-l fure nimeni. Cred ca o sa ma calareasca de o sa ma zapaceasca. Sper sa nu raman gravida cu el", a declarat Oana Lis despre noua cucerire. Pentru a-i face in ciuda, Viorel Lis si-a luat si el o puicuta. "Ma gandeam s-o fac supa, dar a inceput sa planga. E cuminte, nu face galagie, nu cere bani, nu vrea la mall...", a spus fostul primar.

Ce sexy e Corina doar in chilotei! "Acum chiar ca sunt HOT". Artista, care este mamica unui baietel, si-a pastrat formele cu care innebunea fanii inca de la debutul ei in muzica. De curand, ea a realizat o sedinta foto super sexy, cu aer pin-up. Corina poarta un slip roz, extrem de provocator, o camasa cu buline si o palarie. Look-ul ei este completat de o pereche de manusi. "Acum chiar ca sunt foarte, foarte HOT. Haha, glumesc", a spus ea.