"Nas-oala!" Petre Craete a facut-o Andreea Tonciu sa planga in direct! Vezi cum i-a raspuns aceasta! Scandalul dintre Petre Craete si Andreea Tonciu a continuat dupa ce "Taranul cu Maserati" a acuzat-o pe aceasta ca i-ar fi propus o partida de sex in trei alaturi de Sanziana Buruiana. Andreea Tonciu a iesit din platou in lacrimi dupa un schimb de replici dure cu Petre. Invitata la emisiunea "Drept la tinta", de la Kanal D, Andreea Tonciu a vrut sa explice faptul ca tot ce a spus Petre Craete despre ea nu este adevarat. Andreea Tonciu ii cere "Taranului cu Maserati" sa fie lasata in pace, dupa ce a avut si o cearta cu iubitul ei, Nicolae Mitea, din acest motiv.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Nicoleta Luciu explica de ce si-a pus silicoane: Nu pot sa stau cu sanii "bretele", "sosete"! Un doctor specialist crede ca actrita ar fi trebuit sa mai astepte cel putin un an si o avertizeaza ca operatia pe care a avut-o la sani ar putea avea urmari destul de grave. Nicoleta nu-si face probleme dupa aceasta operatie. "In momentul in care am nascut, la doua saptamani dupa nastere, am intrat pe mana domnului doctor Kasem si automat ca el cunoaste cazul meu de la bun inceput. Sanii erau intr-o perfecta stare pentru operatie. Nu vad de ce nu m-as fi operat", a declarat Nicoleta Luciu prin telefon, in emisiunea "Povestiri adevarate". Specialistul crede ca Nicoleta ar fi trebuit sa astepte un an pana sa faca aceasta interventie. "Nu pot sa stau cu sanii bretele, sosete, ca sa treaca anul si dupa aia sa-mi fac operatie. Eu intr-un an mai am multe chestii de facut", a mai declarat Nicoleta.

Scandal bomba! Alin Oprea si Tavi Colen s-au facut varza: "Beai inainte de concerte, te aduceam pe 8 carari!" / "Esti praf, canti foarte prost live". Alin Oprea si Tavi Colen au pornit un razboi al declaratiilor. In noiembrie 2006, Tavi Colen isi anunta colegul ca paraseste trupa. Tavi a lasat sa se inteleaga ca isi doreste o cariera solo, dar pana in aceasta seara nu s-a stiut exact care au fost motivele pentru care a dorit sa paraseasca trupa. In urma cu cateva saptamani, Tavi Colen a aruncat bomba si a spus ca motivul ar fi fost Larisa, sotia lui Alin Oprea. Amandoi au fost invitati in emisiunea CANCAN TV de la Kanal D pentru a lamuri de ce unul dintre ei a ales sa paraseasca trupa. Tavi Colen a avut o interventie prin telefon in emisiunea CANCAN TV. "N-am sa intru in polemici cu Alin Oprea pentru ca nu ma intereseaza acest lucru. Nu vreau sa ma adresez direct lui Alin Oprea pentru ca eu am decis acum cativa ani... Au trecut cinci ani si nu cred ca mai conteaza de ce am plecat eu de la Talisman, este hotararea mea, luata de mine, din motive foarte obiective. As vrea sa raspunda el... Am avut niste altercatii legate de anumite intamplari si am hotarat asa: mai, nu mai suntem prieteni. Sa raspunda el la trei intrebari: ce pact am facut noi? Eu l-am rugat sa faca trei lucruri. Intrebati-l ce lucruri l-am rugat ca sa continuam", a spus Tavi Colen. "Recunosc sincer ca nu-mi amintesc!", a spus Alin Oprea.

Mihaela Radulescu: "E posibil sa iau in considerare invitatiile de a ma intoarce in televiziune". Dupa ce au aparut mai multe informatii conform carora Mihaela Radulescu s-ar intoarce in televiziune, mai exact la Realitatea TV unde sef este fostul ei sot, acum ea spune ca se gandeste serios sa discute anumite propuneri primite. Mihaela recunoaste ca in meseria pe care si-a ales-o nu poate performa decat atunci cand este dorita de public. "Inca nu e cazul sa discut propunerile pe care le-am primit in televiziune. In masura in care, ca si pana acum, voi putea face emisiuni fara sa lipsesc in timpul saptamanii de langa fiul meu, e posibil sa iau in considerare invitatiile primite. La urma urmei, in meseria asta nu performezi decat atata vreme cat esti dorit, nu cata vreme vrei tu sa fii musai pe micul ecran, nu?" a spus Mihaela.

Roxana Dita povesteste cum i-a cerut Dj Sava sa intretina relatii sexuale! "Mi-a spus ca trebuie sa-l motivez pentru ca natura a fost darnica cu mine". Fostul manechin Roxana Dita a incercat sa-si faca drum in industria muzicala si a apelat la Dj Sava, dar in loc sa ii faca o piesa, artistul i-a fi facut avanturi si i-a cerut in schimb o noapte de amor. Se pare ca Roxana Dita trebuia sa fie cea care sa se bucure de succesul de pe urma piesei "I Like the Trumpet", dar manechinul a intampinat probleme cu Dj Sava, care nu ar fi vrut ci chiar pe frumoasa satena pentru ca natura a fost darnica cu ea. "Da, mi-a cerut un favor in natura pentru o piesa. Am mers la o intalnire cu el si i-am explicat ca am intalnit tot dfelul de pesoane care imi propuneau tot felul de chestii, iar el mi-a raspuns: "Ai intalnit numai porci". Am tinut legatura, ne-am mai intalnit si cu prietenul meu de fata. La un moment dat, l-am intrebat incontinuu cat costa melodia, ca sa stiu daca pot plati. A doua intalnire a avut loc la un studio. Mi-a promis foarte multe, dupa ce am tras niste voci, din punctul meu de vedere, la misto, am tinut legatura pe internet, unde imi spunea ca voi ajunge foarte departe daca ma ajuta el. Imi spunea ca in cateva luni voi ajunge mai sus ca Anna Lesko", a declarat Roxana Dita la emisiunea CANCAN TV de la Kanal D.

Viorel Lis are cruce in Cimitirul Vesel din Sapanta! Uite ce scrie pe epitaful lui! Viorel Lis s-a distrat cu Oana cand si-a citit epitaful de pe crucea din Cimitirul Vesel din localitatea Sapanta, intr-o calatorie pusa la cale de cei de la emisiunea "Happy Hour". Cei doi soti au luat trenul din Gara de Nord din Capitala pentru a merge la Cimitirul Vesel din Sapanta, dar lungul drum i-a pus la grea incercare. "Vreau sa vad daca rezist trei zile fara Facebook", a spus Oana Lis inainte de a se urca in tren. La scurt timp, ei au fost vizitati de controlor. "Viorel a uitat sa-si faca reducerea de pensionar. Uitati, am platit tot biletul", i-a spus Oana controlorului. Sotii Lis si-au pus si ei uniforme de controlori si au mers prin tren pentru a verifica biletele calatorilor. Mai mult, ei si-au facut meseria pana la capat si le-au perforat biletele de calatorie.