Whitney Houston traia in gunoaie si isi facea nevoile in scutece! Avea halucinatii si se lovea singura! Regretata artista a trecut printr-o perioada extrem de dificila la inceputul anilor 2000. Whitney Houston ajunsese sa aiba halucinatii din cauza drogurilor, traia intr-o mizerie inimaginabila si avea nevoie de pampersi. Intr-un interviu acordat de cumnata lui Whitney, in 2006, aceasta povestea cum cantareata nu mai era in stare nici macar sa se deplaseze pana la baie sa-si faca nevoile. Femeia a oferit presei si fotografii din baia artistei, murdara si plina ochi cu medicamente, droguri, ambalaje si mancare stricata. "Whitney sta inchisa in dormitor zile la rand, in gramezi de gunoi, si nu se spala lungi perioade de timp. Cand este drogata vede demoni care apoi o bat, dar adevarul este ca se loveste singura cu pumnii", spunea Tina Brown in interviul pentru The National Enquirer.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Andreea Podarescu, lesbiana? A fost vazuta in tandreturi cu o blonda! Sefa Partidului Brunetelor este atrasa, se pare, de femei si nu rateaza niciun moment sa arate acest lucru. Andreea Podarescu a fost surprinsa in timp ce era foarte intima cu o blonda pe nume Alexandra. Focoasa bruneta a mai fost fotografiata in urma cu cateva zile sarutandu-se cu Roxana Marinescu.

Isi revine dupa despartire! Iulia Vantur - primele poze cu un barbat dupa despartirea de Moga! Dupa despartirea de Marius Moga, Iulia Vantur nu s-a mai afisat in compania niciunui barbat. Fie a fost extrem de discreta si a preferat sa-si duca viata amoroasa prin alte colturi ale lumii, fie chiar nu a intalnit niciun inlocuitor pentru Moga. Cert este ca vedeta nu a fost vazuta, pana acum, cu niciun barbat. Acum cateva zile, paparazzii revistei Ciao! au fotografiat-o pe Iulia Vantur alaturi de doi barbati si o domnisoara. Dupa cum reiese din fotografii, unul dintre barbati si tanara formau un cuplu, lucru demonstrat prin faptul ca se sarutau la orice pas. Cei patru au fost surprinsi in momentul in care ieseau din Teatrul Metropolis, acolo unde Vantur joaca in piesa "Lautrec la bordel", si se indreptau catre un restaurant din Capitala. Dupa ce au cinat, au mers in apartamentul Iuliei, pe care l-au parasit abia a doua zi, cand au continuat un tur al restaurantelor si magazinelor din Bucuresti. Pentru ca in tot acest timp nicio a treia femeie nu si-a facut aparitia, s-ar putea spune ca barbatul singur este un posibil candidat la inima blondei, mai ales ca aceasta se amuza teribil la glumele pe care le facea tanarul.

Simona Trasca: "Marius Baldovin e un pis*t bolnav. Eu nu am fost niciodata curva in Spania". Marius Baldovin a acuzat-o pe Simona Trasca ca este lesbiana si ca a fost "curva" in Spania. Contactata de cancan.ro, Simona Trasca ne-a declarat ca Marius Baldovin minte si poate sa demonstreze acest lucru. "Marius nu m-a vazut in viata lui. Nu stiu de unde a facut rost de numarul meu. Asta vrea sa isi faca publicitate pe spatele meu. El a zis ca eu am fost curva in Spania, dar nu am fost niciodata in Madrid. Am fost in Italia, Anglia, SUA, dar niciodata nu am fost in Spania. Marius asta nu m-a vazut in viata lui. M-a cautat pe Facebook, m-a vazut in fotografiile lui Hentz si spunea ca vrea sa faca sex cu mine. L-am rugat pe Hentz sa il stearga de la prieteni si de aia s-a enervat pe mine", ne-a spus Simona. Ea a facut cateva declaratii referitoare si la Miguel, fostul ei iubit.

Scene inedite cu Cezara! Asistenta lui Morar, fortata sa stea in chiloti o zi intreaga! Cezara, una dintre cele doua blonde ale lui Mihai Morar, a jucat rolul principal in cel mai nou videoclip al fiului Matildei Pascal Cojocarita. Materialul s-a filmat int-un decor intim, intre asternuturi, iar Cezara nu a purtat decat lenjerie intima. 'Till the Moonlight". Asa se numeste piesa pentru care Alin Pascal Cojocarita a filmat un videoclip saptamana trecuta. Si pentru ca a avut nevoie de o eroina, artistul a apelat la colegele lui de la emisiunea "Rai, da' Buni". Dupa o scurta perioada de gandire, a dat-o la o parte pe Rodica si a ales-o pe apetisanta Cezara. Aceasta a jucat rolul unei femei romantice si indragostite care se gandeste la fostul ei iubit. Pentru acest personaj, blonda nu a purtat decat lenjerie foarte sexy. Clipul s-a turnat intr-un decor intim, intr-un pat urias, intre asternuturi. Filmarile au durat o zi inteaga, timp in care Cezara a fost fortata de imprejurari sa-si pastreze tinuta extrem de sumara.

Jennifer Lopez, goala si mai sexy ca niciodata in reclama la noul ei parfum! Cantareata in varsta de 42 de ani a pozat nud pentru o reclama la noul ei parfum, intitulat "Glowing". Artista si-a postat pe pagina ei de Facebook Jennifer Lopez Greece o fotografie care face parte din promovarea parfumului ei. Jennifer este foarte bronzata, are pielea unsa cu uleiuri, iar parul este ud, de parca tocmai ar fi iesit de sub dus. Diva a pozat nud pentru reclama noului ei parfum, "Glowing", acoperindu-si sanii si zonele intime cu mainile. "Glowing" este al 18-lea parfum pe care J. Lo il lanseaza.