Vica, amanta lui Piturca, a facut avort pentru ca l-a prins cu alta in patul ei! Vica a spus ca nu are de ce sa isi faca griji in ceea ce priveste rezultatul final, dar totusi nu intelege de ce Victor Piturca nu vrea sa isi recunoasca fiul. "Eu nu cred ca Victor ar vrea sa masluiasca rezultatele testului. El stie clar ca e copilul lui si nu are de ce sa se fereasca. Eu nu am mai vorbit cu Piti. Stiu ca el nu a comentat deloc procesul intentat de mine. Fiului meu ii e dor de el si mereu imi spune ca il asteapta sa ii aduca jucarii. Pana acum i-am spus ca e plecat si ca o sa vina, iar eu cred ca o sa vina. Sa-si recunoasca baiatul ar fi cel mai intelept pentru el. Nu stiu ce suma trebuie sa primesc, legal e vorba de 25% din venit, dar stiu ca se da cat are nevoie copilul, intr-un mod real. (...).

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Tonciu stie de trei ani despre idila dintre Meme si Florin Salam, dar ii este teama sa vorbeasca. E santajata cu un filmulet XXX? Frate, frate, dar branza e pe bani. Desi este prietena ei cea mai buna, Tonciu nu prea a sustinut-o foarte mult pe Sanziana in scandalul cu Meme, iar reporterii CANCAN au aflat si care este motivul pentru care Andreei ii este frica sa se bage. Astfel, se pare ca Dan Cioara, logodnicul lui Beatrice Tican, detine un filmulet in care Tonciu i-ar face sex oral unui fost prieten, ea temandu-se ca aceasta filmare sa nu ajunga si in mainile lui Meme, care ar putea-o santaja. La sfarsitul anului trecut, George Ciubotaru chiar a mentionat in direct la emisiunea lui Lazarus de la Zeus TV despre existenta acestui filmulet, moment in care a aflat si Meme, urmarind emisiunea.

Varciu, ravasit de sentimentele pentru Adelina in ziua cununiei lor: "Calvar mi-e viata fara tine". Desi a trecut un an si noua luni de cand a pus capat mariajului cu Adelina Pestritu, Liviu Varciu suspina inca dupa fosta sa sotie. Ieri, cu o zi inainte de 14 februarie, data la care in urma cu trei ani se casatorea cu Adelina, Liviu a postat pe pagina sa de Facebook versurile unei romante de dragoste ce par a-i fi dedicate brunetei. "Ti-am dat tot ce ai vrut/Ti-am dat ce am avut/ Ti-am dat sufletul, inima mea/Mi-ai dat nopti de amor/Mi-ai dat nopti de dor/ Mi-ai dat tot ce o femeie poate da". Asa suna versurile unei romante de dragoste, veche de cand lumea, alese de Varciu pentru a-si exprima starea sufleteasca in care se afla, ieri, in ajun de Valentine's Day.

Iulia Vantur si ieseanul Marius Scovronschi au fost impreuna si in 2010, cand blonda era separata de Moga. O consoleaza dupa fiecare despartire! Stirista de la Pro TV are o armata de curtezani, dar se pare ca, dupa incheierea relatiei cu Marius Moga, in luna iulie a anului trecut, blonda se teme sa se implice intr-o noua poveste amoroasa. Cu toate acestea, Iulia Vantur nu numai ca nu refuza, ba chiar se bucura din plin de compania unui mai vechi prieten din Iasi, alaturi de care a fost fotografiata de paparazzii revistei Ciao! la sfarsitul lunii trecute si care, surpriza, a innoptat in apartamentul ei. Tanarul, pe nume Marius Scovronschi, pare a fi disponibil sa o consoleze pe Iulia de fiecare data cand sufera in urma unui esec amoros, cei doi fiind vazuti impreuna si in mai 2010, la Festivalul Modei de la Iasi, tanarul avand si un blog de moda.

Delia Matache s-a intors acasa de la 30 de grade Celsius la -17. A schimbat doua continente si patru avioane. Doua continente, patru avioane, zeci de ore de zbor si, colac peste pupaza, un ger de crapa pietrele. Cam asa s-a desfasurat drumul de intoarcere din vacanta pentru Delia si iubitul ei, Razvan Munteanu. Cei doi se pot insa considera norocosi pentru ca au fost inspirati sa revina in tara sambata, pana sa fie instaurat noul cod portocaliu care s-a abatut asupra zonei de sud si sud-est a tarii. Sosita direct de la plaja, bronzata si cu un tonus de invidiat, cand a dat cu nasul de zapada, Delia a reactionat ca un copil si a iesit la joaca si sa-si curete masina care se afla sub un munte de omat.

Oana Zavoranu, despre mama ei: "Am reusit dupa multi ani sa avem o relatie frumoasa, civilizata, naturala". Intrebata de Cristi Brancu ce s-a schimbat intre ea si mama ei incat a survenit un moment atat de calm, Oana a spus ca atat ea, cat si mama ei s-au schimbat. "Cristi, a fost un declic. Cred ca ne-am schimbat un pic amandoua. Cred ca situatia extrem de confuza in care eu am recunoscut - pentru ca mi s-a parut firesc pentru publicul meu sa o fac - situatia in care eu m-am aflat cred ca a facut ca si ea sa-si dea seama ca poate faptul ca nu a fost langa mine atunci cand aveam nevoie, a fost si acesta unul din motivele pentru care am ajuns la un moment dat pe marginea prapastiei", a marturisit Oana Zavoranu.

Fiica lui Whitney Houston a adormit in cada, in acelasi hotel. Era sa moara inaintea mamei ei. Pare ca familia regretatei artiste americane Whitney Houston este blestemata. Fiica acesteia, Bobbi Kristina, in varsta de 18 ani, era sa moara cu o zi inaintea mamei ei. Potrivit Tmz.com, Bobbi, care era cazata la acelasi hotel ca si mama ei, Beverly Hilton din Beverly Hills, a adormit in cada. Tanara a fost salvata de prietenii ei. Acestia au batut insistent la usa, iar cand au vazut ca Bobbi nu raspunde, au spart-o. Adolescenta adormise in baie si exista riscul sa se inece. Cosmarul lui Bobbi nu s-a terminat insa aici. Fiica lui Whitney a ajuns la spital de doua ori in doar 24 de ore dupa decesul mamei ei, care a fost gasita moarta in cada. Fata a avut un soc cand a aflat ca mama ei a incetat din viata. A incercat sa intre sa o vada pe Whitney, dar politia nu i-a dat voie.