Tanara care sustine ca a fost iubita manelistei Carmen Serban a picat testul cu detectorul de minciuni! Dezvaluirile-bomba din emisiunea CANCAN TV de la Kanal D si marturia incredibila facuta in editia de ieri a cotidianului nostru de catre tanara Claudia Ilie din Piatra Neamt au declansat un adevarat tavalug de declaratii. Mai multe persoane au telefonat la redactie si au povestit ca fie au vazut-o pe manelista in compania unor lesbiene declarate, fie ca unele relatii din trecut s-au destramat tocmai pentru ca artista se imbraca barbateste si tragea cu coada ochiului la femeile de pe strada. Mai mult, tanara care sustine ca a fost iubita lui Carmen Serban timp de cateva luni a oferit noi amanunte despre relatia consumata in apartamentul cunoscutei cantarete. "Se purta foarte frumos cu mine. Dimineata, ea era prima care se trezea si imi facea cafeaua.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Pepe se pregateste sa o ia de sotie pe Raluca Pastrama, femeia care peste sapte luni si jumatate ii va oferi un copil. Andra si Maruta ii vor fi nasi. La fix un an de cand relatia cu Oana Zavoranu a inceput sa se deterioreze, fapt care a dus la un divort iminent, Pepe se pregateste din nou de insuratoare. Aleasa lui este Raluca Pastrama, femeia care il va face pe artist tatic. Desi Pepe sustine ca este vorba doar de o suspiciune neconfirmata, surse din cadrul Spitalului Medlife, unde Raluca si-a facut ecografia, ne-au confirmat faptul ca aceasta este insarcinata in sase saptamani si, daca sarcina decurge normal, peste sapte luni si jumatate va deveni mama. In aceste conditii, nunta ar fi urmatorul pas. Potrivit unui apropiat al cupului, familia Ralucai a demarat deja pregatirile. Conform declaratiilor acestuia, cununia civila ar trebui sa aiba loc in aceasta primavara, iar nasii au fost deja alesi.

Giulia Anghelescu: "Mama nu a mai vorbit cu mine cand a aflat ca sunt insarcinata, nici noi nu ne doream un copil". Fosta solista a trupei DJ Project a marturisit ca in momentul in care a aflat ca este insarcinata a fost atat de socata incat "nu a avut cuvinte jumatate de zi". Vestea a luat-o prin surprindere si pe mama ei. "Mama era plecata in vacanta cand i-am zis. N-a mai vorbit cu mine pana cand s-a intors in Bucuresti. Eu imi facusem niste planuri legate de cariera mea muzicala care pareau ca vor fi date peste cap de acest copil. Nici ea nu stia cum sa reactioneze, socul a fost foarte mare si pentru familia mea, si pentru cea a lui Vlad. Pana la urma, s-au obisnuit cu ideea si acum de-abia asteapta bebelusul", a povestit Giulia.

Leo de la Strehaia, despre Carmen Serban: "Am mai 'incercat-o' asa, ca eu sunt vagabond, dar nu a acceptat sa facem sex cu alta femeie". "Dar eu, din cate stiu, nu ma pricep sa fiu regizor. Si nu ma vad sa fiu in spatele Anei", a afirmat Leo de la Strehaia prin telefon la CANCAN TV. Ana Claudia recunoaste ca Carmen Serban i-a povestit ca Leo si-a luat un apartament vizavi de blocul artistei, ca sa o salute dimineata la cafea. Intrebat ce stie de acest scandal dintre Carme Serban si Ana Claudia, Leo a explicat: "Exact ce a zis si Ana, eu nu stiu nimic pentru ca eu am intrerupt orice legatura cu Carmen de foarte multi ani. Cat timp am fost eu cu Carmen Serban nu s-a intamplat niciodata sa vad sau sa imi zica vreodata ca ar vrea ceva cu o femeie sau ceva de genul!"

Planul stupefiant al Monicai pentru a obtine custodia Irinei. Moni tace si face. Desi nu i-a comunicat absolut nimic lui Irinel Columbeanu ca are de gand sa ceara din nou instantei custodia fetitei lor in varsta de cinci ani, iata ca, prin intermediul avocatului, aceasta a trecut, din nou, la atac. Culmea, ea isi doreste sa-l bata pe fostul sau sot chiar cu propriile arme, mai ales ca instanta a hotarat ca fetita sa ramana la el datorita faptului ca are conditiile si resursele materiale necesare pentru a o intretine. Astfel, Moni pretinde ca Irinel nu are venituri lunare "previzibile si constante, nu detine bunuri in proprietate, ci este doar tolerat de tatal sau in imobilele proprietatea acestuia".

Daniela Gyorfi si-a schimbat silicoanele. Daniela Gyorfi a fost prima artista din Romania care si-a facut implant mamar si nu s-a ferit niciodata sa recunoasca faptul ca a ajutat natura prin intermediul chirurgiei estetice. Nu a facut o singura operatie, ci doua. Din pacate pentru ea, nu au fost cele mai reusite si, pentru a-si recapata fermitatea bustului, se zvoneste ca ar fi recurs la o a treia. Pe aceasta, Daniela nu o recunoaste, cu toate ca unele modificari vizibile ale decolteului ei exista. Recent, artista a ajuns din nou sub bisturiul esteticianului. Aceasta interventie era absolut previzibila dupa ce Daniela Gyorfi a declarat in repetate randuri ca bustul ei si-a pierdut fermitatea dupa nastere si necesita o... reconditionare.

Bataie pe Victoria Beckham la Oscaruri. Pentru editia din 2012, Victoria Beckham (37 de ani) pare sa fie unul dintre cei mai razvniti designeri. Potrivit presei britanice, nevasta lui David Beckham trudeste ca o furnicuta dupa ce mai multe vedete au contactat-o si i-au cerut sa le faca o rochie. Pana acum, se stie ca Charlize Theron, Cameron Diaz si Gwyneth Paltrow vor sa apara la Oscaruri in straie de la Posh. Printre celelalte vedete care s-au aratat in trecut mari fane ale hainelor create de Victoria Beckham se numara Drew Barrymore, Blake Lively, Elle Macpherson si Mary J Blige.