Mama lui Geanny Lazarescu, ingrijorata de disparitia afaceristului: "Mi-a zis ca e bolnav si a disparut fara urma". Un obisnuit al cluburilor de fite din Capitala si al petrecerilor fastuoase, Dan Lazarescu, zis Geanny, a iesit de pe radar la jumatatea lunii octombrie a anului trecut, in timp ce era in vacanta in Punta Gana, Republica Dominicana. De atunci, apropiatii si familia, nu mai stiu nimic de el. Ultima care a vorbit cu el este mama sa, Ioana Lazarescu, o fosta sefa la Serviciul de Contrainformatii, inainte de 1989. Surprinsa la cumparaturi de paparazzii CANCAN, mama omului de afaceri a dezvaluit, intr-un interviu exclusiv, ca are incredere ca isi va gasi intr-un final fiul.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ciprian Marica face lumina in cazul triunghiului amoros cu Ilinca Vandici si Bianca Dragusanu! "Stiu tot ce se vorbeste despre persoana mea, sunt in tema cu subiectele si vreau sa lamuresc tot ce se intampla. Vreau ca viata mea privata sa imi apartina. Daca pe plan profesional sunt deschis, dincolo de baricada as vrea ca lucrurile sa le pastrez pentru mine. Imi asum tot ce am facut si nu sunt in masura sa comentez ce a spus Ilinca. Nu vreau sa fac asta. Sunt putin trist ca anumite persoane din viata mea vorbesc despre mine. Imi e greu sa ii inteleg reactia, mai ales ca am avut o relatie doi ani de zile. Ea este o fata minunata, este o persoana desteapta, ii accept parerea, dar nu o inteleg. Cu Ilinca nu am mai vorbit de cand ne-am despartit, iar cu Bianca de cand ne-am intalnit la masa, intr-un cerc comun. Nu vreau sa spun ce am facut pentru ca nu vreau sa apar in ziare la fiecare barfa (...)", s-a destainuit atacantul celor de la Schalke 04 si al nationalei Romaniei.

Bianca socheaza si ea: "Si eu as vrea sa ma impac cu domnul Catalin Botezatu". Fosta asistenta de la Antena 1 a spus ca si ea ar fi dispusa sa reia relatia pe care a avut-o cu designerul. Bianca a marturisit ca Bote este un model pentru ea si a dat de inteles ca nu va face niciodata pasul cel mare catre impacare. "Nu ma surprinde ca s-ar intoarce la mine sau s-ar impaca cu mine, indiferent ce ar insemna asta, pentru ca, in fond, avem de-a face cu un domn altruist, sentimental si cordial, nu? Si eu m-as impaca cu domnul Catalin Botezatu, habar neavand insa ce inseamna asta. Pe de alta parte, si eu daca as fi Catalin Botezatu, m-as impaca cu mine, Bianca Dragusanu. Multe lucruri ar fi mult mai simple dupa o astfel de impacare epocala".

Ilinca Vandici intoarce foaia! "Nu am nicio dovada ca Ciprian m-a inselat cu Bianca! Am sunat-o sa o rog sa nu ma mai jigneasca". "Daca voiam razbunare, o faceam de mult. Eu mi-am spus parerea, nu am certitudinea, nici o dovada. Eu n-am de unde sa stiu ce a fost acolo, nu am fost de fata", a spus Ilinca Vandici la "Agentul VIP". Fosta iubita a lui Marica a dezvaluit ca a incercat sa faca pace cu Bianca Dragusanu, pe care a sunat-o. "Am sunat-o pe Bianca. A existat o convorbire privata, nu am simtit nevoia unei lamuriri, dar daca apare un razboi in ziare, eu nu sunt genul de persoana care sa dea curs. Am incercat sa o rog sa nu ma mai jigneasca in presa, pentru ca s-ar putea sa ajungem in instanta", a lamurit prezentatoarea TV relatia ei cu Bianca.

Miezul iernii, bronzul rezista! Sub acest sacou se ascunde un trup de zeita! Anul trecut, imaginile cu ea pe marginea piscinei, surprinse de paparazii Spy, au facut senzatie, toata lumea remarcand faptul ca picioarele ei n-au fost atinse de cel mai mare cosmar al femeilor: celulita. Anca Turcasiu, caci despre ea este vorba, a fost surprinsa de curand la un eveniment monden, de data aceasta iesind in evidenta prin bronzul puternic, in contrast puternic cu restul invitatilor.

Look inghetat pentru Cameron Diaz. Ce-o fi cu fata ei? Vedeta hollywoodiana Cameron Diaz, in varsta de 39 de ani, a fost dintotdeauna una dintre actritele foarte apreciate pentru aspectul ei proaspat. Cu toate acestea, se pare ca si senzuala blonda este macinata de gandul batranetii, motiv pentru care, spun gurile rele, ar fi trecut pe la estetician pentru unele retusuri faciale. La Saptamana Modei de la Paris, Cameron a atras atentia cu noul ei look, respectiv o fata cam umflata si o mimica parca inghetata. Diferenta fata de aspectul ei de dinainte este mai mult decat vizibila.