Videochat cu Carmen Serban! Discuta pe messenger cu barbatii in timp ce o avea pe Ana Claudia in casa! Inregistrarea video realizata in mai 2010 - exact in perioada in care tanara din Piatra-Neamt Claudia Ilie sustine ca a locuit alaturi de artista - a fost primita la cunoscuta adresa de e-mail pont@cancan.ro si infatiseaza o Carmen Serban altfel decat pe scena sau pe platourile de filmare. Imbracata lejer, cu un decor incredibil: cratite, tigai si o hota ce troneaza langa mobilierul suspendat pe perete, Carmen Serban apare tastand de zor, intr-o discutie cu un barbat. La un moment dat, cantareata se ridica de pe scaun si, zambind, face o pirueta, vrand parca sa-i arate interlocutorului sau ca, desi are o varsta, se mentine in forma. La fel de zambitoare, cantareata se asaza pe scaun si continua sa vorbeasca, infulecand, din cand in cand, din farfuria aflata langa laptop.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Oferta-soc a Giuliei Anghelescu! I-a propus lui Catalin Josan sa se mute la ea! Giulia Anghelescu experimenteaza sentimentele unei viitoare mamici. Desi este insarcinata in opt luni, cantareata nu si-a intrerupt activitatea si continua sa alerge zilnic prin oras la volanul masinii ei. Probabil, acesta este si motivul pentru care fetita ei nenascuta inca este extrem de agitata. Giulia insa a gasit leacul. Muzica lui Catalin Josan o linisteste instantaneu. Viitoarea mamica le-a povestit colegilor ei de la radio ca, recent, a filmat pentru prima editie din acest sezon a emisiunii "De suflet" (Pro TV International), care se va difuza in aceasta seara, si ca i-a marturisit Danei Rogoz, prezentatoarea show-ului TV, ca intentioneaza sa-l convinga pe Josan sa se mute la ea in primele doua luni dupa ce va naste.

Italianul negociaza ca la piata pentru blondina! Fostul iubit al "Pamelei de Romania" vrea sa o cumpere de la parinti! Dupa zeci de scandaluri si batai intre el si Simona Trasca, Miguel tot nu este gata sa renunte la blondina cu care a impartit patul in trecut. Pentru ca Simona nici nu mai vrea sa auda de el si ii respinge toate avansurile, italianul vrea sa merga cu bani la parintii fostei iubite si sa o cumpere ca pe o marfa. "M-am hotarat sa ma intorc in Romania si sa ma intalnesc cu parintii Simonei. Vreau sa negociez un pret si sa o cumpar de la ei. Normal, pretul ei este mult mai mic, dar sunt pregatit sa dau 20.000 de mii de euro pentru ea. Numai asa sper sa o am doar pentru mine pe Simona", si-a exprimat intentiile afaceristul italian.

Dana Budeanu s-a lansat in moda cu trei linii vestimentare fabuloase! Stilista Dana Budeanu s-a lansat in lumea modei, iar debutul ei a fost primit cu ropote de aplauze din partea vedetelor prezente la evenimentul ce a avut loc joi seara, la magazinul The Place Concept Store. Aceasta a lansat deja trei linii - Dana Budeanu Haute Couture, cu rochii confectionate din materiale unicat, "Lolita", a carei imagine este Mihaela Radulescu, si o linie de tricouri si rochii casual, confectionate din bumbac foarte fin. Cu o cariera de opt ani in domeniul criticii vestimentare si stylingului, celebra stilista Dana Budeanu a trecut de cealalta parte a baricadei debutand ca designer. Desi, pana acum, a conceput haine pentru ea insasi si pentru cateva vedete de imaginea carora se ocupa, precum Andra sau Corina, iata ca joi seara si-a facut oficial debutul in moda, prezentand trei linii vestimentare diferite.

Nicoleta Luciu, dezastru vestimentar la o petrecere. Chinuita intr-o rochie oribila! Cum iubitul ei este un afacerist bogat, Nicoleta Luciu nu duce lipsa de resurse materiale, astfel incat si-ar putea crea o garderoba de invidiat. Mai mult chiar, nici nu are probleme cu silueta, astfel incat si-ar putea permite sa poarte aproape orice. Insa vedeta pare indiferenta la acest aspect si mai ales in perioadele in care a fost insarcinata sau imediat dupa nastere a gresit flagrant, alegand cele mai nepotrivite haine. Dana Budeanu, stilistul revistei Ciao! i-a dat o serie de sfaturi si in numarul existent pe piata al revistei, aparitia ei fiind catalogata drept un dezastru.

Monica, ignorata in America. Mr. Pink isi promoveaza bauturile cu actori celebri! Daca atunci cand vine in Romania, Monica nu lasa din mana cutiile de energizant Mr. Pink, in America de promovarea acestor bauturi se pare ca se ocupa vedete adevarate. Luna trecuta, Mr. Pink a profitat de mediatizarea Globurilor de Aur si a incheiat contracte cu doi cunoscuti actori din serialele la moda din America. Unul dintre ei este Kevin Dillon, alias Johnny "Drama" Chase, din "Entourage". Actorul in varsta de 45 de ani s-a pozat la petrecere cu o cutie de bautura cu ginseng, la fel ca si colegul sau mai tanar de breasla, Rico Rodriguez II, din serialul "Modern Family".