Afacere paguboasa pentru sotii Banica. Cum au ramas Juniorul si "Zana" cu datorii uriase. Revista Ciao! dezvaluie in ultimul numar, care a aparut astazi pe piata, ce au facut Andreea Marin si Stefan Banica Junior cu 1.680.000 de euro, in ce i-au investit si cum, la final, afacerea s-a dovedit a fi una extrem de paguboasa pentru cei doi. Juniorul si "Zana" au facut un credit la banca pentru constructia unui bloc care a fost finalizat recent, insa socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ. Imobilul de patru etaje al sotilor Banica, situat intr-o zona rezidentiala a Capitalei, este gata, insa profitul intarzie sa apara, cei doi fiind obligati sa plateasca o rata lunara la banca in valoare de zeci de mii de euro. Si asta pentru ca, potrivit revistei Ciao!, blocul "Zanei" si al Juniorului nu aduce niciun banut la bugetul familiei. Desi asteptarile familiei Banica erau mari, lucrurile s-au schimbat pe parcurs, iar tot ce au in prezent de pe urma investitei sunt ratele uriase pe care le au de platit la banca. Blocul este gata, dar nu au ce face cu el.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Marinei Dina i-a placut foarte mult la CANCAN TV! A venit fara sutien si cu sfarcurile la vedere. Marina Dina este o fata superba si a vrut sa arate asta si fanilor ei. Ea a filmat un clip de promovare in care apare in ipostaze extrem de sexy. Pentru a-si mentine aceasta imagine ea a adoptat o tinuta pe masura cand a venit la emisiunea CANCAN TV, prezentata de Andreea Mantea si Adrian Artene. Frumoasa blonda a purtat o bluza alba, extrem de subtire care a lasat sa se vada ce are mai frumos asistenta TV. "Am facut un clip sexy pentru a-mi promova imaginea de fata frumoasa. Sunt o fata fericita, nu vreau sa vorbesc despre problemele mele. Sunt o persoana sexy, am si niste tatuaje care reprezinta labutele catelului meu, dar si litera R, initiala prietenului meu. Am un pierce in limba, dar si unul in buric.", a spus blonda despre fizicul ei. Dupa ce si-a insirat calitatile, Marina a devenit mai serioasa si a inceput sa faca dezvaluiri despre viata ei.

Alin Oprea a fost la un pas de divort in 2010. Bautura aproape ca i-a distrus casnicia. Scandalul celor de la Talisman a scos la iveala multe secrete care ar fi trebuit sa ramana in bucataria trupei. Ei bine, provocat de Alin Oprea, Tavi Colen a declarat in direct la CANCAN TV ca fostul sau coleg are probleme cu bautura. Apropiati ai familiei lui Oprea confirma aceasta ipoteza si, mai mult, sustin ca acest viciu a fost la un pas sa-i distruga casnicia lui Larisa. In urma cu aproximativ doi ani aceasta a vrut sa divorteze. Larisa Oprea, femeia care a stat se pare la baza rupturii dintre Alin si Tavi Colen, pare a fi chiar ea o victima in toata aceasta poveste. Dupa ce Tavi Colen a dezvaluit faptul ca fostul lui coleg bea mai mult decat este cazul, apropiati ai familiei lui Alin Oprea ne-au dezvaluit ca acest viciu nu i-a afectat doar viata profesionala, ci si pe cea personala. Apetitul lui pentru licori tari si incapatanarea de a renunta la ele i-au dat mult de furca sotiei, care a fost la un pas sa abandoneze "corabia". "Larisa a tras foarte mult cu Alin. Au avut enorm de multe probleme din cauza bauturii. Biata de ea se plangea la apropiati ca a ajuns la capatul puterilor.

Nicoleta Luciu isi va arata sanii imensi intr-o prezentare de costume de baie. Uite ce decolteu adanc are dupa "siliconare". Nicoleta Luciu se reface usor, usor dupa operatia suferita la sani si a inceput sa poarte haine mai decoltate, ca in perioada in care facea furori in revistele pentru barbati. Invitata la "Happy Hour", Nicoleta i-a promis lui Maruta ca va defila in costum de baie la el in emisiune atunci cand sanii ei vor fi vindecati complet.

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea nu mai formeaza un cuplu! S-au despartit! Dupa aproape trei ani de relatie ce parea sa duca spre nunta, Bianca Dragusanu si fotbalistul Adrian Cristea nu mai formeaza un cuplu. Problemele din ultima vreme dintre Bianca si "Print" - cum ar fi declaratiile lui Catalin Botezatu despre o eventuala impacare sau faptul ca fotbalistul se tot afiseaza cu diverse admiratoare - au cantarit greu in relatia celor doi si au dus-o spre un final destul de abrupt. Chiar daca toti prietenii cuplului se asteptau sa ii vada casatoriti, mai ales ca abia sarbatorisera logodna, lucrurile s-au schimbat chiar inainte de plecarea lui Cristea in cantonamentul din Antalya. "Adi a plecat in cantonament de la mine de acasa, de la copilul nostru. A venit obosit, dar cu haine curate. De fiecare data cand vine la noi este fericit, nu stiu cum este cu Bianca. Stiu ca de cateva zile sunt despartiti" a spus Denisa Nechifor la Kanal D.

Deea Maxer si-a pus silicoane la Adina Alberts! Uite ce sani are acum. Deea Maxer si-a pus silicoane. Bruneta are acum sani noi si incearca sa se bucure cat de mult poate de implanturile cu silicon. Ea a ales sa faca aceasta schimbare la doctorul Adina Alberts, cea care a mutilat o femeie si care a lasat-o cu urme vizibile pentru tot restul vietii. Deea spune ca este ea se considera un caz fericit si ca nu a avut pana acum nicio problema cu silicoanele puse. "Ma simt foarte bine pentru ca dupa ce sotia ta iti aduce cel mai frumos cadou, adica pe fiul nostru Andreas, sunt alaturi de ea atunci cand isi doreste sa ajunga la forma pe care o avea cand am cunoscut-o. O sa ma bucur de noii sani ai ei, dar momentan ma impiedica bustiera" a spus Dinu Maxer, sotul Deei la CANCAN TV.