Mihaela Radulescu, asa cum n-ai mai vazut-o niciodata! Iti arata ce este senzualitatea intr-un clip fierbinte, pe care n-o sa-l uiti usor! Explozie de senzualitate si pasiune in clipul filmat de Mihaela Radulescu pentru prima linie vestimentara a Danei Budeanu, "Lolita"! Infiorata de atingerea vaporoasa a dantelei rochiei care o invaluie, Mihaela demonstreaza inca o data de ce este una dintre cele mai sexy femei din Romania. Simte ca nimeni alta privirile atintite asupra sa si se "joaca" senzual cu camera, in timp ce-l asteapta pe el... Dorinta pluteste in aer, printre voalurile fine si emotiile starnite de privirea inocenta si pasionala a femeii care stie cu adevarat sa iubeasca.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Daniela Gyorfi a fost operata de urgenta la sani: "Una dintre proteze imi alunecase intre coaste si imi dadea dureri crunte". Asa cum CANCAN a anuntat in editia de ieri, Daniela Gyorfi a suferit o noua interventie de remodelare a bustului. Cantareata ne-a marturisit in exclusivitate prin ce a trecut si ce a determinat-o sa faca aceasta noua operatie. "Nu a fost o fita, ci o urgenta. Nu am facut operatie din proprie initiativa, ci la recomandarea medicului care mi-a descoperit complicatii grave la sanul stang", ne-a declarat Gyorfi. Miercuri, Daniela Gyorfi s-a internat de urgenta la Spitalul de Chirurgie Plastica si Reparatorie de pe Calea Grivitei. Ceea ce parea a fi doar o interventie estetica asupra sanilor a fost de fapt o operatie complicata care a durat sase ore. Daniela Gyorfi ne-a declarat ca, desi intentiona sa-si schimbe implanturile cu silicon, procedura a fost grabita de o urgenta.

Dana Savuica cu sfarcul la vedere la un eveniment monden. Model de renume pe vremuri, curtata de toata suflarea barbateasca din tara, Dana Savuica incearca sa-si resusciteze sex-appealul, chiar daca ajunge sa forteze putin nota. Invitata la un eveniment monden cu staif, blonda s-a dovedit a fi o prezenta absolut spectaculoasa. Prin topul din dantela rara, mijea din cand in cand cate un sfarc scos la inaintare in batalia pentru recunoastere.

Silvia Pop, dependenta de sex! "Este o necesitate, ca si mancarea". Silvia Pop nu are niciun gand de maritis, cu atat mai mult sa faca un copil. Blonda vrea sa-si traiasca viasa dupa bunul plac, iar pentru ea doua lucruri sunt elementare: sex si mancare. Silvia Pop nu respecta nicio regula si nu tine cont de parerea nimanui, asa ca daca ea nu vrea sa aiba copii nu va avea si pentru ca nu poate si nu vrea sa renunte la sex. "Nu vreau nici sa ma casatoresc, nici sa fac un copil. Trebuie sa fac cum face toata lumea sau ca asa vrea mama? Eu nu vreau sa fac deloc un copil. O viata sexuala este obligatorie, ca si mancarea. Din punctul meu de vedere, sexul este o necesitate", a declarat vedeta pentru Zeus TV.

Simona Trasca socheaza! "Vreau sa fiu si eu c***a!" Daca tot este considerata o femeie usoara, Simona Trasca s-a gandit ca ar fi cazul sa si devina, poate macar atunci este apreciata. Supranumita Pamela de Romania, blonda s-a suparat rau pe lumea care o vorbeste de rau si care crede ca este dornica doar de distractie, cand ea isi doreste sa fie iubita. "Vreau sa fiu si eu c***a?! Ca asa nu sunt apreciata si oricum toata lumea ma considera c***a chiar daca stau n******a cu saptamanile ... lunile si nu mi-a ridicat nimeni statuie... sa ma pis pe conceptiile din ziua de azi cand aparentele insala si lumea a innebunit vrea numai distractie ... bautura si sex... uite ca eu vreau dragoste nah!!! Am nervi!", a scris blonda pe Facebook.

Coco Pitzipoanca se crede "Fecioara cu pruncul la san", dar in pielea goala! Uite in ce hal s-a pozat cu nepotul ei! E recunoscuta pentru fotografiile ei in care isi infatiseaza posteriorul in diferite pozitii, dar, de data asta, a trecut la lucruri mult mai grele. Coco, sotia lui Ice-T, are un comportament cel putin ciudat in fata nepotelului ei. La doar cateva luni de viata, copilul deja a vazut tot ce se putea vedea la matusa lui. "Ora 1 noaptea in Los Angeles si sora mea Kristy imi face poze, in timp ce eu si nepotul meu, bebe Austin, incercam sa dormim. Bai, e un copil rasfatat", a scris Coco pe Twitter. Numai ca poza pe care a postat-o o infatiseaza complet goala langa copilul de doar cateva luni, cu suzeta si scutec, care pare ca o mangaie pe san.