S-a bucurat o saptamana de conditii de lux in hotelul lui si a uitat sa plateasca. Hagi, "ars" de Leta Ilie. Firma Letei Ilie, S.C. Yu-Ka-Nys Alternative S.R.L., cu sediul in Voluntari, a fost chemata in judecata de mai multe firme pentru recuperarea datoriilor. Fie ca este vorba despre alimente, servicii in constructii sau diferite produse de larg consum, precum hartie igienica, saci menajeri sau articole promotionale, Leta Ilie a refuzat sa mai achite facturile, motiv pentru care a fost actionata in judecata. Una dintre societati chiar a obtinut executarea silita a Letei. De cateva zile, fosta nevasta a lui Sabin Ilie a fost chemata in instanta si de una dintre firmele "regelui" fotbalului romanesc, Gheorghe Hagi.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Nikita cu sanii la vedere in jacuzzi facand gesturi libidinoase! Asa i-a bagat in boala pe spanioli! Devenita celebra cu ani in urma din postura de femeie bodyguard, aceasta a demonstrat ca inca mai pastreaza ceva din forma fizica de odinioara. Nikita a alergat pe banda fara probleme, apoi s-a instalat la sauna, la masaj si in jacuzzi, unde a pozat in ipostaze sexy. Fericita - asa s-a declarat Mihaela Ispas, alias Nikita, in emisiunea CANCAN TV difuzata marti seara pe Kanal D. "De doua luni am devenit mama pentru a doua oara. Am un baietel pe care il cheama David, iar botezul lui il fac in Spania. Tatal lui este iubitul meu, "Dani din Dorobanti", un baiat care m-a atins acolo unde trebuia sa ma atinga".

Dana "Marijuana", inglodata in datorii: "Nu-mi mai permit sa-mi cresc fetita". Vremurile glorioase, in care facea furori alaturi de baietii de la BUG Mafia si traia pe picior mare, reprezinta acum o simpla amintire pentru Dana Coteanu, alias Marijuana. Destinul a supus-o unor grele incercari, iar clipele de fericire si de liniste au fost unele sporadice, vedeta avand o viata plina de momente de restriste. Asa se intampla si in prezent, Dana "Marijuana" avand grave probleme financiare, pe care nu stie cum si cand le va depasi.

Andreea Banica i-a "suflat" iubitul celei mai bune prietene! Povestea de dragoste dintre Andreea si Lucian a inceput la doar 15 ani, iar cand cei doi s-au vazut prima data, impresarul era cuplat cu cea mai buna prietena a Andreei, iar blonda cu verisorul lui Lucian. Tot "jocul" a tinut doua luni, timp in care si-au dat seama ca exista o chimie intre ei. Asa ca au trecut peste cea mai buna prietena si mai ales pentru verisor si nu si-au mai ascuns iubirea. Cei doi se numara printre putinele vedete din Romania care au rezistat in ciuda faptului ca lucreaza in acelasi domeniu si ca se vad aproape tot timpul.

Fostul iubit al Adinei de la Heaven se lauda cu escrocheria de trei milioane de euro soldata cu doi morti. In timp ce victimele sale isi cauta dreptatea prin tribunale, fostul iubit al Adinei de la Heaven traieste pe picior mare. Ciprian Nistor si complicii sai au inselat peste 100 de persoane, carora le-au promis ca le vor vinde apartamente in Timisoara, insa le-au luat acestora banii si atat. Potrivit Directiei Nationale Anticoruptie, Nistor si complicii sai, "pretinzand ca sunt dezvoltatori imobiliari, au indus si mentinut in eroare un mare numar de persoane cu prilejul incheierii si executarii a 109 contracte avand ca obiect constructia si vanzarea unor apartamente in Timisoara.

Atunci cand viata sexuala bate filmul si teatrul. Erectie in supermarket. Il cunoasteti din filme, de pe scenele de teatru sau chiar de la TV, pentru ca a prezentat mai multe emisiuni precum "Risti si castigi" sau "Cartea Tvrecordurilor". Cu siguranta, insa, ca nu l-ati vazut niciodata pe Cristian Iacob in ipostazele in care il prezinta revista Ciao!, in numarul de pe piata. Actorul are parte de un moment pe care unii l-ar putea considera "fericit", doar ca, avand in vedere ca scena s-a petrecut intr-un magazin, multi l-ar putea cataloga ca "indecent".

Viorica de la Clejani a dansat lasciv cu un stripper de ziua ei de nastere, de fata cu Ionita. Viorica de la Clejani a implinit pe 13 februarie 39 de ani si a decis sa-si sarbatoreasca ziua de nastere cu o zi intarziere, chiar de Valentine's Day. Ea a avut parte de o surpriza din partea clubului Princess, unde s-a desfasurat petrecerea, si a primit un tort si mai multe sticle de sampanie, pe care le-a desfacut alaturi de invitatii ei. Inainte insa de a primi tortul, Viorica a fost surprinsa cu un numar de striptease, pe care l-a gustat din plin. A inceput sa danseze cu acel baiat plin de muschi, chiar daca Ionita era la doar doi pasi distanta.