Nikita duce viata de vis in Spania! Munceste 4 ore, castiga 1.800 de euro, plateste chirie 600 de euro si are doi copii! Nikita a disparut o perioada extrem de lunga din mondenul romanesc, dar s-a intors mai puternica. Ea spune ca si-a construit o noua viata in Spania, si-a descoperit iubirea si a mai facut inca un copil. A renuntat la comportamentul agresiv si s-a angajat ca femeie de serviciu pentru un salariu lunar de 800 de euro. Pe langa acesti bani, ea mai primeste 1000 de euro de la statul spaniol pentru ca are statut de "femeie maltratata". "Sunt o femeie puternica si nu ma voi intoarce niciodata in genunchi. De doua luni am devenit mama pentru a doua oara. Am un baietel, pe care il cheama David, iar botezul lui il fac in Spania. Tatal lui este iubitul meu, Dani din Dorobanti, un baiat care m-a atins acolo unde trebuia sa ma atinga. Un om iubitor, care are grija de mine, care ma respecta si ma trateaza cum trebuie. L-am cunoscut in Spania si el m-a cucerit. Suntem o familie si ne iubim mult de tot. El munceste in constructii, meserie foarte bine platita acolo. Momentan nu ne gandim la casatorie, vreau sa imi vad copiii mari nu sa ma gandesc cum arat in rochie de mireasa", a dezvaluit Nikita la CANCAN TV.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Bianca Dragusanu si-a batut joc de coregrafia melodiei "Ai si eu te pego"! Vezi cum danseaza in stilul ei! Invitata sa danseze pe coregrafia melodiei "Ai si eu te pego", Bianca Dragusanu a preferat sa aiba propriul ei dans si sa nu imite pe nimeni. Adrian Cristea, alias Bursucu, a incercat sa ii dea lectii de dans Biancai Dragusanu si s-o invete coregrafia celei mai cunoscute melodii a momentului, in emisiunea "Rai da'buni" de la Antena2, dar roscata nu a vrut sa fie inca o persoana care sa imite acele miscari, ci sa se miste asa cum simte ea. "Mie nu-mi place coregrafia asta, o face toata lumea. Mie imi place sa fiu eu. Daca eu simt sa ma misc asa.... De ce trebuie sa dansez cum danseaza toata lumea?", a spus Bianca Dragusanu inainte sa danseze precum o masina cu tractiune pe spate, dupa spusele moderatorului Mihai Morar.

Povestiri absolut fabuloase ale lui Costi Ionita de la Gala Premiilor Grammy! "Starurile de la Hollywood au dansat pe muzica romaneasca". Costi Ionita a avut privilegiul de a fi singurul roman care a participat, duminica, 12 februarie, la cea de-a 57-a editie a Galei Premiilor Grammy, eveniment grandios desfasurat la Los Angeles. Desi nu a reusit sa impuste premiul la categoria "Best reggae album", unde fusese nominalizat alaturi de Shaggy, Costi marturiseste ca a trait cel mai fericit moment din viata sa, simtindu-se acolo, printre greii industriei muzicale, mandru ca este roman. Momentul in care Costi a simtit ca i se umple inima de bucurie si a avut pornirea de a striga in gura mare ca este roman a avut loc la o megapetrecere organizata dupa festivitatea de premiere, unde au fost prezente staruri mondiale cu greutate. Ceea ce i-a declansat artistului acest val de sentimente puternice nu are insa legatura cu creatia sa, cum s-ar fi banuit, ci cu cea a unui alt roman apreciat peste hotare.

De ce si-a pus silicoane Nicoleta Luciu? "Nu ma mai suportam, evitam oglinda". Nicoleta Luciu a explicat de ce a ales ca la scurt timp dupa ce a nascut pentru a doua oara sa-si puna silicoane. Vedeta de televiziune a precizat ca sanii ei aratau foarte urat dupa sarcina cu tripletii si nu se simtea deloc bine in pielea ei. De asemenea, ea nu voia ca iubitul ei, Zsolt, sa admire o alta femeie. "Nu ma mai suportam asa! Dupa prima sarcina, sanii aratau foarte bine, dar dupa a doua, am zis ca trebuie sa fac aceasta operatie, ca sa nu ma ascund tot timpul si sa evit oglinda", a spus Nicoleta Luciu pentru "PoveStiri de Noapte". "Nu putem sa stam asa daca nu aratam bine, sa nu fim multumite de noi, sa nu fim multumite de faptul ca iubitii nostri se uita la altele. In momentul in care mergi la un party, la o nunta, la un botez si vine una care arata impecabil, este imposibil ca partenerul sa nu bage o ocheada si sa zica 'Uite ce draguta e si ce bine arata' si sa aiba aceeasi parere si despre iubita, nevasta", a mai declarat ea.

Florin Piersic Jr socheaza intr-un film care te va face sa il compari cu tatal sau: "Imi plac gagicile cu ata in c*r! Lor le place sa-mi spuna ce p**a mare si tare am! Un f***i ca la carte e tot ce conteaza". Daca nu l-ai vazut niciodata pe Florin Piersic Jr. intr-un film sau o piesa de teatru nu ai cum sa ratezi ocazia asta. Piersic Jr. a incercat si numere de stand up comedy in care a aratat ca se si pricepe. Desi are un monolog , nu la fel de simplu ca numerele de stand up comedy cu care suntem obisnuiti, Florinel a reusit sa starneasca ropote de aplauze, dar si o gramada de zambete de la cei care il ascultau. Piersic a incercat sa isi povesteasca viata de amant si a impartasit celor din jur modul in care el agata fetele. Cuvintele vulgare si metaforele au facut deliciul oamenilor din public, dar au facut si dovada talentului tanarului actor. Prima reprezentatie face parte dintr-un numar de Stand - Up, in timp ce cea de a doua este desprinsa din piesa de teatru "Sex, Drugs and rock' n ' roll". Iti place? Ce nota ii dai?

Andreea Tonciu s-a despartit iar de Mitea: "Nu am avut pic de intimitate cu acest barbat". Andreea Tonciu si Nicolae Mitea s-au despartit definitiv, din nou, pentru a 8-a oara. Andreea Tonciu a dezvaluit de ce relatia ei cu Nicolae Mitea nu a mers. Modelul a declarat ca fotbalistul era prea legat de fratii lui si ca era nevoita sa locuiasca cu ei sub acelasi acoperis. "Ne-am despartit iar. Eu cu Nicolae Mitea nu aveam planuri de nunta. Am primit un inel de la el, dar nu il purtam si nici acum nu il port. Nu e ca nu avea ceva anume, dar ma saturasem de anumite chestii. Mie nu imi plac oamenii hapsani, n-am avut pic de intimitate cu acest baiat. Eu stateam in casa cu cei 5 frati ai lui. Mitea nu avea prieteni, iesea doar cu fratii lui. Cand ieseam in oras, platea fie el, fie eu. Ne-am dat seama ca nu mai suntem compatibili", a spus Andreea Tonciu la Povestiri Adevarate.